Dagböcker på thesims.se

Tänkte tipsa om några dagböcker (berättelser) på thesims.se (nej man behöver inte vara medlem för att läsa dem) nu när den sidan ändå är uppe! Den kommer ju försvinna snart igen men innan dess kanske det kan vara roligt att läsa någon dagbok, så jag tänkte tipsa om mina favoriter. 
Klicka bara på namnet på dagböckena för att komma till dem!
 
Tonopah nevada av GamerGrl
En utav de kändaste dagböckerna på sidan, och den är så sjukt bra verkligen. En berättelselegacy som handlar om simmen Dena, som flytt från sin misshandlande pojkvän, och hennes ättlingar. 
Bild: GamerGrl, thesims.se
 
Familjen Pantone - 100 baby challenge av .Hanna.Webster.
En 100 baby challenge, helt enkelt haha.. går ut på att få 100 bebisar på en och samma sim. Mycket humor, skrattade rätt mycket för mig själv när jag läste den här kommer jag ihåg haha.
Bild: .Hanna.Webster., thesims.se
 
Att vara någon annan och millas hämnd av .hanna.Webster.
En till dagbok av .Hanna.Webster., men den är väldigt bra så kände att jag var tvungen och länka den med. Handlar om Zarah, en mobbad tjej i skolan som byter liv med en annan (som inte är med på det). Den är riktigt bra så läs!
Bild: .Hanna.Webster., thesims.se
 
Tears. av AnubiiZ
Handlar om Cait som blir kär i skolans mest mobbade kille och ja. Den är fin. 
Bild. AnubiiZ, thesims.se
 


» Annis

Har läst ut alla dom där!

2013-01-06 // 03:57:56

Du vet inte om de här finns att läsa någon annanstans, särskilt Tonopah nevada? :) Verkar som att thesims.se ligger nere... :/

Svar: Nej, tyvärr så vet jag inget om det :( Ja, både svenska och engelska sidorna har tagits bort permanent nu, sjukt trist!
queenofsims

2013-03-13 // 17:12:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo