Det här med nedladdade sängar..

Hahahah, det är förjävla kul måste jag säga när simmarna myspysar i vissa nedladdade sängar. Ser absolut normalt ut det där, jo jo. Väldigt anständiga framtida fosterföräldrar mina barnhemsbarn kommer få känner jag.
 
 

Utmaning: Barnhem

UPDATE: Ändrade lite så att man nu får styra barnen. Det blir på tok för svårt annars upptäckte jag. Man får heller inte anställa en barnskötare.
 
Har skrivit en egen liten utmaning som jag tänkte dela med mig av, hehe.
Utmaningen går iallafall ut på att du ska skapa en eller två simmar som sedan ska adoptera tio barn och uppfostra dem från bebis tills den dagen då dom blir vuxna simmar och kan flytta ut. Inga humörfusk eller boolpropfusk får användas. 
 
När du skapat en eller två simmar så ska du alltså flytta in dem på en valfri tomt, men den ska vara helt tom. Du får använda fusket motherlode två gånger och sedan bygga ett tillräckligt stort hus och inreda det för dessa pengar. När du byggt klart ska du gå ut i kvarteret och använda fusket familyfunds så din familj har ca 5000 simdollar kvar. Fusket kan t.ex se ut såhär:
Familyfunds Andersson -1230
(update: eller så gör man helt enkelt av med alla pengar så det blir 5000 simdollar kvar)

Sedan kan din lilla familj börja adoptera barn till "barnhemmet"! Eftersom du bara kan ha 6 barn åt gången så måste de såklart flytta ut när de blivit vuxna. Varje simsvecka får du använda fusket kaching, vi kan se detta som ett "barnbidrag". Pengarna ska användas till mat, kläder etc.
Och somsagt, du får inte styra barnen så se till att laga mat rätt ofta och interaktera med dem. 
Om barnen blir hämtade av socialtjänsten igen så har du förlorat spelet.
 
Det finns två regler:
- Inga fusk, förutom motherlode i början och kaching varje vecka.
- Inga barnskötare.
 
 
Du har vunnit utmaningen när du uppfostrat tio välbehållna simmar från bebis till vuxna!
Ska själv prova mig på den här utmaningen, skulle ni vara intresserade av att följa den då eller ska jag "hålla det för mig själv"?
Söt bild på min ena sim, bara för att.
 
update: det visade sig att man behöver typ 5000 simdollar för att kunna adoptera, så ändrade.

Får ryck på blogg.se

Jaaa, seriöst. Så fort jag ska svara på en kommentar så kommer jag till en annan sida med massa siffror och obegriplig text, och när jag ska gå tillbaka igen så har jag tydlgien svarat med ett tomt svar och då kan jag inte ge något nytt svar på den kommentaren eftersom jag redan gett ett tydligen.
ÅHVADJAGHATARERPÅBLOGG.SELITENU

Holy Simoly

Laddar för tillfället ner massa saker från den här sidan som heter Holy Simoly (fan, jag som inte skulle ladda ner så mycket), så tänkte tipsa om den. Möblerna där är fruktansvärt snygga, använder deras soffor rätt ofta. Även vissa av golven används flitigt i mina simmar hem.
Både saker till sims 2 och 3 går att ladda ner på holy simoly.


bilder: holy simoly
 
 

Hur du blir en häxa

För att bli häxa måste du ha the sims 2 livet i lägenhet.
 
Steg 1. Skapa en sim eller ta en befintlig som du vill göra till häxa. Jag skapade en ny sim med lite häxigt utseende som fick heta Charlotte.
Charlotte.
 
2. Gå till en allmän tomt och vänta där tills du får syn på en häxa. De känns igen på sina kläder och så brukar dom kasta besvärjelser över tomten dom är på.
Såhär såg häxan Charlotte träffade ut:
 
3. Se till att bli god vän med häxan/häxmästaren. När ni är tillräckligt bra vänner kommer et alternativ komma upp, som är olika beroende på om det är en god eller ond häxa du stött på. I det här fallet är alternativet visa mig mörkrets väg
4. Nu kommer din sim bli förvandlad och dessutom få en kittel och en trolldomsbok! När din sim tar sig någonstans kommer den även att använda sin kvast.
 
När du väl är häxa, så kan du med hjälp av trolldomsboken studera mörkrets väg, ljusets väg eller neutral magi och din sim kan lära sig nya besvärjelser, beroende på vilken slags magi din sim läser om. Dessutom kommer din sim bli ondare om den läser mörkrets väg, samma sak med ljusets väg fast då blir den ju godare och får på sig ljusa kläder istället.
Med hjälp av kitteln kan din sim tillverka föremål och saker som är nödvändiga när din sim kastar besvärjelser (t.ex drakfjäll, ödleögon). Du kan även tillverka botemedel ifall din sim inte vill vara häxa längre.
Som häxa finns det även två dolda tomter din sim kan flyga till, en för de goda och en för de onda. 
 

Earrings

Fick för mig att göra örhängen till min julkalender förut och nu har jag fått värsta dille på att göra örhängen. Trodde det skulle vara typ skitsvårt och komplicerat och nu har jag gjort fyra par liksom. Två halsdukar har jag gjort också men dom får ni inte see.
Håller på med dessa söta uggleörhängen nu. Syns inte så jättebra på bilden men söta är dom iallafall, haha.
Ja, känner mig sjukt normal som sitter halv ett på natten och gör örhängen till sims. Fast sen så har jag ju aldrig påstått att jag är normal heller..
 

Thesims.se är tillbaka!

Åh som jag har längtat!
Thesims.se är tillbaka!!
Dock bara under en begränsad tid, eftersom dom rekommenderar att man använder thesims3.com istället.. jag hatar thesims3.com. Seriöst, den sidan suger för en sims 2-fantast som jag.
Såhär skriver dom på sidan:
"Goda nyheter! Vi vet att det finns massor av Simmers där ute som vill se gamla dagböcker och foruminlägg igen, och därför är vi glada att kunna meddela att TheSims2.com åter är online. Sidan kommer att hålla öppet under begränsad tid, så se till att besöka oss för att göra kopior på dagböcker och favoritbilder. Sidan är ”read only”, varför vi rekommenderar att du använder thesims3.com för att fortsätta hålla kontakten med dina vänner!"
 
Jag ska spara ner familjen love och tonopah nevada nu, hur vet jag dock inte riktigt. Sen ska jag fortsätta vara arg på thesims3.com.

Wish me luck

Tagit bort alla mina 8000 downloads nu.. när mitt tangentbord gick sönder så sparade jag alla filer på ett annat ställe på datorn, så ska kopiera dit dom nu. Hoppas på att spelet inte är segt nu, WISH ME LUCK.
 
update: DET FUNKADE INTE!!!! Åhhh vad gör jag för fel? Helvete.
 
update2: Tog bort ungefär 500 downlaods till och ändrade lite inställningar och nu funkar det finemang igen! Woho.

Ångest

Får typ lite ångest här nu.
Mitt spel har, som ni kanske vet, varit sjukt segt den senaste tiden. Har tagit bort massvis med downloads men spelet fortsätter att reagera flera sekunder efter, vilket är väldigt irriterande när man spelar. Enda utvägen jag ser just nu är att ta bort alla downloads och ladda ner på nytt, men det finns ju så mycket downlaods jag inte kommer ihåg vart jag laddat ner det och mina simmar kommer ju bli konstiga och fula om allt tas bort. 
 
åååh. Vad ska jag göra?!
 
random bild jag tog för ett tag sedan. eh ja.

Tillfällig header

Nu när det är höstlov och halloween tänkte jag hela veckan posta lite inlägg om hur du blir de olika varelserna som finns i the sims, tipsa lite om halloweendownloads osv, och då ska man ju såklart ha en passande header också!
Och såhär blev resultatet. Tänkte inte ha Larissa på headern från början men eftersom mitt sims FORTFARANDE är sjukt segt har jag inte orkat ta några andra bilder.. aja.
 
Vad tycker ni?

Larissa

Kickar igång halloweentemat på bloggen med att ladda upp min halloweensim Larissa! Ni kan ladda ner henne både som levande och död. 
(Buketten följer INTE med då den tillhör ett posehack)
Tack till: Hypnotizedsims, bruno, decorgal, mouseyblue.

Silentsims - del 5

Nu är del fem här! Förlåt för att ni har behövt vänta så extremt länge, men har haft så många andra bollar i luften samtidigt. Men nu är del fem här och del sex är påväg!
Kan också informera om att Ellie har fått göra ett litet frisyrbyte, hennes andra hår försvann nämligen bär jag tog bort massa downloads. Oups.
Del 1 del 2 del 3 del 4
 
- Neej! Skrek Sarah och föll handlöst ner på det kalla golvet. Jeffs kropp låg livlös vid hennes knän.
- Kom nu Sarah! Vi måste komma härifrån, om du inte vill sluta som Jeff förstårs.. sa Ellie och pekade mot dörren. Sarah reste sig upp.
- Ja, då skulle du allt bli nöjd va?! Du har aldrig gillat Jeff och skulle säkert bli glad över att slippa mig med!
- Fan vad jag hatar dig! Skrek Ellie tillbaka och rusade ut ur rummet, med Chris hack i häl. Men Sarah följde inte efter. Hon böjde sig ner igen vid Jeffs kropp och kysste honom en allra, sista gång.
 
Ellie sprang längs den långa vägen. Förbi bilar, hus och affärer, alla lika öde. Chris sprang tätt efter och Sarah gick en bit bakom med sorgsen blick. 
- Ellie, vänta! Sa Chris och tog tag i hennes hand.
- Men vad vill du? Fräste hon.
- Bara att du ska stanna lite. Ha lite överseende med Sarah, hon har ju förfan mist sin pojkvän.Och Jef var min bästa vän, du tror inte att jag sakner honom jag med?!
 
- Okejdå, jag ska ha överseende med Sarah. Men tro inte att jag tänker prata med henne igen. 
- Bra, sa Chris och nickade. Vi borde gå in någonstans och titta om det finns några matkonserver eller något. 
Med Sarah en bit bakom gick alla tre in i ett stort, vitt hus. Väl inne i det gick de vidare till ett förfallet kök.
Alla tre började leta i olika skåp och lådor på jakt efter något med ett bäst föredatum som inte gått ut än.
Chris och Ellie försökte hålla en någorlunda konversation, men Sarah var bara tyst. Plötsligt hördes knarrande steg bakom dem.
- Vad gör ni här?!
 
Tyvärr så kommer det inte komma några fler delar av den här berättelsen, då mitt sims i december 2012 slutade att fungera och jag var tvungen att installera om. Detta innebar att den här familjen försvann och jag kan inte fortsätta på den.
 

Laddar upp inför halloween

En bild jag fixat och trixat med idag. Nej, jag är inte världens bästa photoshoppare. 

zodapop

Ja, min uppdatering är lite sådär trist just nu, men håller på och gör kläder till julkalendern och håller dessutom på med en tankekarta inför julberättelsen också, så ja. Men tänkte iallafall tipsa om en väldigt bra "artist" på thesimsresource, zodapop. Nästan varje gång jag är inne på tsr blir det något nerladdat från hens sida. Hen gör kläder, naglar, ögon, smink, hår, ja allt möjligt och allt är precis lika snyggt!
 
bilder: zodapop@tsr

Julfeeling

"Återupptäckte" nyss dessa gamla bilder som jag tog förra året i december, och fick lite julfeeling. Tänkte ju som sagt slå på stort med julkänslan i år på bloggen och göra en julkalender med saker jag gjort som ni kan ladda ner, och funderar även på att göra en julberättelse med en ny del varje dag. Men jag vet inte riktigt, måste ju komma på en bra handling och så.. får väl bli den gamla vanliga "åh nej jultomten är försvunnen!!!" eller något sådant haha. 
Men ja. Har redan kommit på en rätt mysig inledning faktiskt och har ju hela november på mig att fixa saker och ting.

Rensar

Då mitt sims har blivit sjukt segt den senaste tiden sitter jag här nu och rensar bort massa onödigt skit i the sims 2-mappen. Har nyss tagit bort alla thumbnail-filer och nu ska massa onödiga downloads bort.
Nu är den här bilden från Blomdalen, men i mitt blue pearl-kvarter rensade jag bort hela 2 279 thumbnails.. helt sjukt egentligen. Men älskar mitt Blue Pearl. Skulle kunna visa lite bilder på blue pearl och dess underkvarter, om någon är intresserad?
 
Vilket kvarter spelar ni mest i?

Hur du bygger hotell

Nu när jag ändå är i farten med mitt projekt där jag gör en semesterort så kan jag lika gärna visa för alla er hur man bygger egna hotell. Detta måste givetvis ske i en semesterort (t.ex Twikiiön, tresjön osv) vilket därmed gör att du måste ha jorden runt för att kunna göra egna hotell.
 
1.Gå in i en semesterort, sätt ut en ny allmän tomt och börja bygga som du vill ha det. Du kan bygga bungalows, skyskrapor eller lyxhotell med spa och pool. Gemensamt för alla hotell är att du måste ha en hotelldisk och särksilda dörrar till hotellrummen. För att dina simmar ska kunna beställa roomservice måste det även finnas en telefon i varje hotellrum, då kan det också vara bra att ha bord och stolar i varje rum, men så kan du ju alltid ha en resturang på hotellet. 
2. När du är klar med hela hotellet, har satt ut dörrar, hotelldiskar och gjort det fint och bra och är nöjd, knappa då bara in fusket changelotzoning hotel. Fuskrutan får du upp genom att hålla inte ctrl, shift och c samtidigt.
Spara och gå ut till kvarteret, och nu är dina simmar redo att åka till ditt hotell för en skön semester!
 
 

Denna förjävliga väntan

Ända sen igår har den här rutan laddat och laddat och laddat. Jag har tydligen surfat upp den hastigheten jag kan på mitt mobila internet för den här månaden så igår klockan tio igårkväll möttes jag av den roliga överraskningen att det allt som allt skulle ta 18 timmar att ladda ner historier från en öde ö... och det laddar fortfarande. Har inte laddat ett skit sen klockan tre idag. Helvete. Funkar inte spelet sen när det laddat klart, ja då kommer dom på cdon inte få det speciellt kul kan jag säga. Då jävlar. 
Av den här anledningen har jag inte uppdaterat idag, förlåt. Har gjort två plagg till julkalendern jag ska ha i december (stort tack till matilda för idén! Du får en riktigt stor internetkram för den). Så nu ska jag fota lite till en ny header (gillar inte den nuvarande) och fortsätta på mitt projekt. Ha det.
 

Installerar om

Eftersom the sims historier från en öde ö obviously inte funkade har jag nu avinstallerat och laddat ner det igen. 3 timmar kvar, tjoho. Eller inte.
Och funkar det inte den här gången heller kan nissarna borta på cdon vänta sig ett riktigt långt, aggressivt hatmejl från en riktigt jävla ilsken tjej som vill kunna spela det hon betalt för. Sådeså.
 
Gud så smidigt och fort det går! Känner hur ironin osar över den meningen.

Fan också

Skulle sätta ut en soffa och så händer det här!!! Fanken också. Tur att jag (tror) att jag hann spara strax innan.. min kompis klagade på en gång att jag sparar så himla ofta men det är just av den här anledningen jag gör det.
Ååååh så störande!

Hur du hittar bilder tagna i ts2

Fick en fråga om hur man hitar sina bilder tagna i ts2, och tänkte att jag lika gärna kan visa det för alla läsare!
Först och främst, för er som kanske inte vet, så tar man screenshots i spelet med tangenten C. Då hamnar de automatiskt på ett ställe jag ska visa er nu!
 
Steg 1. Gå in på start och sedan dokument
2. Gå in på EA games.
(av någon anledning har jag två EA games-mappar, ingen som helst aning om varför)
3. Gå in på the sims 2.
4. Nu ska du gå in på mappen Neighborhoods, Det finns en mapp som heter storytelling men där hamnar bara bilder man tagit i köp- och byggläget, så såvida du inte vill ha bilder på hus så ska du gå inte gå in där.
5. Nu kommer det upp en himla massa besynnerliga mappar kanske du tycker, men det är faktiskt "nummer-namnen" på kvarteren du har i ditt spel. N001 är Skönköping, N002 Uddaholm osv, G001 är Blomdalen, ja, ni får leta lite helt enkelt. Då jag har mest bilder i mitt kvarter Blue pearl går jag in på mappen med namnet N004.
6. När du valt vilket kvarter du vill titta på bilder ifrån går du in på mappen storytelling.
7. Nu har du alla dina bilder framme! Här i storytelling-mappen kan det vara lite förvirrande dock, för det finns två exemplar av alla bilder du tagit. De blir både i snapshot och thumbnail-form. Ska du visa upp dina bilder rekommenderar jag att du tar snapshotbilderna, för de är stora och tydliga. Thumbnailbilderna är väldigt små och kan vara lite suddiga. Hur du ser om det är snapshot eller thumbnail? Det ser man nämligen på bildens namn.
Som ni kanske ser nere i hörnet så har jag tagit lite över 2000(räknade inte med thumbnail-bilderna nu) bilder i mitt blue pearl-kvarter.. hehe oups.
 
Och för att demonstrera skillnaden mellan thumbnail och snapshot:
Där här är en thumbnail:
Och det här är en snapshot:
Simmen på bilden heter Summer förresten. Hon var min absoluta favoritsim under typ två år, älskade verkligen henne seriöst. Sen tog jag bort alla mina downloads och hon blev ful.. haha :(
 
Okej, hoppas det inte blev allt för invecklat nu på slutet haha..
 
 

Eartunnels

För er som gillar att göra lite mer alternativa simmar är ju det här helt perfekt!
På koticoutoure (som jag bloggat om tidigare, helt fantastiskt sida) kan man faktiskt ladda ner eratunnels till sina simmar! Själv älskar jag idén, inte fått tillfälle att använda dem än dock..
Går att ladda ner HÄR.
Bild: koticoutoure 

Step one

Steg ett i mitt projekt blev att dekorera kokosnötsön(som den heter på svenska.. sjukt mycket snyggare på engelska faktiskt), coconut island med växter, lite ruiner, berg osv.. Och så här blev det! 
Nästa steg blir att bygga ett hotell av något slag.. vilket jag faktiskt redan börjat på! Ni får en liten tjuvtitt härunder:

Project Coconut Island

Nu har jag börjat med mitt lilla projekt som jag valt att kalla "Project Coconut Island"! Målet med detta projekt är att få den trista ön ni ser här under att bli ett blomstrande, vackert turistparadis med alla möjliga sevärdheter och aktivitetmöjligheter. Ni får alltså följa med under hela processen och kommer kunna ladda ner de hotell, semesterhus och allmäna hus som jag bygger. "Världsmapen" jag valt att använda kommer från Jorden Runt så om ni vill kan ni ju faktiskt göra det exakt likadant som jag gör (ni måste alltså ha jorden runt för att ladda ner de hotell osv jag gör, eftersom alla tomter med stor säkerhet kommer innehålla saker från det expansionspaketet).
Har förresten inte riktigt bestämt mig för om det ska hete "Project Coconut island" eller "Coconut Island project". vad tycker ni haha? 

Nytt projekt

Jag tänkte kanske starta ett nytt litet projekt här på bloggen (fast det lär väl bli som alla andra projekt.. kul i början, sen ger jag upp. Men nu ska vi inte tänka så haha). 
Nämligen, att bygga en hel semesterort själv. Hotell, affärer, badplatser.. you name it. Och så får ni vara med under hela processen, och så lägger jag ut varje färdigbyggd tomt på mediafire så att ni kan ladda ner.
Vad tror ni om det?
 
Min sim på semester.

Hur du laddar ner hus

Vet inte riktigt om jag gjort ett sånthär inlägg, men det skiter jag i nu och gör ett iallafall, och kommer visa hur du laddar ner hus! Det är inte svårt alls och skiljer sig inte mycket från att ladda ner "som vanligt". 
 
Steg 1. Ladda ner 7-zip, det går att göra på 7-zip.org. Jag får ofta frågan om man ska välja .exe eller .msi när man laddar ner, men det är helt olika dator till dator! prova den ena, funkar inte den så prova den andra. Svårare än så är det inte. Och ja, det är virusfritt.
 
2. Nu ska du leta upp ett hus att ladda ner, jag valde det här huset från ideas4sims. Hittar du inte knappen där det står "downloads" direkt, leta runt lite, den är oftast rätt nära till hands. Ibland kan det stå att du behöver vissa expansionspaket för att ladda ner ett hus, annars kanske några tapeter eller möbler inte finns med i huset. Till just detta huset behöver man bl.a studentliv vilket jag inte har men det skiter jag i för tillfället, jag vill ha det här huset och därmed basta. Får väl leva med konsekvenserna.
Iallafall, leta upp någon knapp där det står "download" och klicka där.
 
3. I vissa fall händer det att man kommer till sidor som box och mediafire när man laddar ner från sidor. Dessa är sidor där man kan ladda upp filer osv (jag använder mig av mediafire b.la). Oftast så leds du direkt till en knapp där det står download igen, klicka där.
4. Nu, om du har google chrome som jag, kommer det dyka upp en liten remsa längst ner i webbläsaren. Ibland tar det ett litet tag för filen att laddas ner (se den gröna fyrkanten), och när det är klart kommer det se ut som där jag ringat in med blått.
 
5. När det väl har laddat klart så ska du kopiera in filen i en mapp som heter teleport. Om det är en .zip fil är det bara att klicka på den direkt där nere på remsan, markera, högerklicka och kopiera, men i detta fall är det en .rar fil och vi måste hämta filen i hämtade filer. För att göra detta går vi in på start > ditt användarnamn på datorn.
 
 
Nu ser det ut såhär. Gå in på hämtade filer.
Leta nu upp din download, högerklicka och välj kopiera.
 
6. Nu ska vi lägga filen i mappen teleport. För att komma dit går du först in på dokument, sedan EA games och därefter the sims 2. Nu ska det finnas en mapp som heter Teleport, gör det inte det, skapa en! Kom ihåg att T:et måste vara stort.
Gå in i teleport mappen och klistra in filen. Detta gör du genom att högerklicka och välja klistra in.
 
7. Nu ska vi extrahera filen! Deta gör du genom att högerklicka på filen igen, välja 7-zip och sedan extract here.
Nu ska det komma upp en ruta som ser ut såhär:
Ibland stänger den ner sig av sig självt ner den är klar, ibland inte. Då är det bara att trycka på close. Ibland kan det också stå att det inte fungerade, men det är helt okej då! Det kommer upp även fast grejerna hamnat i spelet, så tro inte att du gjort något fel.
 
8. Nu ska det ha dykt upp en blå simsikon i teleport-mappen, med ungefär samma namn som filen hade. Dubbelklicka på den. 
När du dubbelklickat kan du få vänta lite, men efter ett tag ska en blå ruta ha dykt upp, på den ska du klicka där det står installera. Tyvärr så dök den här rutan upp för mig, alltså kan jag inte ladda ner huset. Fanken också, haha. Trodde det skulle gå ändå. Ja, hoppas ni förstod iallafall.

Ideas4sims

Var inne på lite olika simssidor nyss på jakt efter ett nytt smultronställe, och föll direkt för sidan ideas4sims. Husen där är helt fruktansvärt underbart snygga, för att inte tala om bilderna! 
 
Åh, och jag som lovat mig själv att inte ladda ner för mycket.. Börjar nästan bli som mitt colaberoende det här. Inte bra. Men det finns ju så mycket snyggt!
 
Bilderna är ifrån ideas4sims.com
 

15-dagars utmaning igen

Tänkte ha en till 15-dagars utmaning, då jag uppfattade det som att många av er uppskattade det.
Men - den är gången tänkte jag att ni ska få komma med "utmaningar" åt mig! T.ex "gör denna kändis som sim". Ja ni fattar.
 
Så.. give me some challenges!
 
 
Den förra 15-dagarsutmaningen kan ni se under kategorin med samma namn!
<---

Att det alltid ska hålla på och skita sig

Det här är det enda som kommer upp när jag försöker starta historier från en öde ö:
Fattar seriöst inte vad det är för problem?! Fattar inte vafasiken denhär rutan menar. åååååh orkar inte

Koticoutore

Vet inte om jag nämnt den här sidan tidigare, men den är helt otrolig! Så fruktansvärt snygga kläder och accesoarer.
Har laddat ner, väldigt, väldigt mycket därifrån.. Precis den stilen jag älskar att ha på mina simmar. Ni kan ju kolla själva: koticoutore.blogspot.se
 
Lite downloads från sidan:
bilder: koticoutore

Laddar ner historier från en öde ö!

Ni som följt min blogg länge vet kanske att jag för ett tag sen skaffade the sims: historier från en öde ö. Jag fick aldrig tillfälle att ladda ner det igen efter att min dator gick sönder, men nu håller jag äntligen på och laddar ner det!
Saknar min lilla familj där.. har ju filerna kvar så förhoppningsvis finns den kvar när det är färdiginstallerat. Tänkte göra en berättelse också som utspelar sig på ön, hur låter det?
 
 
Min lilla familj! Nej, dottern och Mr. Sexypants är inte värsta skönheterna direkt..
 
Ja, det är sjukt segt! Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge hoppas jag.

För er med djurliv

Hittade denna underbara download nu när jag var inne på modthesims!
Det är alltså nya "smådjur" man kan ha om man har the sims 2 djurliv, bland annat en igelkott, lite ödlor, en ekorre osv.
Väldigt coolt, har själv laddat ner det! 
Går att ladda ner HÄR.
 
Bilder: bienchen83 @ mts2.
 
 

Space n sweaters

Förlåt för at jag inte uppdaterade igår, men hade dans då (kan tillägga att jag inte kommer kunna uppdtera alls på tisdagar, då jag är hos mormor ända tills dansen börjar, och kommer inte hem förräns framåt nio) och idag har jag bland annat tagit spruta och hållt på med de kläderna ni ser nedan!
Det är två tröjor och en hel outfit, och ja, jag hoppas ni tycker om plaggen. Outfiten då, med spacelegginsen, är lite ful därbak men det får ni allt ta och leva med. 
 
 

queenofsims 1 år!

Justja, detta hade jag glömt bort.
Men någon gång i september 2011 så skapade jag min blogg, så det är numera över ett år sen!
Kan knappt förstå det själv. Tiden går fort, väldigt fort! 
Lite synd att jag inte kunde göra detta inlägg på ettårsdagen, menmen. Tänkte göra en liten "resumé" över året som gått! Lite bilder osv..
 
Okej, let's go.
I september 2011 skapade jag alltså min blogg, den tjugonde september för att vara exakt. På den tiden tog jag väldigt amatörmässiga foton, hade inte riktigt lärt mig hur man tar bilder i bättre vinklar och fortfarande inte fattat charmen i att print screena.. dessutom var jag ett väldigt stort fan av att sätta ihop mina bilder på photoscape, något jag inte gör idag. Ohnej.
Några bilder tagna ur arkivet från september 2011:
I oktober 2011 Byggde jag bland annat en vatenpark och ett stort hus, de två inlägg där jag visade upp dem generarade rätt många kommentarer. Kan fortfarande inte riktigt greppa att det faktiskt är ett helt år sen jag byggde dendär vatenparken. Kommer till och med vilka låtar jag lyssnade på när jag byggde den.. crank it up feat Akon med david guetta och titanium feat sia, också med david guetta. Min kompis påstår att jag har fotografiskt minne, det kanske stämmer? Hmm.
I november 2011 ojade jag mig över att det snart var december, visade upp mina simsikoner på skrivbordet, uttryckte mitt hat mot the sims 3, gjorde ett par ritkigt jävla fula simmar hos en vän och blev sjukt arg över att någon snodde mina bilder och använde på sin blogg.
I december 2011 byggde jag ett isslott bland annat och uppdaterade nästan inget alls. Anledningen vill jag helst inte gå in på, men jag vet att jag hade en bloggpaus där (inlägget har tagits bort dock).
I januari 2012 vart det fart och fläkt igen och jag uppdaterade på. Jag köpte the sims historier från en öde ö och typ drogade det tills min dator gick sönder (har fortfarande inte installerat historier från en öde ö!! Måste göra deeet, saknar mina simmar!). Kollade upp reglerna för legacy men gjorde aldrig någon och ja.
I februari 2012 upptäckte jag att simsmusiken fanns på spotify, jag byggde ett alienhus, laddade ner lunar lakes och blev besviken, satte in en ny header, bloggade om min dåliga uppdatering (HUR många gånger har jag inte gjort det egentligen?!?!), byggde hus och laddade upp en video där jag bygger ett hus som ni kan se här under.
 
 
 
I mars 2012 så började jag ladda upp simmar och hus på bloggen! Även lite överdelar gick att ladda ner, och jag fick upp ögonen mer och mer för att göra egna kläder. Jag försökte mig även på att bygga mitt rum i sims (det gick inte bra) och bytte header ännu en gång.
I april 2012 Gick min kära dator sönder som några av er kanske vet, därför blev det inte speciellt mycket uppdatering den månaden. Lite bilder runt påsk och så. Dator blev inte lagad förräns i juni så därför finns det inga inlägg från maj 2012.
 
I juni 2012 blev min dator lagad och jag var överlycklig! Vissa läsare också tydligen, haha. Då jag inte hade sims 2 installerat kunde jag endast spela the sims 3 och the sims medeltiden, så jag spelade mestadels medeltiden. Lite sims 1 spelades på ett hörn också och jag bytte header igen.
I juli 2012 började jag göra riktigt mycket kläder till the sims! Runwaydreamzkläder blev det bara men det var ändå uppskattat. Jag började också med min berättelse silentsims(ny del kommer snart!). Jag fick sims 2 installerat igen (thank god for that) och uppdaterade så att det bara rök om det. Hade även en femtoindagarsutmaning, funderar på att göra en till faktiskt så att ni får ta mer del av mitt spelande!
I augusti 2012 Gick både skärm och tangentbord sönder, och strax efter det även min internetsticka. Innan dess gjorde jag Loreen som sim, lät en sim posera framför en glassbil och bytte header ännu en gång.
 
 
 
Det här är alltså min resa, från nybliven bloggare till en ganska erfaren (förutom det faktum att jag FORTFARANDE inte kan mer om design än hur man lägger in ny header. Herrejisses). Sen kanske det bara är jag, men jag tycker att mitt språk har utvecklats till det bättre också. Nya ord och uttryck har fått ta del i min hjärna och andra har jag kastat ut (tack och lov för att jag inte skriver jao längre). Från noll läsare till sextio till hundra till femtio till åttio till tvåhundratrettiosex och nu trettio. Hahah. 
 

Ramona

Har nu laddat upp simmen som b.la syns i headern!
Har gjort tröjan och byxorna(som förövrigt är EXTREMT dåligt gjorda, uschuschusch) själv, blev väldigt nöjd med tröjan faktiskt. Mesherna är från koticoutoure och itsfemmefatale. Håret är från coolsims, men jag har använt pooklet's texturer "ovanpå" om man säger så.
 

Frustration

Har gjort spaceleggins och en skjorta nu, är jättenöjd och så. Och SÅKLART så ska det ju strula också!
Det är några slags fläckar ibak, fattar seriöst inte hur jag ska få bort det. ååh. Frustrationen är på topp just nu. 
Ville bara skriva av mig. hej
Ja. Ni ser ju.

Spaceleggings

Det var en i kommentarsfältet som ville att jag skulle göra ett par spaceleggings och en skjorta, så jag sate igång med att göra leggingsen.
Tyckte att allt var jättebra och skulle precis börja på en annan skjorta när jag såg att simmen har ju kameltå!!
Nej, detta går inte för sig. Hittade en annan mesh där skjortan och leggingsen "sitter ihop"(det är en hel outfit helt enkelt).
Så det blir att börja om nu, inte för att det var så svårt direkt men. Kan ju iofs ladda upp dehär leggingsen också om någon vill ha simmar med värsta kameltårna. 
 

Ny header

Satte in en ny header nyss! 
Vad tycker ni?
 
Nya:
Förra:

JAG HAR INTERNET IGEN!

Jaaa! Fick en trådlös internetsakimojs nu i helgen av mamma, så nu kan jag börja uppdatera igen! 
Ska först och främst nu gå igenom och läsa lite kommentarer, sen ska jag lägga in en ny header, ladda upp en ny sim, fortsätta lite på silentsims och så.. woho.
 
So I'm back! Efter min typ sjätte bloggpaus.. tja, alla har ju inte varit frivilliga direkt om man säger så. Rätt surt är det att det ALLTID ska vara något som krånglar när jag slår mina besöksrekord?! (strax innan min skärm gick sönder hade jag 236 unika en dag). Aja, i'm back on track och förhoppningsvis kommer bloggandet flyta på rätt bra från och med nu!
 
En bild på min sin Ramona och hennes pojkvän som jag tog häromdagen.