Barnhemsutmaning - del 13

En natt när det åskar så slår blixten ned i ett av träden på baksidan. Trädet fattar eld och Cheryl blir helt utom sig.. som tur är så slocknar branden snart av allt regn.
Celine är helt sjukt fascinerad över regnet som vräker ner utanför fönstret.
Dagen efter anländer ännu en liten pojke som får namnet Cameron! Men hur i hela friden tänker socialarbetarna när de sätter små bebisar sådär i bilen?!
Casper är nu klar med sitt porträtt av Caroline, som blir så pass stolt att hon nöjt ramar in porträttet och hänger upp det i hallen. Dessutom så får Casper nu i uppdrag att måla av Michael också.
Chris har fått högsta betyg! Duktig kille.
Vad i hela friden har hänt med dina ben Caroline?!
Tror Celine känner sig lite ensam när hon ser bästa kompisarna Cheryl och Nemi hänga ihop. Själv har hon ju ingen bästis att skvallra med..
Casper har maxat kreativitetsfärdigheten!!
Sedan är det dags för Cray att fylla år och bli barn, vilket som vanligt firas med tårta.
Cray får ta över Colins gamla rum på övervåningen. (ja, han ligger där under täcket)
Samma kväll ringer Celine sin afrokrullspojkvän och de stämmer träff ett på natten. Så när alla andra gått och lagt sig (förutom en intet ont anande Michael som tar ett bad) så smyger Celine tyst, tyst ut ur huset.
Celine verkar vara riktigt duktig på det där med att smyga ut, för hon tar sig både in och ut obemärkt. Inte ens jag märkte när hon kom hem, helt plötsligt låg hon där i sin säng bara haha..
Alltså Cameron. Hur söt?!
Casper är klar med porträttet av Michael nu! Det får hänga bredvid Carolines porträtt i hallen.
Nu anländer barn nummer nio, en liten tjej som får namnet Candice.
Michael börjar gosa med Candice på direkten!
Alltså äter den här familjen någonsin något annat än pannkakor?! Väldigt sällan i så fall. Tror familjen Cole är största pannkakskonsumenterna någonsin.
Med bara 6 dagar kvar tills de blir åldringar har Caroline och Michael fått åldersnoja igen, så de dricker tre glas livselixir var och blir 8 dagar yngre båda två. 
 
 


Alltså hur gör du för att dina barn inte ska bli deprimerade och bli datornördar? När mina simmar kommer hem från skolan är kulmätaren neonröd. Och för att få den att ens se på läxan så sätter ja den framför datorn en stund, och sen vågar dom ta sig an den. Efter det är mätaren röd igen och jag sätter den framför datorn, och när mätaren är typ halvvägs så är klockan typ 01.00. Å då ha dom inte ätit eller nånting! HUR GÖR DU?!?

Svar: Haha ja du, oftast så är det Celine som får ställa upp för sina småsyskon och göra läxorna åt dem. Annars brukar de få se på tv en liten stund efter att de kommit hem, sedan göra läxan och sedan titta på tv och så igen.
queenofsims

2013-06-29 // 20:21:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo