otursolga

Hahahaha alltså jag har sådan fruktansvärd otur när det gäller datorer så det finns inte. Två gånger tidigare har min dator gått sönder men då har allt gått att reparera. Jag har lyckats göra sönder två tangentbord (ena gången spillde jag saft, andra gången drog jag sönder sladden till den på något vänster) och en skärm och en och annan datormus har jag också haft ihjäl.
Och nu har alltså hårddisken kraschat och det går inte att fixa. Alls. Tredje gången gillt, eller hur är det man säger? Alltså det här med att min skoldator jag fick i augusti fortfarande är hel är rena rama miraklet, men den som väntar på något gott (ont?) väntar aldrig för länge.
 
Jag är fruktansvärt glad och oerhört tacksam mot mig själv för att jag har den bloggen där jag lagt upp alla mina simsbilder, hus och simmar. Ska ta en runda genom hela arkivet någon dag och spara ner alla bilder jag lagt upp och sedan ladda upp dem på dropbox eller liknande. Lite värre är det ju dock med alla tusentals privata bilder som fanns. Det är som att någon tagit ett extremt stort fotoalbum ifrån mig och bränt upp det. Hade alla möjliga bilder från 2007 och framåt på datorn, bilder som jag nu aldrig kommer få tillbaka.
 
Jag funderar på om jag ska lägga bloggen på is fram till hösten. För det första så måste jag köpa en ny hårddisk till datorn, mamma sa att de kostar runt 600 kr. Det är ju inte alls dyrt egentligen men jag måste betala den själv och för tillfället har jag andra prioriteringar. Sedan så är det ju faktiskt maj nu, om någon månad är det sommarlov. Då ska jag sommarjobba som dansare i fyra veckor och sedan vill jag liksom ta det lugnt och ta vara på sommaren. 
 
Så ja, även om jag kan spela sims på vår gemensamma dator tror jag faktiskt att jag tar en längre bloggpaus här och kommer tillbaka i höst. Då kommer ju sims 4 ut dessutom. Så då kanske jag kan komma tillbaka med ny design och köra igång rejält. Kanske ha någon tävling eller så. Vi får se helt enkelt.
 
Oj, vad långt det här blev nu haha. Lång historia kort: Min hårddisk går inte att laga, jag har en förfärlig otur när det gäller datorer, här på bloggen kommer det förmodligen stå still fram till hösten. Hoppas vi ses då igen!
 


Som sagt så hoppas jag verkligen att det fixar sig.
Tråkigt med alla bilder, simmar m.m som är borta nu.
Även om du inte uppdaterar på ett år så kommer du alltid vara en av mina favorit bloggar <3

Svar: Tack så jättemycket! Era kommentarer betyder supermycket verkligen. :) <3
queenofsims

2014-05-06 // 18:01:05
» Lilly

åh så synd att höra, din blogg är ju underbar! ses i höst!

Svar: Åh tack så mycket! Det gör vi!
queenofsims

2014-05-06 // 20:25:18
» Karin

Kommer sakna dig!

Svar: Både roligt och tråkigt att höra samtidigt haha :( vi ses om några månader igen!
queenofsims

2014-05-08 // 19:48:48
» Ellie

ah vad synd!
2 ggr så har jag tagit sönder högtalaren (sladden)

2014-05-09 // 22:50:09

Så typiskt, verkar som att hårddisken bara går sönder när man har något värdefullt på den. Hoppas att du får en undebar sommar och att allt fixar sig sen! :)

Svar: Ja precis.. :( Tack detsamma!
queenofsims

2014-05-10 // 15:52:26

Visste du inte det? Sims 4 ska inte komma ut :/ De ska vänta några år och jobba på ett ännu bättre sims kallat TSE (The sims education) eller något sånt. Men du är ändå min favoritbloggare :D

2014-05-18 // 17:15:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo