Dag 23 - En video du gjort själv i the sims

Hoppar över två dagar eftersom jag helt enkelt inte förstod dem.. har verkligen ingen aning om hur jag på ett vettigt vis ska kunna översätta/över huvud taget förstå "The most scandalous thing you’ve done with Sims" och The most awesome Sims you’ve ever had without cheating" så jag hoppar över dem helt.
Har ju nästan bara gjort videos där jag antingen gör simmar eller bygger hus/inreder rum (ska försöka lägga upp fler sådana videor), men i höstas gjorde jag den här videon som jag sedan skulle använda som tv-program till mina simmar.. tyvärr funkade inte guiden jag använde så den dök aldrig upp på mina simmars tv-apparater, menmen. Ska försöka göra fler sådana här filmer i sims, det är rätt kul. Men svårt om man vill ha det bra.


» Lucia

Jag har en fråga om nedladdade saker om hopp för att du ska kunna/vilja hjälpa mig.

Okej, så jag har en toshiba dator med windows 7 och har försökt lägga in nedladdade saker i mitt sims 2. Jag har ett Downloads mapp och jag har packat upp filerna. Jag har checkat att det står att man kan lägga in CC's i spelet och allting. Kommer fortfarande inte upp.

Har du en aning om varför det inte kommer upp? Eller vet du om det är för att jag använder Windows 7 eller något sådant? Tacksam för svar.

Svar: Hmm, konstigt. Använder också windows 7 så det ska inte ha något med saken att göra. När du startar spelet, kommer det då upp en blå ruta där det står att du ska inaktivera/aktivera downloads? Isåfall måste du kryssa i aktivera och sedan starta om spelet. Om det ändå inte funkar eller du redan ahr gjort detta, så har jag tyvärr ingen aning. :(
queenofsims

2013-08-06 // 17:39:35

"The most scandalous thing you’ve done with Sims" betyder typ "Det mest skandalösa du gjort i ditt spel" (alltså om du gjort något som skulle gått ifrån normen på något sätt.. typ dödat alla i spelet, haft en sim som varit med alla grannar eller något) och The most awesome Sims you’ve ever had without cheating" betyder typ "de bästa simmarna/den bästa simmen" du haft utan att använda fusk.. :) Nu hoppade du ju över dessa men du vet ju iaf det till någon annan gång. :)

Svar: Ja, alltså jag vet ju hur man översätter meningarna men de doesn't make sense för mig haha.. förstår den första nu men den andra har jag fortfarande problem med att förstå. Vadå _bästa_ simmen liksom? Aja, tack :)
queenofsims

2013-08-06 // 22:57:30

Hej, vars kan jag ladda ner iteenimater? Så att mina tonåringar kan bli kära osv. ?

Svar: Verkar som att sidan där man kan ladda ner det har tagits bort tyvärr. Hmm
queenofsims

2013-08-07 // 13:31:28
» Jonas

Hej Simone!

Jag laddade ner ditt barnhemsutmaningshus och så råkade jag få med något som gjorde så det ljusaste Maxis-skinnet blev som ett nedladdat skin! Hur tar man bort det? Det går inte och ta bort för de finns inte i den nedladdade skinn mappen! Och den har ett konstigt fil namn som när man installerar sims2.pack alltså inte package filer!

Tror du att du kan hjälpa mig?

Svar: Hej! Ojdå, vad konstigt. Ingen av simmarna som följer med i huset har ett default skin så det var konstigt. Det du får prova att göra är väl att ta bort alla filer som heter typ 803cea74867bhs osv, men då lär en hel del cc försvinna. Annars har jag ingen aning tyvärr.
queenofsims

2013-08-07 // 15:49:14
» Jonas

Fixade det! :D

2013-08-10 // 15:40:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo