Olika bra modar

En mod eller ett hack (samma sak, två olika namn) är något som förändrar ditt spel. Två kända modar t.ex är seethem (som tar bort censuren) och inteenimater (gör så att tonåringar kan bli gravida). Nu tänkte jag lista lite olika bra och användbara modar till både the sims 2 och the sims 3, och även förklara lite vad de gör. De flesta är från modthesims.info där ni behöver inloggning, men det går snabbt att bli medlem och det är gratis.
Viktigt att tänka på om ni laddar ner flera modar är att vissa kanske "krockar" med andra. Kolla vad skaparen har skrivit om moden innan ni laddar ner den.
När ni placerar en av modarna i downloadsmappen, gör då en undermapp som heter något med z, t.ex "zzz". Då  laddas moden efter alla andra objekt vilket är nödvändigt om allt ska fungera som det ska.
 
Modar till the sims 2!
 
 More decorative slots av Lord Darcy (klicka på den feta texten för att komma till nedladdningssidan!)
Det här är en av mina favoriter! Moden gör så att man kan ställa saker ovanpå garderober och andra ställen där man tidigare inte har kunnat ställa saker. Väldigt användbar om man gillar att dekorera sina simmars hem! Denna mod gör detta möjligt på de flesta av grundspelets möbler, du behöver alltså bara grundspelet för att detta ska fungera. 
Bilder: Lord Darcy @ modthesims
No zzZZ while sleeping av Numenor
Den här moden tar helt enkelt bort alla zzz som kommer när dina simmar sover. Bra för den som gör berättelser/filmer och vill ha det mer verkligetstroget! Du behöver bara grundspelet för att kunna ha denna mod och den funkar till alla expansioner. 
 
Apartments and shopping on the same lot av MogHughson
En annan av mina favoriter. Genom att göra på ett speciellt sätt när du bygger efter att ha laddat ner den här moden (kolla beskrivningen!) kan du ha affärer på samma tomt som du har lägenheter. Väldigt bra om man har en storstad eller liknande! Simmarna som inte bor på tomten kan dock inte besöka den. Du måste ha livet i lägenhet för att kunna ladda ner moden.
 
Deadly neck bite av [Black_Spirit] 
Denna mod gör så att dina vampyrsimmar faktiskt kan döda andra simmar, genom att bita dem! Du kan dock inte döda dina vänner/familj eller andra vampyrer. Hungerbehovet tillfredställs även när din vampyr biter en annan! 
 
Let kids be kids av Phaenoh
Det här är en relativt stor mod som påverkar ditt spel ganska mycket. Först och främst så ändras simmarnas ålder, så att dina simmar är bebisar i tre dagar, småbarn i sex dagar, barn i tolv dagar, tonåringar i tolv dagar, vuxna i 35 till 40 dagar och åldringar från tio till 30 dagar. Väldigt användbart om du tycker att simmarna lever för korta liv. 
Men, det är inte det enda. Med denna mod så får dina simmar även sommarlov och ledigt den sista dagen på vintern (om du har årstider, det vill säga)! För att förstå exakt hur detta fungerar råder jag er att läsa beskrivningen, kan ni inte engelska så bra, be en vuxen att översätta eller använd translate. 
Du behöver grundspelet för åldersdelen och årstider för sommarlovsdelen.
 
Television placement mod av An_dz
Denna mod gör helt enkelt så att du kan ändra höjden på alla tv-apparater, genom att klicka på tangenterna Å och ´, precis som när du ändrar tavelhöjden (en funktion som följer med livet i lägenhet). För att kunna ställa en tv ovanpå ett soffbord t.ex så behöver även moveobjects on vara aktiverat. Du måste ha livet i lägenhet för att denna mod ska fungera.
 
Shop at home av MaryLou och Numenor 
När du laddar ner denna mod så får du med en slags klädhängare, som du sedan kan handla kläder igenom! Har du nedladdade gravidkläder så kan din gravida sim köpa dem och välja vilka gravidkläder hon vill. Väldigt användbar mod!
Bild: MaryLou och Numenor @ modthesims

Inteenimater av simbology.com
Detta är förmodligen det mest kända hacket till the sims 2, och låter dina tonåringar bli gravida och ha relationer med vuxna simmar. Hacket är känt för att "krocka" med andra hack, så lägg det i en egen mapp i downloadsmappen. När du har kommit till nedladdningssidan, kommer det stå "inteenimater_19c_apartmentlife" osv. Välj den version som stämmer överens med ditt senast installerade expansionspaket (om du har något). Är din senaste expansion livet i lägenhet, välj apartmentlife, är din senaste expansion djurliv, ta pets osv. 
När du laddat ner och öppnat -zip-filen, läs då instruktionerna! Det är viktigt för att inte skapa konflikter i ditt spel.
 
Modar till the sims 3
 
Hospital Overhaul av Sims MX
Denna mod gör så att dina simmar, genom att gå till sjukhuset, kan göra abort, donera blod och sperma, göra ultraljud och dina kvinnliga simmar kan bli gravida genom insemination (tror det heter så). 
Dina simmar kan göra abort på både sjukhuset och "the hideout" (vet inte vad det heter på svenska, kaninhålet där dina simmar i brottskarriären jobbar). Går din sim till det senare alternativet är chansen dock hög att din sim föder ett dött barn, och får en spökbebis. Mer information hittar ni i beskrivningen. 
Moden finns översatt till svenska och du behöver bara grundspelet för att den ska funka.
Obs! Har du den senaste patchen (1.50) eller årstider funkar inte den här moden. En uppdatering på den är på väg. Tack till Sara på simsdeluxe som informerade mig om detta!

Bild: Sims MX @ modthesims
 
 No more social worker av rightguy
Den här moden gör helt enkelt så att inga socialarbetare kommer och tar dina barn eller djur. Endast grundspelet behövs.
 
10 new CAS sliders av jonha
Med den här moden så får du 10 nya "sliders", som gör att du kan ändra storlek/form på dina simmars bröst, midja, höfter, rumpa, huvud, axlar, nacke, bröstkorg (antar jag, det står chest), längd på ben och vader. Väldigt bra för att skapa unika simmar! Du behöver bara grundspelet för att moden ska funka.
Bilder: jonha @ modthesims
Toddler interactions av Cherry92
Med denna mod så kan dina småbarn prata med varandra! När de pratar med varandra så lär de sig dessutom att prata, utan att behöva någon vuxen som lär dem. Dina småbarn kan också äta ur djurmatskålar, hämta flaskor själva och gå på upptäcktsfärd i huset. Endast grundspelet behövs, men småbarnen kan bara äta ur djurmatskålarna om du har husdjursexpansionen (säger sig självt)
 
Gardener service av douglasveiga 
Gör så att dina simmar kan beställa hem en trädgårdsmästare som tar hand om deras trädgård! Trädgårsmästaren bland annat vattnar, skördar och tar bort döda plantor. För att beställa trädgårdsmästaren klickar du på en telefon (inte mobil) och väljer "call gardener". Precis som hembiträdet kommer trädgårdsmästaren varje dag. Du behöver endast grundspelet.
 
No mosaic av velocitygrass
Tar helt enkelt bort censuren när dina simmar duschar, badar eller går på toaletten. Du behöver inget expansionspaket för att ladda ner.
 
Gör så att dina simmar som är ungdomar och äldre kan öppna vissa fönster i spelet genom att klicka på dem!
 
Pose player av cmomoney 
Ett hack som gör att dina simmar kan posera om du har laddat ner posepacks. Exakt hur man gör ska jag förklara i ett inlägg framöver!
 
Förresten, skulle ni tycka det vore kul med en frågestund snart? Var ju ett tag sedan nu!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


» JJ

Du anar inte hur länge jag har letat efter tonårsbefruktnings-hacket.. Tack ska du ha!

*pust*..nu gäller det ju bara att få hacket att fungera också, vilket är en helt annan femma. Men har man aldrig försökt så ska man undvika att bli uppgiven så lätt! Haha. ;)

2013-03-29 // 17:06:39
» JJ

Återkommer, gällande graviditets-hacket.

Tja, man kan ju verkligen säga att det krockade rejält med något annat jag laddat ned.. så fort man går in i ett hushåll så fryser både simmar samt den tickande digitaltiden. Du nämnde att man ska kombinera denna mod med en ny mapp? hur fungerar det, för på min dator så syns nämligen ingen alternativ väg till att skapa en extern mapp.. Alltså, rättare sagt - just i downloads mappen så fungerar inte det du angav.

Kan du kanske beskriva hur jag gör för att skapa en extra mapp i downloadsmappen? det skulle vara så oerhört behövligt och tacksamt om så nu blev av *suck*.

Tackar på förhand.

Svar: Vad har du för slags "system" på din dator? Windos xp/vista/mac osv. Jag i alla fall har en windows 7, och jag går bara in i downloadsmappen och klickar på "ny mapp".
queenofsims

2013-03-29 // 18:11:18
» JJ

Jag har ju nämligen också windows 7.. det är ju det som är så knasigt. Jag måste göra något fel :s

2013-03-29 // 18:45:01
» JJ

Vet du vad? - jag grejjade're! eller ja, än så länge åtminstone. Vet dock inte hur hacket kommer utspela sig längre fram, allt annat fungerar som vanligt för stunden. Men tackar för att du är en sådan grym bloggerska! ;)

Svar: Vad bra att det gick! Tack så mycket :)
queenofsims

2013-03-29 // 18:56:30
» JJ

..och sorry för att jag visserligen råkat spammat sönder det här kommentatorsfältet! :o ^^' hehe.

Svar: Haha det gör inget!
queenofsims

2013-03-29 // 18:57:57

Åh, vad coolt! Jag visste inte att man kunde ta abort och en massa andra saker. Tack så mycket! Fungerar moddarna till både Sims2 och Sims3?

Svar: De som står under "the sims 2" funkar till ts2 endast och de under "the sims 3" till ts3 endast :)
queenofsims

2013-03-29 // 19:18:05

Kan du tipsa om fler coola saker från Modthesims?, jag har märkt de har saker som inte redan finns i spelet, skulle vara jätte kul att veta mer vad det finns :D

2013-03-29 // 19:59:48

Det skulle vara jättekul med frågestund!! Har en miljon frågor ahahah

2013-03-29 // 21:01:29

på inteenimater eller vad den heter, jag har den vanliga och kök o badrum heminredning blablabla prylpaket, och vilken ska jag välja på inteenimater?

Svar: Om du bara har kök och badrum så ska du ta "inteenimater_final11h.zip"
queenofsims

2013-03-30 // 11:25:45

På inteenimater eller vad den hemsidan nu hette,vilket av alternativet ska jag välja om jag har "hem och husdjur samlingspaketet"? Är det "pets flvorpak", eller?

Svar: Ta pets ja :)
queenofsims

2013-03-30 // 17:57:00

Det är jätte längesen jag installerade Sims2 så jag minns inte vilken jag installerade senast. Hur ska jag göra?

Svar: Du ska ta det spelet vars skiva du startar med när du ska spela.
queenofsims

2013-03-30 // 22:54:35
» Plask

Ska tomten med både affär och lägenheter vara allmän tomt eller bostadstomt?

Svar: Läs beskrivningen till den :)
queenofsims

2013-03-31 // 13:55:47

Sjukt bra tips! Älskar sjukhusmodden till trean. Vill dock lägga ut en varning att den inte längre är kompatibel till spelet. Den har inte varit det sen årstider släpptes. Så har man uppdaterat sitt spel så kommer inte den modden fungera som den ska. En uppdatering är på G men när den kommer återstår att se. :)

Svar: Bra att du skrev det, ska lägga till det :) Tack!
queenofsims

2013-03-31 // 14:53:32
» Annie

Jättebra inlägg! Tack för alla bra tips! :)

2013-03-31 // 16:21:14

Är det gratis att ladda ner?

Svar: Ja.
queenofsims

2013-10-14 // 20:22:42
» Meja

Haha, överlycklig! Lyckades ladda ner tonårsmodet utan att lägga till en annan mapp ^_^

Dock så ändras min omgivning/marken till konstiga mönster då och då så jag undrar om det kan vara modet? Det fixar sig iallafall om jag fixar inställningarna.

Tack så mkt! Förresten, har du yt? Isåfall så tycker jag du borde lägga upp filmer och sånt för jag tror du kan göra massa bra filmer med allt som du har (om du inte redan gjort filmer ^_^) Om du har det, kan du skriva i diit ytnamn så jag får premurera ^_^

Förlåt mig om det störde dig lite, jag ska hålla tyst =X

Svar: Ja, jag har youtube men alla mina videoklipp där är dolda ^^ Du kan hitta dem under kategorin "simsvideos" här på bloggen :)
queenofsims

2013-11-17 // 21:02:47

If some one wishes expert view concerning blogging afterward i suggest him/her to visit this web site, Keep up
the pleasant work.

2020-11-15 // 14:34:35

I was just looking for this info for a while. After six hours of
continuous Googleing, finally I got it in your web site.

I wonder what is the lack of Google strategy that don't rank this type
of informative web sites in top of the list. Normally the top web sites are full of garbage.

2020-12-02 // 08:04:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo