Hejhej!

Liten update här nu då med glada nyheter: Min morbror har fixat en dator till mig! Men jag behöver nytt grafikkort vilket går på ungefär 800 kr, pengar som jag inte har just nu. Därför ska han köpa ett till mig som jag sedan betalar av, men när detta blir har jag ingen aning. Kanske nu i slutet av november, annars efter jul. Alltså så kommer jag, efter nästan ett helt år av bloggpaus, förhoppnigsvis vara tillbaka i slutet av december/början av januari!
Längtar så jag spricker tills dess att jag kan börja inreda hus igen, alltså det typ kliar i fingrarna. Så nu får vi hoppas att allt går bra med datorn och grafikkortet och att allt inte skiter sig som vanligt haha..
 
Tills dess tänkte jag dock faktiskt försöka blogga lite. Jag har en familj jag spelar på på min skoldator som jag tänkte visa upp, sedan tänkte jag kanske ladda ner liitelite downloads och ta lite foton annars vet jag inte riktigt. Vad vill ni se på bloggen? Ska jag ladda upp simmar? Tipsa om nedladdningar? Vore jättekul om ni kunde lägga en kommentar :) 
 
Kul förresten att ganska många ändå fortfarande tittar in här, tack så mycket!
 
 
Nu är det över ett år sedan jag inredde det här huset (hur sjukt?!). Kommer ni ihåg?


Vad roligt att du är tillbaks!!:D

Svar: kul att du tycker det! :)
queenofsims

2014-11-14 // 13:30:56

Ja vad roligt! Nedladdningstips är alltid kul :)

2014-11-14 // 15:30:44

åh vad kul! simmar och berättelse skulle vara kul :)

2014-11-14 // 21:08:06

Mera hus! :D

2014-11-15 // 18:30:05

åh vad bra! skulle vara kul med mer nedladdningstips,
har för mig att du har en tumblr som du tipsar om nedladdningar, vad heter den? ^^

Svar: theccqueen.tumblr.com heter den! Har dock inte uppdaterat den på ett bra tag eftersom jag inte kollar tumblr så ofta längre, men jag ska försöka uppdatera den mer :)
queenofsims

2014-11-15 // 19:18:23
» Emmie

Du skulle väldigt gärna få visa hur man laddar ner simmar och hus. För det har jag problem med och hittar inget på Google.

Älskar din blogg förresten, kollar in här nästan varje dag och dreglar över alla dina fina bilder. Du är sjukt duktig på att inreda!
Kram!

2014-12-27 // 19:09:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo