Hallå, ni är faktiskt gifta!

 

Familjen Cole/Clarin

Ni verkar ju tycka om när jag skriver lite om mina familjer på sims, så ja här kommer ett inlägg till om Colin från min barnhemsutmaning och hans lilla familj! Det har hänt en del sedan det här inlägget kan man säga haha. 
 
Tvillingarna växte upp och Thea blev rödhårig(?).. men så ville inte jag ha det så hon fick bli brunett precis som sin syster. 
Det syns allt att de där två är släkt med Colin haha.. Leah till vänster och Thea till höger.
Sedan var det dags för bröllop! Ute på den minimala balkongen. Både Michael och Caroline var givetvis där och några utav de andra barnen också.
Caroline var väldigt glad över att få träffa barnbarnen.
Efter bröllopet så flyttade Colin och Tyra med barnen till ett fint hus i ett mer barnvänligt område. 
Aaw.
Sedan var det dags för födelsedagskalas igen! Nu med hela släkten inbjuden. Tycker det är så himla gulligt att småbarn kan sittdansa haha..
Leah var först ut till tårtan och därefter var det Theas tur.
Alltså de här två är ju bara för söta.
Både Leah och Thea har fått högsta betyg! Duktiga tjejer det där. Kommit in på privatskolan har de också efter en lyckad middag med rektorn.
 
Vill ni att jag fortsätter att skriva om Colin och hans familj?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dag 15 - Den ambition dina simmar oftast har

Egentligen är det "the life time aspiration your sims most commonly have" men eftersom man inte får välja livsönskan på the sims 2 så kör jag med ambition istället.
Så den ambition mina simmar oftast har är nog familjeambitionen, tror jag. Men popularitetsambitionen använder jag också ganska ofta haha så det är nog 50/50 på den. Tycker det är kul att ha relativt stora familjer, så då passar ju familjeambitionen bra.
 

Danya

Gjorde en ny ts3-sim idag. Har inte gjort en på evigheter eftersom skapa-en-stil inte fungerar, spelet bara laddar och laddar hela tiden så att jag måste stänga av spelet. Skitirriterande, vet inte varför det blir så. Har inga nedladdade mönster installerade alls.  
Aja, här är simmen i alla fall! Danya heter hon, blev inte så värst nöjd med henne så ska nog ändra henne lite sen.
 
 

Flowers

Jag har kärat ner mig i blomkransar. Och prästkragar. Blommor över huvud taget, faktiskt. Men de är ju så fina! Så jag hade ett litet photoshoot nyss med maaassoooor av blommor. Hoppas ni inte misstycker, haha. (och JA. Mina photoshopskills behöver definitivt filas på)
 
 
 
 
 

Dagens download

Snubblade över den här världen till ts3 på tumblr och var bara tvungen att tips om den, eftersom den är så fin! Världen heter Ziwa Bonde och ska föreställa att ligga i Afrika. Det finns två olika stammar där med massor av familjer (vill man så kan man ladda ner en obefolkad version), vilda djur och ja.. jag råder er till att läsa skaparens text om världen. Fler bilder, mer text och nedladdningslänk hittar ni här!
Bilder: nilxisdesigns.blogspot.com

Dag 14 - Den ålder på simmarna du gillar mest och den du gillar minst

Den ålder jag gillar mest är vuxenstadiet på ts2 och ungdomsstadiet på ts3. Man har så himla mycket frihet och så med simmarna då, och simmarna är som allra finast när de är vuxna/ungdomar. Fats jag tycker om när simmarna är småbarn också, de är ju så himla söta då!
Den ålder jag gillar minst är åldring, haha. Det är så attans tråkigt. Avskyr att simmarna så småningom måste växa upp och bli gamlingar.. usch.
 

Barnhemsutmaning - del 13

En natt när det åskar så slår blixten ned i ett av träden på baksidan. Trädet fattar eld och Cheryl blir helt utom sig.. som tur är så slocknar branden snart av allt regn.
Celine är helt sjukt fascinerad över regnet som vräker ner utanför fönstret.
Dagen efter anländer ännu en liten pojke som får namnet Cameron! Men hur i hela friden tänker socialarbetarna när de sätter små bebisar sådär i bilen?!
Casper är nu klar med sitt porträtt av Caroline, som blir så pass stolt att hon nöjt ramar in porträttet och hänger upp det i hallen. Dessutom så får Casper nu i uppdrag att måla av Michael också.
Chris har fått högsta betyg! Duktig kille.
Vad i hela friden har hänt med dina ben Caroline?!
Tror Celine känner sig lite ensam när hon ser bästa kompisarna Cheryl och Nemi hänga ihop. Själv har hon ju ingen bästis att skvallra med..
Casper har maxat kreativitetsfärdigheten!!
Sedan är det dags för Cray att fylla år och bli barn, vilket som vanligt firas med tårta.
Cray får ta över Colins gamla rum på övervåningen. (ja, han ligger där under täcket)
Samma kväll ringer Celine sin afrokrullspojkvän och de stämmer träff ett på natten. Så när alla andra gått och lagt sig (förutom en intet ont anande Michael som tar ett bad) så smyger Celine tyst, tyst ut ur huset.
Celine verkar vara riktigt duktig på det där med att smyga ut, för hon tar sig både in och ut obemärkt. Inte ens jag märkte när hon kom hem, helt plötsligt låg hon där i sin säng bara haha..
Alltså Cameron. Hur söt?!
Casper är klar med porträttet av Michael nu! Det får hänga bredvid Carolines porträtt i hallen.
Nu anländer barn nummer nio, en liten tjej som får namnet Candice.
Michael börjar gosa med Candice på direkten!
Alltså äter den här familjen någonsin något annat än pannkakor?! Väldigt sällan i så fall. Tror familjen Cole är största pannkakskonsumenterna någonsin.
Med bara 6 dagar kvar tills de blir åldringar har Caroline och Michael fått åldersnoja igen, så de dricker tre glas livselixir var och blir 8 dagar yngre båda två. 
 
 

Dag 13 - Din favoritdownload

Min favoritdownload.. oj, den frågan är svår haha. har så sjukt mycket nedladdade saker jag gillar. Men eftersom modar är inräknade så säger jag att inteenimater är min favortidownload. För er som inte vet så är inteenimater en mod som bland annat gör att tonåringar kan ha relationer med vuxna, bli gravida, gifta sig osv. Tycker det är väldigt kul och man får så himla mycket mer "frihet" i spelet. 
Här förlovar sig Colin och Tyra, även fast de bara är tonåringar. Det tack vare inteenimater.

Dag 12 - den allmäna tomt du besöker mest

Hmm, den allmäna tomt jag besöker mest är nog den här lilla tre-i-ett-affären i Green Hills innehållandes en klädbutik, en spelbutik och matbutik. Inget avancerat, bara något jag slängde ihop lite snabbt för att mina simmar ska ha någonstans att handla kläder haha. Ska bygga en stor galleria snart igen, något liknande den här som jag byggde för ett tag sen.
 
 

Dagens download

Två förlåt: Det första för den väldigt enformiga uppdateringen, och det andra för att typ alla mina dagens downloads är från tumblr. Men jag hänger så mycket där och då blir det att man hittar många fina grejer!
Så ja, dagens download är de här söta tavlorna och duschdraperiet gjorda av shastakiss (själv tänker jag använda tavlorna i ett av mina barnrum). Ni kan ladda ner dem här!
Happy birthday, Jen! A carrot shower curtain and 3 bunny bathroom paintings (by Larisa Martin) aren’t as nice as cake or wine or real presents but still, a rabbit on the loo!
download - base-game only
Bild: shastakiss.tumblr.com

Dag 11 - Favoritsim i kvarteret som du inte skapat själv

Oj, svår fråga haha. Men jag gillar Olivia Gast (tror hon heter så va? läskiga tanten i Uddaholm med massa gravstenar på gården). Ingen aning om varför, men jag finner henne ganska intressant. Alla hennes gravstenar på gården, alla hennes män som dött och att hon haft myspys med liemannen och grejer. 
 
Bild: simswiki
 
 

Dag 10 - din favoritkändis som sim

Hinner inte göra min favoritkändis som sim för tillfället (håller på och tidsinställer massa inlägg (detta är också inställt (trippelparentes!!)) eftersom jag är borta torsdag-söndag), men förra året gjorde jag ett försök till att göra Loreen som sim, and this is resultatet:
För ett tag sedan försökte jag göra Daenerys Targaryen, en karaktär i game of thrones, (hon som spelar Daenerys heter Emilia Clarke, förresten) som sim och ja.. det gick ju.. sådär. Ni kan ju googla och kolla själva.
 
Emilia Clarke är så mycket finare. Tror jag ska hålla mig borta från att försöka göra kändisar som simmar haha..
 
 

Dagens download

Dagens download är dessa fönster till the sims 2 (konverterade från ts3), superbra att ha när man ska bygga moderna hus och liknande. Det råder brist på snygga fönster i spelet för min del så jag blev riktigt glad när jag såg detta haha.
Ni kan ladda ner dem här.
Bilder: immlegacy.tumblr.com

Ladda ner: Ariana & Aiden

 

Dag 9 - Det expansionspaket du gillar mest och det du gillar minst

Jösses vad lång rubriken blev, haha! 
Det expansionspaket jag gillar mest är livet i lägenhet (ts2). Älskar det, jättemånga av mina simmar bor i lägenhet. Tycker det är kul att bygga lägenhetshus och så också.
Det expansionspaket jag gillar minst är nog.. hmm, den här var svår haha. Måste nästan vara destination världen (ts3). Jag gillar att äventyra och så, upptäcka gravar och det, men det suger att man måste ha hög visumnivå för att kunna vara i ett land i mer än tre dagar. Sedan så finns det ju inga hotell heller, och har man inte årstider kan man inte bada i havet. Skittråkigt. Då gillar jag mer jorden runt till tvåan, för då är man liksom på semester. Inte så kul att ta med sig barnen på semester till Al Simhara och bo i tält och inte göra ett skit liksom. 
 
'
Bilder: Discshop, cdon
 

Dag 7 + 8

Kunde inte uppdatera igår då jag var utomhus hela kvällen + sov över hos kompis, så ja.

Dag 7 - Favoritinteraktion eller min
Jag har nog ingen "favoritgrimas/min" som simmarna gör, men min favoritinteraktion tror jag är den här "dansa tillsammans"-saken. Ni vet, när simmarna dansar vals typ fast jättesakta. Tycker det är så fint.
(Får värsta lust att ta bröllopsbilder nu)
 
Dag 8 - Den vanligaste anledningen till att dina simmar dör
Mina simmar dör oftast av typ eldsvåda. Eller av flugor, när jag inte orkar med dem mer och dödar dem med testingchetasenabled. Haha, vad elak jag är egentligen. Ganska sällan mina simmar dör av ålder.
^ Till och med här fuskade jag haha
 
 
 

Dagens download

Dagens download är det här setet med poser till the sims 3! Passar ju bra nu när det är sommar och sol (ibland) ute. Ni hittar fler bilder och nedladdningslänk här.
Bilder: urbanhypesims.tumblr.com

Birthday

Idag blir jag 16 år. Och dagen firas meeed.. jobb!! Jättekul.. haha nejmen jag ska fira lite med vänner sen också. Hoppas ni får en fin dag!
Min sim Thea fyller år

Familjen Cole/Clarin

Nu har ju Colin i min barnhemsutmaning flyttat ut, och jag har spelat lite på hans lilla familj nu så jag tänkte visa lite hur det har gått för honom.
 
Colin och hans Tyra har ju hållt ihop ett tag, så nu är de sambos med planer på att gifta sig. De bor i en väldigt tjusig lägenhet i ett inte lika tjusigt hyreshus.
Tyra har jobb som statsråd och Colin har skaffat jobb som väktare.
Dessutom så är Tyra gravid, och eftersom hon inte orkar med särskilt mycket får Colin sköta hushållsarbetet.
En natt så får Tyra värkar, så i gravidkläder som matchar badrumsinredningen föder hon två små söta flickor: Thea och Leah!
Både Colin och Tyra är väldigt stolta föräldrar. Aw.
 
Okej, inlägget var tänkt till att bli längre men det visade sig att jag inte tagit så många bilder haha.
 
 
 
 
 

Dag 5 + 6

Dag 5 - Ditt favorit EA-objekt i spelet
Med objekt så antar jag att den som skrivit utmaningen menar typ en möbel? Så ja, jag säger den här HEMNES-sängen från Ikea-prylpaketet. Använder den typ alltid. (den syns inte så värst jättebra på bilden, menmen)
 
Dag 6 - Något dina simmar gör som gör dig galen
Okej. Jag kan skriva en hur lång lista som helst om det här, men det som irriterar mig mest är när jag befaller simmarna att göra något, så gör dem inte det för att det typ ligger en nalle ivägen eller för att någon annan fick för sig att gå på toaletten precis just då. 
Sedan aaaaavskyyyyyr jag på trean när man ber simmarna att byta om och DET TAR TRE JÄKLA TIMMAR för dem att göra det. De bara står där och väntar på bättre tider eller något. Åh, vad jag stör mig.
Vad stör ni er på i spelet?
 
 
 
 

Barnhemsutmaning - del 12

Ber hemskt mycket om ursäkt för att det var så länge sedan jag uppdaterade på barnhemsutmaningen nu, men jag har helt enkelt inte spelat något på den. Ska försöka uppdatera om semesterutmaningen snart också.

Dagen efter att Cassie flyttat ut så är det Colins tur att bli vuxen. Helt sjukt hur fort de växer upp!
Av någon anledning fick han på sig en otroligt smutsig pyjamas..
Han ser dock glad ut för det.
Efter att ha beställt en taxi så ger Colin avskedskramar till Caroline och Michael och tackar dem för alla år. Sedan anländer taxin och det är dags att bege sig iväg!
På tal om Colin så verkar hans beroende av att leka pirat i badkaret vara något slags luftburet virus. Det har smittat av sig på nästan alla andra. 
Eftersom Casper och Celine inte går i skolan längre av någon mysko anledning (..som förmodligen har med moden inteenimater och göra, jag vet faktiskt inte) spenderar de sina dagar hemma med att spela piano och titta på tv. Casper är en riktigt hejare på det där alltså!
Han är så pass bra på pianospelandet att Celine ger upp tv-tittandet och står och shakear loss hos honom istället.
Caroline och Michael städar och donar i hela huset, och lille Cray ligger mest och sover hela tiden.
Nä. Jag hade inte heller tyckt om det där.
Cheryl har gått och skaffat sig en ny bästa vän i klasskompisen Isobel..
..och när hon har gått hem så sitter Cheryl och gör läxorna tillsammans med Celine, som gör läxorna åt både Cory och Chris. Snäll tjej.
Casper är ju en väldigt ambitiös kille, så nu har han åtagit sig uppdraget att måla av Caroline. Vi får se hur det här går!
Caroline har förresten köpt in tre till pengaträd som ska hjälpa till med familjens ekonomi. Cheryl tar genast på sig ansvaret för att sköta om dem.
Det börjar arta sig!
Sedan ringer Caroline efter barn nummer åtta, samtidigt som Celine får ett sammanbrott i bakgrunden. Kanske efter allt läxskrivande.
 
 
 
 
 

Dag 4 - Den färdighet dina simmar oftast lär sig

Mina simmar lär sig oftast färdigheterna matlagning och städning, av ganska givna orsaker haha. Även kreativitet förkommer ganska ofta då mina simmar brukar få spela på xylofonen när de är småbarn.
Vilken färdighet lär sig dina simmar oftast?
 
 

Dagens download

Dagens download är dessa två snygga set med kläder, ögon och tavlor till the sims 2 gjorda av misstiikeri. Ni kan ladda ner dem här och här.
Bilder: misstiikeri.tumblr.com

Dag 3 - Ditt favoritkvarter

Mitt favoritkvarter är helt klart mitt egenskapade kvarter Green Hills, som jag visat upp innan. I princip alla mina familjer bor där, inklusive min barnhemsutmaningsfamilj. Jag har byggt alla hus och dekorerat kvarteret själv. Green Hills har ett anslutningskvarter, Blue City, som för tillfället är under uppbyggnad lite. 
Här är lite bilder!
(Har dock byggt mer på kvarteret sen dessa bilder togs, men hinner inte ta nya just nu)
 

Dag 2 - Ett hus du har byggt

Jag skippar dag ett eftersom jag helt seriöst bara inte kan göra mig själv som sim. Har försökt ett X antal gånger och det har gått lika dåligt varje gång.. så ja.

Men dag 2 ska man alltså visa upp ett hus man byggt och jag väljer att visa mitt senaste, ett lägenhetshus i mitt citykvarter Blue City. Totalt finns det nio etagelägenheter (varje fönster sträcker sig över två våningar). Jag är inte riktigt klar än, ska fixa lite mer med utsidan och så men såhär ser det alltså ut såhär långt.
 

30 day challenge

I brist på annat att blogga om tänkte jag köra den här 30-dagarsutmaningen gjord av simtastic! Hade ju en liten 15-dagarsutmaning förra sommaren som jag skrivit själv men nu kör jag den här istället. Hoppas jag hinner med en varje dag, haha.
Den är på engelska men jag har försökt att översätta den till svenska.. ja, det gick ju sådär på en del ställen. Kommer hoppa över ettan också förresten för seriöst, det går inteeee att skapa sig själv på sims. För mig, i alla fall.
Aja, här är den:
 

Day 1 - Yourself as a Sim with your traits/aspiration
Dig själv som sim med dina egenskaper/din livsdröm

 

Day 2 - A house you built
Ett hus du har byggt

 

Day 3 - Your favorite neighborhood (EA, downloaded, or self-made)
Ditt favoritkvarter/stad (EA, nedladdat eller självgjort)

 

Day 4 - The skill your Sim is most commonly learning
Den färdighet dina simmar oftast lär sig

 

Day 5 - Your favorite EA object in the game 
Ditt favorit EA-objekt i spelet

 

Day 6 - Something your Sims do that drives you crazy
Något dina simmar gör som gör dig galen

 

Day 7 - Favorite interaction or facial expression of a Sim
Favoritinteraktion eller min

 

Day 8 - The most common reason your Sims die
Den vanligaste andledningen till att dina simmar dör

 

Day 9 - Favorite and least favorite expansion pack or version of the game
De expansionspaket du gillar mest/minst 

 

Day 10Your favorite celebrity as a Sim (made by you) 
Din favoritkändis som sim (skapad av dig)

 

Day 11 - Favorite Sim living in the neighborhood that you didn’t create
Favoritsim i kvarteret som du inte har skapat

 

Day 12 - The community lot you visit the most
Den allmäna tomt du besöker mest

 

Day 13 - Favorite piece of custom content/mod or the reason why you don’t have anyFavoritnedladdning/eller den anledning till att du inte laddar ner

 

Day 14 - Your favorite and least favorite stage of a Sim’s life
Den ålder på simmarna du gillar mest och den du gillar minst

 

Day 15 - The Life Time Aspiration/wants/fears your Sims most commonly have
Den livsönskan/önskningar/farhågor dina simmar oftast har

 

Day 16 - A music clip/YouTube video of the background music you enjoy most
Ett musikklipp med den bakgrundsmusik du gillar mest

 

Day 17 - Your favorite “special” Sim species (Witches, Vampires, Aliens, Werewolves, Plant Sims, etc)
Din favorit-övernaturliga varelse (häxa, vampyr, alien, varulv, plantsim osv)

 

Day 18 - The longest family tree you ever had/the Sim you played with the most and why
Det längsta familjeträd du någonsin haft/den sim du spelat med mest och varför

 

Day 19 - One thing you would change about the game 
En sak du skulle vilja ändra i spelet

 

Day 21 - Something that happened/could happen that made you quit without saving
Något som har hänt/skulle kunna hända som gör att du avslutar utan att spara

 

Day 22 - The most scandalous thing you’ve done with Sims
Den mest skandalösa saken du gjort i sims? Ingen aning om hur jag ska översätta den där..

 

Day 23 - The most awesome Sims you’ve ever had without cheating
?

 

Day 24 - A video you made yourself with Sims
En video du gjort själv i the sims

 

Day 25Something that happens in Sims you wish happened in real life
Något som händer i the sims som du önskar hände i verkliga livet

 

Day 26 - Favorite place to download Sims custom content
Favoritställe med downloads

 

Day 27 - The cheat you use most commonly and a cheat you rarely/never use
Det fusk du använder mest och det du sällan/aldrig använder

 

Day 28 - An expansion pack you wish EA would make
Ett expansionspaket du önskar att EA ska göra

 

Day 29 - The reason you started playing Sims in the beginning
Anledningen till att du började spela sims

 

Day 30 - The reason you are still a Sims fan today 
Anledningen till att du fortfarande är ett fan av sims idag

Min sim Irina <- eftersom jag hatar bildlösa inlägg
 

 


Nya simmar: Ariana & Aiden

Gjorde två nya simmar idag och passade på att öva på lite bildredigering (det behövs). Tror förresten att Aiden är den snyggaste simskillen jag gjort också.
Om intresse finns så kan jag ladda upp dem på mediafire!
 
 
 
 

Aztec

Det var ju ett tag sedan nu som jag gjorde kläder till ts2, men idag så har jag suttit halva eftermiddagen och knåpat ihop dessa kläder (sen så tog ju bilderna ett bra tag att fixa också)! Eftersom jag älskar aztecmönster så fick det bli en liten "kollektion" med aztecmönstrade kläder.
Vad tycker ni? ♥
 

Dagens download

Blomkransar är ju ganska populärt just nu, så jag tänkte att jag lägger upp en som dagens download idag! Ni hittar den här.
Bild: xenoria rose @ gardenofshadows