Hur du laddar ner hus

Vet inte riktigt om jag gjort ett sånthär inlägg, men det skiter jag i nu och gör ett iallafall, och kommer visa hur du laddar ner hus! Det är inte svårt alls och skiljer sig inte mycket från att ladda ner "som vanligt". 
 
Steg 1. Ladda ner 7-zip, det går att göra på 7-zip.org. Jag får ofta frågan om man ska välja .exe eller .msi när man laddar ner, men det är helt olika dator till dator! prova den ena, funkar inte den så prova den andra. Svårare än så är det inte. Och ja, det är virusfritt.
 
2. Nu ska du leta upp ett hus att ladda ner, jag valde det här huset från ideas4sims. Hittar du inte knappen där det står "downloads" direkt, leta runt lite, den är oftast rätt nära till hands. Ibland kan det stå att du behöver vissa expansionspaket för att ladda ner ett hus, annars kanske några tapeter eller möbler inte finns med i huset. Till just detta huset behöver man bl.a studentliv vilket jag inte har men det skiter jag i för tillfället, jag vill ha det här huset och därmed basta. Får väl leva med konsekvenserna.
Iallafall, leta upp någon knapp där det står "download" och klicka där.
 
3. I vissa fall händer det att man kommer till sidor som box och mediafire när man laddar ner från sidor. Dessa är sidor där man kan ladda upp filer osv (jag använder mig av mediafire b.la). Oftast så leds du direkt till en knapp där det står download igen, klicka där.
4. Nu, om du har google chrome som jag, kommer det dyka upp en liten remsa längst ner i webbläsaren. Ibland tar det ett litet tag för filen att laddas ner (se den gröna fyrkanten), och när det är klart kommer det se ut som där jag ringat in med blått.
 
5. När det väl har laddat klart så ska du kopiera in filen i en mapp som heter teleport. Om det är en .zip fil är det bara att klicka på den direkt där nere på remsan, markera, högerklicka och kopiera, men i detta fall är det en .rar fil och vi måste hämta filen i hämtade filer. För att göra detta går vi in på start > ditt användarnamn på datorn.
 
 
Nu ser det ut såhär. Gå in på hämtade filer.
Leta nu upp din download, högerklicka och välj kopiera.
 
6. Nu ska vi lägga filen i mappen teleport. För att komma dit går du först in på dokument, sedan EA games och därefter the sims 2. Nu ska det finnas en mapp som heter Teleport, gör det inte det, skapa en! Kom ihåg att T:et måste vara stort.
Gå in i teleport mappen och klistra in filen. Detta gör du genom att högerklicka och välja klistra in.
 
7. Nu ska vi extrahera filen! Deta gör du genom att högerklicka på filen igen, välja 7-zip och sedan extract here.
Nu ska det komma upp en ruta som ser ut såhär:
Ibland stänger den ner sig av sig självt ner den är klar, ibland inte. Då är det bara att trycka på close. Ibland kan det också stå att det inte fungerade, men det är helt okej då! Det kommer upp även fast grejerna hamnat i spelet, så tro inte att du gjort något fel.
 
8. Nu ska det ha dykt upp en blå simsikon i teleport-mappen, med ungefär samma namn som filen hade. Dubbelklicka på den. 
När du dubbelklickat kan du få vänta lite, men efter ett tag ska en blå ruta ha dykt upp, på den ska du klicka där det står installera. Tyvärr så dök den här rutan upp för mig, alltså kan jag inte ladda ner huset. Fanken också, haha. Trodde det skulle gå ändå. Ja, hoppas ni förstod iallafall.


Vet du någon anna bra sida att ladda ner hus från?

Svar: modthesims.info t.ex :)
queenofsims

2012-10-17 // 17:55:08

Aaa tack ska kolla!

2012-10-17 // 20:02:29
» Clara

Hur gör man om man laddar ner med Zip Revuation? :(

2013-01-01 // 20:39:20
» Alex

Kan inte du göra en guide där du visar hur DU laddar ner t.ex. kläder? Som jag skrev i en kommentar förut, allt på mitt sims raderades och jag kan inte ladda ner kläder och hår igen.

Svar: Under "länkar" i menyn till höger så finns det en länk till ett inlägg där jag visar hur man laddar ner! :)
queenofsims

2013-02-17 // 11:40:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo