Jag blir gaaaaaalen

Alltså arrggh, jag får abstinens helt ärligt. Datorn funkar fortfarande inte och mamma fortsätter att lova att en av hennes vänner ska kolla på den, men det är mycket snack och fruktansvärt lite verkstad från hennes sida. Jag kan spela sims på familjens gemensamma dator, men då min lillebror har på tok för mycket fritid vill han mest ha den hela tiden och det är så fruktansvärt tråkigt att spela när man inte har någonting. Jag har laddat ner lite saker men den nya downlaodsmappen är lååååångt ifrån de typ 25 gb med downloads jag hade innan. Jag saknar mina simmar, jag saknar mina kvarter, jag saknar mina downloads och jag saknar att bygga stora feta hus och sitta och inreda en hel dag. Lite inspiration saknar jag också men en runda på massa inredningsbloggar borde bota det. 
 
Vet inte ens varför jag gör det här inlägget. Behöver väl skriva av mig. Jag blir alldeles tokig!! Vill spela sims. jämt. Ska man se det från den positiva sidan dock så har jag i avsaknaden av min älskade dator fått tillbaka mitt intresse för att teckna och en jävligt snygg solbränna.. okej nej så snygg är den inte men brun är jag i alla fall! Ni ska se min bikinilinje. hahahaha. Okej. Ska sluta babbla på om allt och inget. Tror jag raderar det här sen men just nu känns det attans bra att skriva av sig faktiskt.
 
Förlåt för att jag är typ urkass på att svara på era kommentarer också :|


Du kan ju ladda ner saker från din egna blogg? ;)

2014-05-04 // 07:34:34
» Lilly

Fy vad tråkigt :( förstår din frustration. Ingen teknisk högskola i närheten? Sätt upp en lapp där om hjälp o betala typ 300 kr haha ;)

2014-05-04 // 08:32:32

Så tråkigt att detta hände!
Hoppas verligen att del löser sig. ♥

2014-05-05 // 14:46:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo