Sims2pack clean installer

Vet att jag har bloggat lite kort om den här "moden" tidigare, men nu bloggar jag om den igen! Sims2pack clean installer är alltså ett program till the sims 2 som man kan ladda ner, som gör det enklare att ladda ner sims2packs (jag använder alltid clean installer). Hus, simmar och i vissa fall golv och tapeter brukar vara i sims2pack, och jag tror de flesta av er har varit med om att det inte går att installera ett visst hus/en viss sim på grund av avsaknad av expansionspaket osv. Men med detta program så går det i princip alltid att installera, även om man inte har de expansionspaket/prylpaket som behövs. Dessutom så kan man enkelt ta bort och organisera downloads samtidigt som man installerar simmen/huset. Clean installer kan ni ladda ner här (klicka på första länken, "download from modthesims2"), och jag tänkte även visa för er hur man gör:
 
När ni laddat ner och installerat programmet, leta upp ett hus eller en sim ni vill ladda ner. Jag tänkte demonstrera med ett av mina hus, det här
Så när jag har laddat ner huset från mediafire och det har laddats klart så klickar jag på rutan som kommer upp där nere (i alla fall om man har google chrome som jag):
 
 
Nu kommer den här rutan upp. Om man vill så kan man välja bort vissa nedladdningar, annars klickar man bara på install och sedan install igen.
Kommer den här rutan upp är det bara att klicka Yes to all.
 
Sedan är det bara att klicka ok två gånger och så finns huset/simmen/vaddetnuär i ditt spel! Har ni några frågor är det bara att ställa dem i kommentarsfältet.


» Tack!

Tack! Du har förstört mitt sims 2! Äckliga skins och brevlådor som lyser neonblått! Tack så jävla mycket!

Svar: Vad menar du med skins? I alla fall, det är bara att ta bort sakerna som lyser neonblått i köpläget (bara att klicka på saken i katalogen och sedan på soptunnan). Att brevlådorna lyser blått har jag aldrig varit med om eller hört om heller. Har du provat att starta om spelet? (Ps. Nästa gång innan du skriver en arg kommentar, försök lugna ner dig först och hitta en egen lösning på problemet.)
queenofsims

2013-07-22 // 18:41:08

När kommer det mer från barnhemsutmaningen? :o

Svar: Ska försöka spela lite på den ikväll. Förlåt för att det har dröjt!
queenofsims

2013-07-22 // 18:44:05
» Tack!

Men det går inte! Det är det som är problemet! Kommer sluta läsa din blogg!

Svar: Har du provat att spela en gång utan downloads?
queenofsims

2013-07-22 // 18:47:43
» Tack!

Jag hatar dig! Jag hatar dig! Jag hatar dig! Jag hatar dig! Jag hatar dig! Jag hatar dig! Jag hatar dig! Jag hatar dig!

Svar: Jag förstår verkligen att du är arg, men hur du kan vara arg på MIG för det här förstår jag inte. Jag tipsade om en sak som funkar megabra för mig och tusentals andra simsspelare runtom i världen, och jag själv inte har varit med om ditt problem, hur skulle jag då kunna veta att en anonym kommentator någonstans i sverige med låg stubin skulle få problem med spelet efter att ha laddat ner programmet?
queenofsims

2013-07-22 // 18:58:03
» annie

Kan man avinstallera Sims2pack clean?

Svar: Ja, gå bara in på kontrollpanelen och sedan "program och funktioner", leta upp programmet och klicka på avinstallera.
queenofsims

2013-07-23 // 15:45:12

Jag installera det men när jag gjorde så kom inte huset som jag då ville ha till spelet. Jag gjorde som du sa. Samma med en sim. Vet du vad jag kan göra?

Svar: Ingen aning tyvärr. Har du provat två gånger?
queenofsims

2013-07-26 // 08:34:23

Vart ska man lägga filen? (zip. filen som kommer upp när man har tryckt på "download from modthesims2") Undrar samma sak med cep...

Svar: Du behöver inte lägga den någonstans, dubbelklicka bara på programmet som dyker upp när du öppnat .zip-filen :)
queenofsims

2013-07-26 // 16:03:59

Jag vet inte men när du går in på din EA games mapp finns det två andra filer då? För mig stog det downloads och teleport typ och the sims. Ska dom stå där downloads och teleport? Eller ska dom vara i the sims mappen?

Svar: Ja, det är så för mig också. Jag låter dem bara vara :)
queenofsims

2013-07-27 // 12:12:30

När jag har dubbelklickat på programmet så kommer det upp en ruta där det sår att det finns en nyare version, vill du ha den så måste du avinstallera den gamlare verisonen? Och när jag trycker nej så händer det ingenting, vad ska jag göra?

Svar: Ojdå, ingen aning tyvärr :(
queenofsims

2014-02-14 // 14:03:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo