Hår

Folk frågar mig ofta vart jag laddar ne rmina hår, så därför tänka jag länka lite olika sidor med snygga hår och vad jag tycker om sidorna :)

Coolsims
Här laddar jag ner de flesta av mina hår. De flesta hår är underbart snygga, riktigt välgjorda och det finns mycket att välja på. Finns hår för både the sims 2 och 3! Alla hår är gratis.
Highslide JSHighslide JSHighslide JSHighslide JS
Bilder från coolsims.net
Newseasims
Riktigt välgjorda hår för både the sims 2 och tre, man blir verkligen inte besviken. Alla hår kostar, men går att ladda ner gratis här.
J078 NightBloom fbild från newseasims.com
Hypnotizedsims
Många riktigt fina hår! De gör mest recolours, alltså går håren att hitta på andra sidor, men håren är riktigt bra och finns i många färger. Alla hår är till the sims 2 och allt är gratis!
Bilder från hypnotizedsims.com
Nouk(modthesims2)
Användaren Nouk på modthesims2 har många snygga hår, värt att kolla in. Allt är gratis och till the sims 2.
Click image for larger version  Name:  Preview1.jpg Size:  143.7 KBClick image for larger version  Name:  ladyhairfront.jpg Size:  138.1 KB
Bilder härifrån.
Xmsims
Ja, denna sida är det nog inte många som missat. Hur många hår som helst som passar de flesta! Finns saker till the sims 1, 2 och 3.
bild från xmsims.com
Raonjena
Mycket fina hår, ett litet minus att vissa hår kostar(fast dessa går att få tag på här). Man måste vara medlem för att kunna ladda ner, men det går snabbt och är gratis. Finns hår för både tvåan och trean!
bilder från raonsims.com
De var dem jag kunde komma på nu, kanske lägger till några fler sen :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo