Hur du hittar bilder tagna i ts2

Fick en fråga om hur man hitar sina bilder tagna i ts2, och tänkte att jag lika gärna kan visa det för alla läsare!
Först och främst, för er som kanske inte vet, så tar man screenshots i spelet med tangenten C. Då hamnar de automatiskt på ett ställe jag ska visa er nu!
 
Steg 1. Gå in på start och sedan dokument
2. Gå in på EA games.
(av någon anledning har jag två EA games-mappar, ingen som helst aning om varför)
3. Gå in på the sims 2.
4. Nu ska du gå in på mappen Neighborhoods, Det finns en mapp som heter storytelling men där hamnar bara bilder man tagit i köp- och byggläget, så såvida du inte vill ha bilder på hus så ska du gå inte gå in där.
5. Nu kommer det upp en himla massa besynnerliga mappar kanske du tycker, men det är faktiskt "nummer-namnen" på kvarteren du har i ditt spel. N001 är Skönköping, N002 Uddaholm osv, G001 är Blomdalen, ja, ni får leta lite helt enkelt. Då jag har mest bilder i mitt kvarter Blue pearl går jag in på mappen med namnet N004.
6. När du valt vilket kvarter du vill titta på bilder ifrån går du in på mappen storytelling.
7. Nu har du alla dina bilder framme! Här i storytelling-mappen kan det vara lite förvirrande dock, för det finns två exemplar av alla bilder du tagit. De blir både i snapshot och thumbnail-form. Ska du visa upp dina bilder rekommenderar jag att du tar snapshotbilderna, för de är stora och tydliga. Thumbnailbilderna är väldigt små och kan vara lite suddiga. Hur du ser om det är snapshot eller thumbnail? Det ser man nämligen på bildens namn.
Som ni kanske ser nere i hörnet så har jag tagit lite över 2000(räknade inte med thumbnail-bilderna nu) bilder i mitt blue pearl-kvarter.. hehe oups.
 
Och för att demonstrera skillnaden mellan thumbnail och snapshot:
Där här är en thumbnail:
Och det här är en snapshot:
Simmen på bilden heter Summer förresten. Hon var min absoluta favoritsim under typ två år, älskade verkligen henne seriöst. Sen tog jag bort alla mina downloads och hon blev ful.. haha :(
 
Okej, hoppas det inte blev allt för invecklat nu på slutet haha..
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo