Familjen Hagtorn forts.

Här är den andra delen av mitt lilla släkte Hagtorn/Hierta som jag berättade om i det här inlägget! 
 
Här har vi Lea Hagtorn och hennes livskärlek Lennart. Lea är kusin med Ines och Natalie som det står om i förra inlägget, de gick till och med på universitetet tillsammans och har haft väldigt bra kontakt.
 
 
Här syns de båda tillsammans med Leas pappa Zac (tredje generationen). Leas mamma Karolina dog i ganska tidig ålder efter ett våldsamt uppdrag som den superspion hon var. 
 
 
När Lea och Lennarts enda barn Elias föddes hjälpte självklart Zac till hemma i huset (typ det enda simsgamlingar är bra för..).
 
 
Lea jobbade upp sig till toppen inom politiken och var borgmästare i Skönköping. På andra bilden ser vi henne tillsammans med sin familj, med en lite äldre Elias. Detta foto togs efter att Zac avlidit.
 
 
 
Hela familjen samlad.
 
 
Elias var en riktig hjärtekrossare och elaking i sina tonår/tidig ungdom. Han dejtade flera tjejer samtidigt, smög ut om nätterna och extraknäckte som brottsling. Trots det lyckades han faktiskt undvika att bli tagen av polisen.
 
 
Elias gifte sig såsmåningom med en väldigt mystisk, blåhudad brud som hette Grevinna Tora. Hon var inte alls populär hos Lea och Lennart som inte alls förstod varför hon sov hela dagarna, var ute hela nätterna eller varför det stod en kista i hennes och Elias sovrum..
 
 
En dag blev Elias biten av Tora och blev även han Vampyr. Efter att Tora dött i en tragisk olycka som inkluderade lite för mycket solljus bestämde sig dock Elias för att köpa ett motgift och bli människa igen, till Leas stora glädje.
 
 
 
 
 
Efter Toras död började Elias dejta hejvilt igen. Efter ett tag förlovade han sig dock med den mycket yngre bartendern Tessan han mött en blöt utekväll på en nattklubb.
 
 
De gifte sig och inte långt därefter kom första barnet Levis. 
 
 
Lea höll kontakten med kusinen Ines ända in i det sista. Här är en bild tagen en kort tid innan Leas död.
 
 
Elias pappa Lennart lever än och har gift om sig med en ny fru, Marie. Längre än såhär har jag inte kommit i mitt spelande men nu ska jag simsa!
 
 
 


» Marie

Hur får man tonåringarna att smyga ut på nätterna?

Svar: På kvällen klickar du på telefonen och väljer "smyg ut", sedan väljer du någon din sim vill smyga ut med och så blir hen upphämtad runt 1, har jag för mig :)
queenofsims

2015-06-19 // 17:28:22

Superkul att läsa om! Tror att jag ska spela lite TS2 i helgen!

2015-06-23 // 09:30:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo