Hur du laddar ner från MTS

Tänkte visa hur man laddar ner hus från modthesims tills the sims 2 eftersom jag har simsmapparna kvar(alltså kommer alla simmar jag ahde på ts2 finnas kvar när jag installerar det igen).
Iallafall, för att ladda ner tills the sims 2 överhuvudtaget måste man ha 7-zip. Det är virusfritt och går att ladda ner här.
.
Hur du laddar ner hus
För att ladda ner på modtheisms måste man vara medlem, det går jättefort och modthesims är helt virusfritt. Knapp finns i ena hörnet.
Sök på typ "house", "apartment", "mall"(det måste vara på engelska) eller vad du nu vill ladda ner.
Söker gör du genoma tt föra muspekaren på "downloads", längst ner finns det en sök-ruta.

Klicka sedan på "go".

Gå nu in på en tomt du vill ladda ner.

I varje "ruta" står det vilka expansionspaket som krävs för att ladda ner. Tomten jag tänker ladda ner kräver studentliv, nattliv och arbetsliv. Klicka på tomtens namn, där det står t.ex "'inspiration' - living modern"
Gå nu in på "download"-fliken.
Där det står "download files" finsn det antingen en eller flera alternativ, när det gäller hus oftast en. Antingen så ska det stå .rar eller .zip i filens namn. Om det är .zip så kommer filerna upp direkt, omd et är .rar måste man hämta dem i hämatde filer. Iallafall, klicka på filnamnet, där det står t.ex "living modern.rar".
Om du har google chrome som jag ser det nu ut såhär:
Klicka på krysset längst bort och gå sedan in på "start". Gå nu in på ditt windows-användarnamn, i mitt fall "simone"(jaja bryr mig inte om att ni får veta mitt irl-namn). Gå sedan in på "hämtade filer".
Dubbelklicka. Leta upp filen, högerklicka och välj "kopiera".

Gå in på start igen, och sedan "dokument". Leta upp mappen "EA games", sedan "the sims 2" och till sist "teleport". När du är i teleport-mappen, högerklicka och välj "klistra in". Leta nu upp filen och högerklcika igen, och välj "7-zip.." och sedan "extract here".


Klicka på "yes to all" om en sådan ruta kommer upp. När det är klart ska det finnas en Blå sims-ikon, dubbelklicka på den och installera.

klart!



tack så hemskt mycket! Fattade natta i din Ts2 tidning på gSm när du länkade... ÄNTLIGEN xD

2012-10-06 // 20:59:00

Hej! När jag trycker på ''extract here'' kommer det typ upp en konstig ruta där det står att de inte går att öppna. Vad ska man göra då? :o

Svar: Det ska bli så! Det är inget fel alls :)
queenofsims

2012-11-11 // 19:47:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo