Update

Vi hade visst drivrutinerna till datorn hemma, så var hos min morbror(som förövrigt var den som lärde mig och spela sims..) som ska laga datorn och lämnade dem nyss! Så datorn blir förmodligen klar tills på tisdag-onsdag, har jag tur kanske måndag. Woho!!
Han ska även installera lite fler sims 3 spel, herrgård och trädgård till tvåan och the sims: livets historier till mig, så jag är superglad! Lär ta upp lite plats men han ska fixa en till hårddisk och mer minne till datorn också så det gör inget :D

Omg, jag är sååå glad just nu asså. Fy fasen vad jag ska spela sen. Tänkte även börja med någon historia på bloggen, vad sägs om det? Några ideer?
Sen ska jag sätta igång med lite guider, filma när jag gör en sim i body shop, göra ny header och design, filma när jag gör kläder och göra en guide i bilder om hur jag gör kläder också.. har stora planer som ni förhoppningsvis gillar!


     
      Sims 3 bild ur arkivet


» Jack

Gör något med fantasy! Någon som i hemlighet är typ älva eller något.

2012-06-23 // 22:43:25
» Rosa

OH YEAH.

Har världens bästa idé till historiegrejsen.

Jo,det kan handla om typ en tjej...som typ blir ihop med en vampyr,utan att veta det eller något...och...sen får du hitta på resten själv. :)

2012-06-23 // 23:23:38

Ja! Har saknat dina braiga tips. Håller med Jack, det vore coolt. Men vet att vad du än gör så blire bra :D



2012-06-24 // 13:33:46
» Bella

En fråga:

Hur gör man så fina header?

2012-06-24 // 15:58:39

Enda gången jag loggar in på gsm är faktiskt för att läsa om THESIMS 2 GALEN för att bli påmind om saker och hitta downloads jag inte orkade ladda ner förut osv.. Hihi. Längtar sjukt tills du får din dator igen och sims så du börjar blogga sådär bra igen! (Hoppas även att det inte blir för mycket sims 3..)

2012-06-25 // 21:47:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo