The sims 4 - info och bilder

De flesta av er vet ju förmodligen att the sims 4 kommer ut nästa år, och många av er har nog redan läst om det och sett bilder på andra simsbloggar långt innan detta. Meeen jag tänker skriva ett inlägg om det ändå. Alla bilder och info är tagen härifrån och härifrån.
 
Funktioner

♥ Simmarna kommer kunna göra flera saker samtidigt, som t.ex att gå på löpbandet samtidigt som den tittar på tv, eller flirta med en annan förbigående sim medan den går på rullbandet.
♥ Du som spelare kan nu ha kontroll över en hel grupp av simmar, om ett gäng simmar t.ex är i stan så kan du klicka på ett ställe och be hela gruppen gå dit, eller klicka på t.ex en basketkorg och be alla simmar spela basket tillsammans.
♥ Simmarna har nu mer vältuvecklade humör/känslor, som till exempel glad, ledsen och deprimerad med mera. Dessa kommer sedan påverka sättet dina simmar gör olika saker. Om en ledsen sim målar kommer den kanske måla något deprimerande och arga simmar kanske lägger på lite extra medan de tränar. Deras humör kommer också påverka hur simmarna tar sig ur sängen på morgonen, sättet de går på och hur de pratar med andra simmar. Känslorna kommer att ändras med tiden, en depression t.ex kommer med tiden att övergå till ledsamhet som till slut övergår till okej. På samma sätt kan ilska övergå till raseri.
♥ Ett nytt köpläge som fungerar på ungefär samma sätt som en ikea-katalog, med massvis med saker som påverkar hur simmen trivs med sin miljö.
♥ Byggläget kommer också vara nytt. Du kommer till exempel att kunna dra runt på och ändra rum. Du kan sätta ett rum vart som helst, lätt ändra formen på det osv. Många har hoppats på "böjda" väggar men detta kommer alltså inte att finnas.
 
SIMS 4 LEAK MEGAPOST #1
 
♥ Möblerna och dekoren i rummet simmen befinner sig i kommer också att påverka hur simmen känner. En inspirerande tavla kan göra en sim mer inspirerad, och en romantisk inredning gör så att simmen känner sig "flirtig"/romantisk.
♥ Simmarnas relationer med andra simmar har också förändrats. Så istället för att simmarnas vänskap lätt övergår till kärlek, finns det nu en "vänskapsmätare" och en "kärleksmätare". Då kommer det alltså vara lättare att stanna som bästa vän med någon utan att simmarna helt hej svejs blir kära..
♥ Ett nytt CAS (create-a-sim, skapa-en-sim) med nya möjligheter och funktioner! Istället för de "sliders" som vi har nu kommer man kunna trycka på 18 ställen på simmarnas kroppar (t.ex näsa, ögon, midja, rumpa osv) som man liksom drar i för att få till den form man vill ha. Man kommer också kunna ändra simmarnas gångstil!
 
 
♥ Simmarna kommer ha både "små mål" och "stora mål" i livet, och man kommer kunna få belöningar genom detta.
♥ Man kommer fortfarande inte att få följa med simmarna till jobbet.
♥ Simmarna kommer ha minnen igen! Dessa kommer självklart påverka simmens humör, känslor och beteénde. De kommer alltså att komma ihåg kläder de burit innan, förhållanden de haft och olika upplevelser.
♥ Ts4 har över en halv miljon (!) olika ljud, och hur ljudet låter påverkar "vart du är". Står simmen med nacken mot kameran t.ex kommer ljudet att låta sämre än om simmen står rätt framför den. Musik och ljud kommer låta annorlunda beroende på hur rummet ser ut.
♥ Man kommer max kunna ha tre våningar på huset.
 
Fler bilder
 
 
 
 
Vad tycker ni om the sims 4 (av det ni sett hittills)?
 
 
 
 
 
 


Älskar det. Känner mig jätte taggad och ska definitivt köpa det. :)

2013-08-20 // 20:42:04

Det verkar vara jätte kul! :)

2013-08-20 // 20:59:33
» meow

ser ganska dåligt ut imo... om man kollar på bilderna alltså, tror inte att jag kommer skaffa det.

2013-08-20 // 21:19:06

Jag längtar så sjuukt mycket till 2014! Vill ha det nu :)

2013-08-21 // 08:23:15

Åååh jag vill köpa när det kommer ut :) ♥

2013-08-21 // 13:38:30

Fantastiskt. Finns ''skapa en stil'' fortfarande? :) Och går det att göra diagonala väggar?

Svar: Ingen som helst aning, men hoppas på att man fortfarande kommer kunna ha diagonala väggar :)
queenofsims

2013-08-21 // 18:46:38
» Annis

Längtar dömycket!

2013-08-21 // 19:17:21

Håller med meow, det verkar ganska dåligt & sen är inte simmarna så speciellt fina. I tvåan ser de mer verkliga ut om man säger så..

2013-08-21 // 19:33:55

Det låter toppen! Förutom deras utseende så gillar jag det mesta!^^

2013-08-22 // 22:13:56
» Nadia

Jätte fint och Så kommer nog EA trimma lite på utsendet och sen kommer det säkert nedladnings sidor för att få det att se bättre ut :D

2013-08-22 // 22:49:39

Verkar dåligt, tyvärr...
Kommer inte köpa det.

2013-08-23 // 14:38:37

Funktionerna verkar vara MYCKET bättre. Men grafiken har tyvärr klivet ner några steg. Hoppas verkligen att simmarna/möblerna blir mycket finare i slutänden med downloads och sånt.

Svar:
queenofsims

2013-08-23 // 17:43:05
» JJ

Allt jag vet är att en ca. en 35% är ofantligt och groteskt missnöjda med utseendet och utformningen på den kommande uppföljaren, jag är en av dem. Simmarna i sims 2 såg t.o.m verkligare ut än vad de gör i sims 3, och NU?? - realismen hos grafiken är fruktansvärd och mer bortblåst än någonsin. Hönan och ägget är nästan vad som är ännu värre.. spelets designgivare och särskilt huvudproducenten som står för produktionens käppar, har fokuserat på den realistiska aspekten hos simmarnas emotioner och jargonger, vilket är revolutionerande hittills i the sims's utveckling! Men varför, varför.. i hela världen väljer man att fokusera på det ena som gör ett spel, och utesluta den andra livskärnan som deporterar spelet till dess fulländande målpunkt. De är lite som jing och jang, och de hara bara fokuserat på Jang. Man kan gott sagt bara beklaga sig. Men jag ska förstås inte vara en glädjedödare för er andra - och istället, hålla tummarna för guds skull att EA beslutar om att fortsätta påbyggda och utveckla sims 3 med nya expansioner trots sims 4's tillkomst, istället för att lägga ner dess tillgivna omsorg och produktion som var det ultimata felet de åstadkom med 2:an.

När det kommer till en helt annan spekulation kring the sims men med ett fundament inom samma värld av betydelse - så anser vissa, nämligen att EA misslyckades med sims 3 och nu försöker återuppliva dess själ och gnista genom att rekonstruera 2:an. Alltså, att sims 4 är den utgåvan och uppföljaren som skulle ha producerats 2009, istället för vår nutida sims 3.. En intressant tankegång, vilket jag kan förnimma ha en djupliggande sanning i sig. Tittar man bara på utseendet så påminner panelen med alla applikationer alldeles för mycket om originalet, och simmarna och utseende om sims 2 från en annan värd och val av design - inom grafiken. Sant eller inte? det lutar mer åt sanningen och är faktiskt dess existentiella tankegrund men är inte restitutionens avgörande faktor till självaste idén och transformationen kring uppföljaren sims 4's igångsatta produktion.

Svar: Väldigt intressanta åsikter. Både håller med och håller inte med, tycker faktiskt om grafiken i ts4 (förutom håren, de är fruktansvärda), kanske för att det påminner om ts2 väldigt mycket. :)
queenofsims

2013-08-24 // 22:44:38
» JJ

Ska jag nämna vad jag personligen anser är splitter nytt för sims 4, olikt allt annat som de påstår.. så är det EN sak - nämligen CAS och formgivningens möjlighet som förr var otillgänglig!

2013-08-24 // 22:51:24

Gillar de nya humöreffekterna! Mer är svårt att säga såhär tidigt, det är ju inte färdigutvecklat ännu.

2013-08-25 // 20:25:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo