Hjälp?

Den senaste tiden har jag börjat spela lite mer ts3 då jag tycker det är kul att skapa simmar där, men nu de senaste dagarna så har det varit i princip omöjligt. Jag kan inte vara inne i CAS (skapa en sim) längre än tio minuter innan spelet kraschar. Jag har avinstallerat alla mina prylpaket + ett expansionspaket och massa downloads, men ändå så fortsätter det krascha, vilket är sjukt irriterande då det liksom tar ett bra tag att starta upp spelet och komma in i CAS. Har ni någon aning om vad det kan vara för fel? Jag har ungefär 150 nedladdade klädesplagg/frisyrer osv., vilket inte är särskilt mycket egentligen. Skulle vara snällt om ni kunde försöka hjälpa mig!
Min ts3-sim McKenzie


» wowsi

Mitt sims 3 gjorde också så. Kunde tyvärr inte ta bort nedladdingarna, och allt pajade hela min dator gick faktiskt sönder. Vet inte om det var sims fel direkt.. Men skulle nog råda dig om att avinstallera spelen och testa igen? ;)

Svar: Problemet då bara är att jag inte har grundspelet, bara husdjursskivan är hemma, resten har jag lånat ut till en kompis och jag vet inte om hon har kvar dem haha. Men jag provade att ominstallera husdjur och det kraschar fortfarande.
queenofsims

2013-04-13 // 19:53:50
» Viki

Du har innte så mycket nerladdat. Men något av det kan vara "fel". Någon av dem kanske är kvar? Och ja. En sådan liten sak som en nerladdad sak kan göra en så stor skada!

Svar: Ja :/
queenofsims

2013-04-13 // 21:26:29
» Wilma

Du måste nog ta bort alla dina downloads pga att nått av downloadsen nog kraschar spelet. :(

Svar: Ja :(
queenofsims

2013-04-14 // 12:26:31
» Saw

Hm.. Jag har själv haft detta problemet när jag laddade ner från The Store, så det kan vara det. Pröva att radera alla dina nedladdade SIMMAR istället. Själv avinstalerade jag allt, men om jag tänker efter så hade det nog räckt med simmarna.

2013-04-18 // 13:25:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo