Förtydligande

På sista tiden har jag fått flera kommentarer där folk undrar över vad som hänt med julkalendern, mina berättelser, barnhemsutmaningen med mera. 
Julkalendern, berättelserna och barnhemsutmaningen kan/kunde jag inte fortsätta på (i alla fall inte nu) då the sims 2 inte funkar på min stationära dator. Jag har ingen som helst aning om varför, och jag vet inte om jag vågar installera om (utifall allting skulle försvinna även om jag säkerhetskopierade allt). Däremot så funkar the sims 2 på min bärbara dator, så det är inte skivan det är fel på. Jag kommer förmodligen göra en video framöver där jag visar när jag försöker starta spelet (det enda som händer är att datorn brummar igång lite, sen händer det inget mer när jag klickar på "starta").
Jag vet att jag för ett tag sen startade ett projekt, "project coconut island". Jag laddade ner en del grejer att kunna använda när jag byggde hotellen osv, men detta segade ner mitt spel så pass mycket att det var i princip omöjligt att spela. Då tog jag bort alla de downloadsen och hade ingen mer lust.
 
Tråkigt inlägg, jag vet. Men jag vill helst slippa sura kommentarer för man blir inte direkt glad av dom. Jag själv är jävligt ledsen över att mitt spel på den stationära datorn inte funkar (herregud, ni skulle sett mig när det inte funkade hur jag än gjorde. Jag grät).
 
Sedan så var det någon annan för ett tag sen som undrade varför alla mina datorrelaterade grejer gick sönder hela tiden. Ja du, det vet inte jag heller. Min dator slutade funka för allra första gången i april, det var då jag hade min första bloggpaus. Datorn blev lagad och jag började blogga igen, men så en dag, när jag skulle dra ut tangentbordet lite mer för att komma åt bättre, så gick "kabeln" (den som sitter mellan datorn och tangentbordet) sönder. Jag kan tala om att det var inte första gången jag gjorde sönder ett tangentbord, för förra sommaren när jag drack saft spillde jag såklart och tangentbordet fick kortslutning. Jag är relativt klantig av mig.
Min skärm, varför den gick sönder? Jag vet inte. Förmodligen "dog" den av ålder, då min pappa köpte den 2006. Emellanåt har jag heller inte haft tillgång till internet, då mina datorer inte kan ansluta sig till routrar, utan man måste ha trådlöst bredband till dem.
 
Oj, vad långt inlägget blev.. men nu vet ni lite om läget i alla fall. Och jag hoppas ni tänker till en extra gång innan ni lämnar sura kommentarer nästa gång.
 
/En ledsen Simone aka queenofsims.


» JJ

Åh.. Vet inte om du svarade på min tidigare kommentar. Men exakt det där felet som du har med att starta ditt sims2, är detsamma för mig!

Jag har försökt att lista ut i par veckor nu, det har gått några månader sedan det skedde och jag har inte riktigt orkat att ta mig i kragen och göra något åt det (rätta till det alltså) efter det.

Jag undrar va fan det är för fel.. muspekaren på skämmar spinner när jag klickar på starta, jag väntar ca 3o sekunder och så händer inget.

Är det mina downloads? eller är det att jag har laddat ned mitt grund-sims-spel från cdon, och inte installerat via cd-skiva?

Hur som haver, Simone.. (det var ditt namn), jag uppskattar verkligen din blogg. Så fort du finner felet och eventuellt får bukt med det, kan du vänligen göra ett inlägg om hur det/du rättade till problemet?

/.Jordgubben. - gsm

Svar: Ja, precis så är det. Jag ska prova att ta bort mina downloads på tisdag när jag kommer hem.
queenofsims

2012-12-30 // 03:18:57

Men har du provat att köra en annan skiva i datorn? Ibland får min dator stroke och vill inte köra sims i sig, då provar jag en annan sims 2 skiva än den jag brukar använda och då går det ibland.

Svar: Nej det har jag faktiskt inte.. men brukar det inte komma upp att man måste använda skivan till det senast installerade expansionspaketet?
queenofsims

2012-12-30 // 10:00:03

De sista spelet jag installerade var livet i legenheten, men datorn vill ha husdjurs skivan, och vägrar läsa av legenhetsskivan.

2012-12-30 // 14:15:53
» nella

Hoppas det ordnar sig för dig, hatar verkligen när det är något fel på datorer :(

Svar: Ja :/
queenofsims

2013-01-01 // 17:47:14
» Anja

Väldigt tråkigt att det inte funkar, det har hänt mig med och jag vet hur det känns. Efter ett tag gav jag upp, avinstallerade alltihop, rensade datorn för lite mer utrymme... Jag försökte helt enkelt göra allt för att få det att funka. Sedan installerade jag det igen, bit för bit med alla expansionspaket. Och nu funkar det faktiskt. För egentligen är det ju viktigare att man kan spela det alls än att allting sparas, när man ändå inte kan spela det. Lycka till i alla fall, kram.

2013-01-06 // 11:43:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo