Köpa historier från en öde ö?

tänkte att vissa kanske blir sugna på att köpa the sims historier från en öde ö nu när jag skriver så mycket om det, så man kan köpa det på cdon här.
Då får man spelet direkt i datorn också, utan att behöva beställa eller något(man får alltså ingen skiva). supersmidigt och billigt dessutom (99 kr)!
.
Man behöver inget annat sims 2 spel för att det ska funka, vilket jag tycker är bra. det är även laptop-anpassat med snabbknappar och allt, och så tar det inte så mycket plats. Det finns två lägen, ett historieläge och ett spela-fritt-läge (båda gångerna är man på en ö). Historieläget handlar om att man ska nå massa mål och ta sig hem igen, man kan välja om man vill spela som tjej eller kille. Man kan ladda ner downloads precis som med de andra spelen, och det finns väder precis som på året-runt. Man kan också äga orangutanger och vildhundar(ingen aning om man kan äga leoparderna..)
.
Det finns också två andra spel i the sims historier-spelen, The sims livets historier och The sims historier om husdjur. alla tre spel har både historielägen och fria lägen.
eh ja, lite mycket text kanske men tänkte att historier-serien är ju inte så välkänd, så jag skrev lite om det ifall någon skulle vilja veta lite :)
.
.
Måste bara säga att jag älskar grafiken på vattnet. ni ska bara se om man zoomar ut, sjukt vackert.
.


Sitter och laddar ner det nu! :D

Verkar meeega kul så kände mig tvungen ;D



Kan du inte komma med lite tips eller så? ;)

Även lite downloads hade varit kul :)

2012-01-26 // 17:31:10

snygga kläder<3

2012-01-26 // 19:56:08
» Sofia

Finns det något liknande spel till Sims 3?

Det verkar så kul, men har tyvärr inte "The Sims 2".

2012-05-27 // 18:50:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo