Dag 19 - En sak du skulle vilja ändra i spelet

Usch vad jag har halkat efter med den här listan haha.. ska försöka bättra mig. I alla fall så finns det helt sjukt mycket jag vill ändra med spelet, och inte bara en. Fast i och för sig kan det mesta lösas med modar, men ändå. Men en sak jag stör mig på är att man bara kan ha fyra spelbara familjer i ett lägenhetsområde (tvåan). Det kan finnas hur många lägenheter som helst, men man kan bara placera fyra familjer i lägenhetshuset, resten "fylls ut" med NPCs. Så det skulle jag vilja ändra, så att man kan ha hur många familjer som helst. Fast värre är det ju i trean, där man bara kan ha en familj i varje lägenhetsbyggnad. Hur tråkigt?! Där failade EA rejält tycker jag.
Sedan skulle jag vilja göra alla vampyrer lite mindre mesiga, ändra de svenska namnen på nästan alla ts3-expansioner (jag menar, kom igen, kvällsnöjen? Partyliv eller vad som helst hade varit bättre, men "kvällsnöjen" låter mest bara som Per-Erik och Majvor som spelar schack och dricker te en fredagkväll), att det kostar pengar när man åker taxi, skulle vilja att de hade utvecklat magin lite mer i the sims 2 livet i lägenhet och ja, listan kan göras lång. 
Vad skulle ni vilja ändra med spelet?
Ett lägenhetshus jag byggde för ett bra tag sedan. Tror den innehåller 12 lägenheter.
 


Att man inte kan ha fler än 8 i hushållet! Och att tonåringar inte kan ha myspys/bli gravida och att vuxna inte kan "kila stadigt". Det är iofs lätt att fixa men ändå.

2013-08-03 // 18:29:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo