Datorn trasig

Ja, nu har min gamla dator lagt av igen och den här gången är det förmodligen hårddisken som kraschat. Jag kanske har nämnt att min dator sedan ett tag har stängt av sig varje gång jag haft sims uppe? Om inte så har den det i alla fall. Jag har inte tänkt så mycket mer på det när det hänt och har bara startat om datorn igen och tänkt att jag bara har lite för mycket downloads kanske, men i torsdags när den stängde av sig när jag höll på att inreda ett hus ville den inte starta igen när jag försökte. Det kom upp en svart skärm där det stod "DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER". Jag googlade på detta och tydligen är det något som brukar hända när hårddisken är trasig, och funkar inte hårddisken startar ju såklart inte datorn.
 
Än har jag nog inte riktigt fattat att min kära dator har gått i graven om man säger så. Kan nog inte riktigt greppa att alla mina tusentals bilder, alla mina simmar och allting jag gjort är borta. Min morbror kanske kan fixa datorn, jag ska höra med honom, men om han inte kan det så har jag inte råd att lämna in den på lagning på något fancy ställe och jag har definitivt inte råd att köpa en ny dator, Vi har en annan dator här hemma som funkar att spela sims på men den är ockuperad ca hela tiden av min lillebror, och jag vet inte om jag orkar ladda ner massvis med saker på nytt och starta om ännu en gång.
 
Vi får se vad som händer.


du. har. inte. tur. när. det. gäller. ditt. spel. ..

Svar: nej, det har jag definitivt inte haha :(
queenofsims

2014-04-15 // 17:18:35

Åh vad tråkigt :(
Hoppas att det löser sig!

Svar: Ja, det hoppas jag med!
queenofsims

2014-04-16 // 12:53:32
» Julia

Vad synd!! :( Hoppas det ordnar sig! Älskar din blogg :)

Svar: Ja det hoppas jag med! Tack :)
queenofsims

2014-04-18 // 09:20:13
» Meja

Vet känslan </3
Dock hade jag ju inte lika mycket som du, hade bara en familj jag hade spelat på i typ 2 år...

Jag håller tummarna för att din dator överlever!

2014-04-19 // 17:11:08
» Emma

Antar det är Påsk i Sims världen också just nu så Glad Påsk tjejen! Du ger verkligen skitbra tips! Min syrra har massa sims spel och spelar så fort hon får tillfället, du har hjälpt henne flera gånger!

Svar: Jättekul att höra att jag hjälpt till någon! Glad påsk :)
queenofsims

2014-04-19 // 17:40:18

Synd! Men du har la fortfarande kvar dina kunskaper om sims, så jag ställer en fråga.
Kan man göra simmar(ts3)som man flyttar in i simmen, men inte "äger". T ex om vi säger att jag skapar en sim som heter Olle och hans mor Elsa. Han flyttar in i staden med sin mor, men jag vill inte spela med honom. Så han flyttar in i staden och jag skapar ett nytt spel och hushåll där jag kan se Olle och bli vän med honom.
Går det och om ja, hur gör man?

Svar: Ja det går, du får byta aktivt hushåll bara tror jag.
queenofsims

2014-04-20 // 13:36:22

Åh, hoppas det löser sig! Din blogg är BÄST i alla fall!

2014-04-21 // 09:52:10

Hej! Jag har bara en liten fråga, jag vet inte om du redan svarat på den någon gång men jag hittar inget när jag letat runt i arkiven och kategorierna. Men hur gör man ett café och allt det där? Jag vet hur man ska göra restauranger men ingen aning om det där med caféer. Skulle du kunna hjälpa mig tror du? :)

2014-05-01 // 17:46:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo