queenofsims 1 år!

Justja, detta hade jag glömt bort.
Men någon gång i september 2011 så skapade jag min blogg, så det är numera över ett år sen!
Kan knappt förstå det själv. Tiden går fort, väldigt fort! 
Lite synd att jag inte kunde göra detta inlägg på ettårsdagen, menmen. Tänkte göra en liten "resumé" över året som gått! Lite bilder osv..
 
Okej, let's go.
I september 2011 skapade jag alltså min blogg, den tjugonde september för att vara exakt. På den tiden tog jag väldigt amatörmässiga foton, hade inte riktigt lärt mig hur man tar bilder i bättre vinklar och fortfarande inte fattat charmen i att print screena.. dessutom var jag ett väldigt stort fan av att sätta ihop mina bilder på photoscape, något jag inte gör idag. Ohnej.
Några bilder tagna ur arkivet från september 2011:
I oktober 2011 Byggde jag bland annat en vatenpark och ett stort hus, de två inlägg där jag visade upp dem generarade rätt många kommentarer. Kan fortfarande inte riktigt greppa att det faktiskt är ett helt år sen jag byggde dendär vatenparken. Kommer till och med vilka låtar jag lyssnade på när jag byggde den.. crank it up feat Akon med david guetta och titanium feat sia, också med david guetta. Min kompis påstår att jag har fotografiskt minne, det kanske stämmer? Hmm.
I november 2011 ojade jag mig över att det snart var december, visade upp mina simsikoner på skrivbordet, uttryckte mitt hat mot the sims 3, gjorde ett par ritkigt jävla fula simmar hos en vän och blev sjukt arg över att någon snodde mina bilder och använde på sin blogg.
I december 2011 byggde jag ett isslott bland annat och uppdaterade nästan inget alls. Anledningen vill jag helst inte gå in på, men jag vet att jag hade en bloggpaus där (inlägget har tagits bort dock).
I januari 2012 vart det fart och fläkt igen och jag uppdaterade på. Jag köpte the sims historier från en öde ö och typ drogade det tills min dator gick sönder (har fortfarande inte installerat historier från en öde ö!! Måste göra deeet, saknar mina simmar!). Kollade upp reglerna för legacy men gjorde aldrig någon och ja.
I februari 2012 upptäckte jag att simsmusiken fanns på spotify, jag byggde ett alienhus, laddade ner lunar lakes och blev besviken, satte in en ny header, bloggade om min dåliga uppdatering (HUR många gånger har jag inte gjort det egentligen?!?!), byggde hus och laddade upp en video där jag bygger ett hus som ni kan se här under.
 
 
 
I mars 2012 så började jag ladda upp simmar och hus på bloggen! Även lite överdelar gick att ladda ner, och jag fick upp ögonen mer och mer för att göra egna kläder. Jag försökte mig även på att bygga mitt rum i sims (det gick inte bra) och bytte header ännu en gång.
I april 2012 Gick min kära dator sönder som några av er kanske vet, därför blev det inte speciellt mycket uppdatering den månaden. Lite bilder runt påsk och så. Dator blev inte lagad förräns i juni så därför finns det inga inlägg från maj 2012.
 
I juni 2012 blev min dator lagad och jag var överlycklig! Vissa läsare också tydligen, haha. Då jag inte hade sims 2 installerat kunde jag endast spela the sims 3 och the sims medeltiden, så jag spelade mestadels medeltiden. Lite sims 1 spelades på ett hörn också och jag bytte header igen.
I juli 2012 började jag göra riktigt mycket kläder till the sims! Runwaydreamzkläder blev det bara men det var ändå uppskattat. Jag började också med min berättelse silentsims(ny del kommer snart!). Jag fick sims 2 installerat igen (thank god for that) och uppdaterade så att det bara rök om det. Hade även en femtoindagarsutmaning, funderar på att göra en till faktiskt så att ni får ta mer del av mitt spelande!
I augusti 2012 Gick både skärm och tangentbord sönder, och strax efter det även min internetsticka. Innan dess gjorde jag Loreen som sim, lät en sim posera framför en glassbil och bytte header ännu en gång.
 
 
 
Det här är alltså min resa, från nybliven bloggare till en ganska erfaren (förutom det faktum att jag FORTFARANDE inte kan mer om design än hur man lägger in ny header. Herrejisses). Sen kanske det bara är jag, men jag tycker att mitt språk har utvecklats till det bättre också. Nya ord och uttryck har fått ta del i min hjärna och andra har jag kastat ut (tack och lov för att jag inte skriver jao längre). Från noll läsare till sextio till hundra till femtio till åttio till tvåhundratrettiosex och nu trettio. Hahah. 
 


» Tilde

Grattis!!

2012-10-09 // 15:01:36

Åh jag som skulle läsa igenom hela bloggen på 1års dagen:(
Kan göra det dig istället :D

2012-10-09 // 16:10:07
» Lou

Märkte inte förens nu att du hade börjat igen ;-;
Menmen, jag blev bara ledsen när jag kollade din blogg tre gånger om dan för att se att du inte hade uppdaterat. Heh. xd

2012-10-09 // 16:51:22

Jo jag har ett litet önske mål...jag är läss på mina möbler och hus jag bygger...så jag undrar om du kunnde göra ett hus som man kan ladda ner om man har student,hergård och trädgård,tånårs prylar och ikea...snälla det var ett grymt snyggt hus du byggt men jag var typ tvunngen att ha LiL. Snälla.... gör det blir super glad då ;)

2012-10-10 // 20:01:39

Snälla svara på min förra kommentar!

2012-10-11 // 17:14:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo