Det här med nedladdade sängar..

Hahahah, det är förjävla kul måste jag säga när simmarna myspysar i vissa nedladdade sängar. Ser absolut normalt ut det där, jo jo. Väldigt anständiga framtida fosterföräldrar mina barnhemsbarn kommer få känner jag.
 
 


» Viki

Ska jag en nämna med hur fel det där ser ut? .___.

2012-10-30 // 20:46:46
» Maddo

Hej! Jag har en fråga som jag jätte gärna vill ha svar på. Jag har laddat ner hus från den här sims2 sidan du visade förr med massa fina hus och foton på dem, och efter det så kan jag inte starta mitt sims. Jag kommer inte in i mitt kvarter liksom, är det pga husen då eller? Vad kan jag göra åt det?

Mvh Maddo

Svar: Ojdå, det låter inte bra.. Ja, jag ser bara en utväg och det är att ta bort alla dina downloads och alla filer i mappen teleport, tyvärr.
queenofsims

2012-10-30 // 21:05:23
» wowsi

Jag har en fråga, jag har en gammal dator där det står att varje gång jag ska ladda ner en fil till mitt sims så står det att jag måste packa den först, hur gör jag det?

Svar: Oj, ingen aning tyvärr.
queenofsims

2012-10-31 // 11:10:04

Åh, det där har jag också 'problem' med.
När man laddar ner underbart snygga sängar, bara i syfte för att de ska se snygga ut, men låter simmarna sova i de... HAHHA. De drar upp ett mesh täcke utan skin och det ser helt miffat ut :(

Svar: Hahah ja :(
queenofsims

2012-10-31 // 23:34:49
» Tilde

Hej! Jag har en fråga.
När jag har laddat ner saker och ska sätta ut dom på sims2 så blinkar dom blått och syns lixom inte. Jag har tagit bort alla downloads och så men det funkar inte. Vad ska jag göra?
Jag vill verkligen ha hjälp med detta.
Mvh Tilde

Svar: Förmodligen så saknas en mesh till dessa grejer, eller ett expansionspaket eller dylikt.
queenofsims

2012-11-01 // 11:19:47

Tilde; Är det accesoarer? (Alltså något som ligger under ''glasögonen'')
För jag hade också det problemet förut. Väskorna blinkade blått och rött, men när jag valde att de skulle ändra utséende (framför en spegel), tog bort accesoaren, och sedan satte på den igen, så fungerade det!

2012-11-02 // 00:18:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo