Hur du gör egna tapeter till ts2 i paint

 De flesta av er kanske har koll på att man kan göra egna kläder till the sims 2 med programmet the sims 2 body shop? Det finns faktiskt ett till liknande program till ts2 som heter homecrafter+, men där kan man göra egna golv, tapeter och terränger istället, och idag hade jag tänkt visa er hur man gör! Själv använder jag mig helst av photoshop cs5, men eftersom jag vet att många av er inte har det hade jag tänkt visa hur man gör i paint istället (annars funkar de flesta andra bildprogram också bra, gimp till exempel som är gratis, och det funkar i princip likadant i alla program).
Men först och främst så måste ni ladda ner homecrafter+, vilket ni kan göra här.
 
När ni laddat ner och installerat programmet så är det bara att dubbelklicka på ikonen som förhoppningsvis har dykt upp på skrivbordet. Homecrafter+ kan, precis som body shop, vara väldigt segt att starta upp så ha tålamod. För mig tog det ungefär 5 minuter innan rutan med programmet dök upp.
 
När programmet har startats upp är det dags att välja vilken typ av sak du vill skapa. Jag börjar med att skapa väggbeklädnader.
Sedan klickar du bara på skapa nytt innehåll.
Klicka på godkänn.
Nu ser det ut såhär. Här kan du bestämma namn, pris och beskrivning, vilken väggtyp det är, och så kan du vrida och vända på "exemplet" som syns i rutan samt zooma in och ut på den.
Gå nu in i paint, klicka öppna och sedan dokument, EA games, the sims 2, projects, homecrafter plus och till sist arbetsmapp. Öppna mallen.
 
Sedan klistrar du bara in en fin tapet du hittat på google t.ex, eller så ritar du något fint själv. Spara.
Gå in i homecrafter plus igen och klicka på uppgradera.
Nu kan du kolla in din tapet lite bättre. Är du inte nöjd är det bara att ändra i paint igen, spara och uppgradera. Sen är det bara att bestämma namn, kostnad osv. När du är nöjd, klicka på importera till spelet.
Nu finns din tapet i spelet, redo att användas i dina simmars hem! Det här var en väldigt enkel guide, och have in mind att när man använder paint kan resultatet.. variera lite. Oftast blir inte tapeterna särskilt bra mönsteranpassade eftersom det inte går att anpassa osv särskilt bra i paint. Har ni gimp, photoshop eller andra program så rekommenderar jag att ni använder dem istället. Det funkar på ungefär samma sätt.
Att göra golv och terräng funkar ungefär likadant som när du gör tapeter. Ni får prova er fram lite!


Är det typ säker? Min dator är lite känslig och vet inte om den klarar det ;) Tror du det funkar?

Svar: Ja, programmet är ju gjort av de som skapat the sims 2 (EA/maxis). Men om du känner dig osäker så kanske det är bäst att låta bli, man vet ju aldrig :)
queenofsims

2013-08-01 // 16:40:36

Jo du jag har ett litet problem nu. Att när jag laddar ner en ska från mediafire går det typ inte att installera. Den säger bara "den angivna sökvägen finns inte. Kontrollera sökvägen och försök på nytt" Jag tror det har nåt med att jag installera ett till sims och jag är då tvungen att använda den bodyshopen som "följer med till det simset. Det är svårt att förklara men vet du vad jag kan göra?

Svar: När är det det blir så? När du klickat på download på mediafire??
queenofsims

2013-08-01 // 18:41:39

Jo eller förresten det är bara filer som är zip och rar typ ;)

2013-08-01 // 18:48:27

Men när jag laddar ner saker som du har gjort till exempel från mediafire då kommer det upp en ikon som ser ut som body shop ikonen. Då går det typ inte att installera då säger den så där. Vet hur nåt jag kan göra?

Svar: Skulle du kunna ta bilder på det och mejla mig? queenofsims@hotmail.com
queenofsims

2013-08-02 // 12:16:22

Jo förresten jag testa ladda ner homecrafter+ och det funka jätte bra! Tack ♥

Svar: Vilken tur!
queenofsims

2013-08-02 // 13:40:27

Är det helt säkert att ladda ner det? Och är sidan virusfri & säker den med?

Jag har virusprogram installerat på datorn men tänkte fråga ändå. :)

Skulle bli väldigt glad för svar, Ha det bra!

Svar: Ja, det är helt säkert! :) Programmet är gjort av EA games själva och sidan, modthesims, är en av världens största sims-communitys och helt virusfri :)
queenofsims

2013-08-02 // 14:21:36

Har mejlat din ;)

2013-08-02 // 19:12:32
» Emma

Finns det till sims 3? Har inte läst det än, men just nu är jag inte hemma och ska hem om 3 dar ^^ :)

Svar: Det finns ju the sims 3 mönsterskapare som man kan göra egna mönster i om inte annat :)
queenofsims

2013-08-05 // 13:13:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo