The sims 2 default database

Tänkte tipsa idag om en väldigt bra sida för oss som inte är något vidare större fan av kläderna som följer med grundspelet/expansionspaketen: The sims 2 default database!
Sidan innehåller helt enkelt en slags lista med olika defaults till kläder, hår, hudtoner, ögon osv som ersätter de som finns i grundspelet eller följer med prylpaket/expansionspaket. 
Jag tänkte även visa hur man laddar ner därifrån :)
 
När du gått in på sidan som jag länkade nästan högst upp ser det ut såhär. Jag vill ersätta lite fula maxiskläder så jag går in på adults: female.
Nu dyker det upp en herrans massa kläder. Som ni ser så är det en liten ikon uppe i hörnet av vissa rutor och det betyder att det krävs ett pryl- eller expansionspaket för att den saken ska finnas i era spel. Jag klickar på en av sakerna jag vill ersätta.
 
Nu dyker det upp några alternativ till det här klädesplagget. 
Jag vill ha den som är på andra raden längst till vänster, så då klickar jag på den rutan och hamnar på en helt ny sida. Nu klickar jag helt enkelt på download och installerar downloaden som vanligt. När jag sedan startar spelet så kommer den gamla fula klänningen helt att ersättas av den här istället.
Likadant funkar det med allt annat på sidan.
 
Att tänka på innan ni laddar ner massa defaults är att de ersätter den gamla versionen helt och hållet. Alla dina simmar som har på sig saken och alla NPCs kommer nu bära den nya versionen istället.
Därför kan det vara bra att lägga filerna i en enskild fil i downloadsmappen, som du förslagsvis döper till "defaults". Då kan du enkelt hitta filen om du vill radera den och få tillbaka den gamla versionen igen.


Länka jättegärna mer downloads tills sims 3! Älskar din blogg :)

Svar: Ska försöka :)
queenofsims

2013-11-04 // 23:02:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo