Min favoritfamilj

 Från vänster. † = simmen är död
Generation 1: Min startsim Elaine Cumlin † och hennes make Sinjin Cumlin †
Generation 2: Elaine och Sinjins barn Maya Cumlin , Leon Cumlin † och Hedvig Hagtorn (+ make Manuel Hagtorn)
Generation 3: Leons barn Joanna Cumlin och Calle Cumlin, Hedvig och Manuels barn Ira Hagtorn (+ make Mattias Hagtorn) och Zac Hagtorn (+ fru Karolina Hagtorn)
Generation 4: Ira och Mattias barn Ines Hagtorn och Natalie Hagtorn, Zac och Karolinas barn Lea Hagtorn
 
Inget litet släktträd va? (vissa bilder är lite konstiga/syns inte eftersom min dator egentligen inte tål sims så mycket). Det här är familjen jag spelar på allra mest just nu, familjen Cumlin/Hagtorn. Såhär långt har jag aldrig kommit med en familj förut så det är jättekul! Familjen består av tre olika hushåll och jag tänkte börja med att visa det ena. 
 
Familjen består av Hedvig och Manuel Hagtorn, deras dotter Ira och hennes man Mattias och deras barn Ines och Natalie (som är minst) och katten Heidi. 
 
 
Hedvig är dotter till min startsim Elaine och dör även hon snart. Kommer vara första gången jag har en sim som har fötts i spelet som dör av ålder, kommer faktiskt sakna henne hahaha. Hon träffade Manuel precis efter att ha gått ut universitetet, de gifte sig och eftersom Manuel tjänade storkovan som proffesionell festgäst köpte de sig huset hela familjen nu bor i. Sedan fick de barnen Ira och Zac, Manuel bytte jobb till rymdpirat och Hedvig är en numera pensionerad stadsplanerare, så båda har uppfyllt sina livsdrömmar.
 
 
Om dagarna brukar det väldigt konstnärliga och musikaliska paret måla/rita eller hjälpa till ta hand om sina väldigt bortskämda barnbarn.
 
 
 
Ira och hennes man Mattias har som livsdrömmar att ha fem företag i toppklass respektive tjäna 100 000 simdollar. De driver fyra företag i nuläget varav två är toppklassiga.
 
 
 
Deras döttrar Ines och Natalie är som sagt ganska bortskämda. De får uppmärksamhet hela tiden och nästan allt de pekar på, vilket kanske inte är så jättebra egentligen haha. Men båda är väldigt begåvade och Ines fick efter bara två dagar i skolan redan toppbetyg. Måste ju också säga att båda två är huur gulliga som helst, typ de sötaste in-game födda simmarna jag någonsin haft. Fruktansvärt lika varandra är de också, Ines såg precis likadan ut som Natalie när hon var småbarn.
 
 
 
 
 
 
Här är två lite bättre bilder på dem, haha. 
 
 
 
Som ni ser är de enda nedladdningarna jag har default-hudtoner, ögon och ögonbryn. Det är för att min skoldator typ kollapsar annars, det buggar redan rejält på grund av de få nedladdningar jag har. Väldigt irriterande emellanåt faktiskt då det inte finns så mycket saker som jag är van vid trots att alla expansionspaket + prylpaket är installerade, men thank lord för IKEA- och HM-prylpaketen säger jag bara haha.
 
Men ja, det var lite om ena familjen Hagtorn! Jag tänkte visa upp Manuel och Hedvigs andra barn Zacs familj i ett annat inlägg, och båda familjernas hus. Hoppas ni tyckte om att läsa om familjen.


» Lilly

Åh så kul att se! :) Jag är så himla kass på att hålla intresset uppe för mina simmar, skapar jämt nya... Har just nu kommit längst i Sims 3, med två systrar som fötts i spelet och då blir generation 2, som precis blivit ungdom. Jag hoppas jag lyckas fortsätta med dem haha!

Svar: Roligt att du tyckte det! :) Jag hade också svårt att hålla uppe intresset förut, men det har ändrats. Mest för att jag tycker det är kul att se hur nya generationer ser ut och hur vissa gener går vidare.
queenofsims

2014-11-16 // 13:34:40

Jag blir så otroligt sugen på att spela The Sims 2 när jag läser din blogg. Jag har inte gjort det sedan The Sims 3 kom ut...

2015-01-01 // 08:52:40

Haha, kul att en sim heter Ira precis som jag! :)

2015-02-25 // 18:32:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo