Hur du laddar ner till the sims 2 (ny guide)

För typ 1½ år sen gjorde jag en megakass guide på hur man laddar ner, men eftersom den sög så gör jag en ny.
 
Så, låt oss sätta igång. För att kunna ladda ner saker till sims så behöver du 7-zip eller winRAR. Jag använder mig av 7-zip, och jag har ingen som helst aning om hur man gör med winRAR. 7-zip kan du ladda ner här! (vilket utav alternativen du ska välja varierar från dator till dator. Prova att installera .exe först, och funkar inte det, ta .msi)
 
Nu när 7-zip är installerat och klart kan du börja leta downloads. Jag har massvis med tips under kategorierna nedladdning och dagens download, så titta där om du inte riktigt vet vart du ska börja. Annars är google bra också.
Just i den här guiden kommer jag ladda ner den här fina klänningen från lianasims2:
En viktig sak att veta när du laddar ner är att de flesta hår, kläder och möbler kräver en mesh. Meshen är det som bygger upp själva klädesplagget/håret/möbeln, och är nödvändig för att nedladdningen ska fungera. Oftast så följer meshen med, men ibland måste du ladda ner den separat - så titta alltid om det står att du ska ladda ner meshen på någon annan sida eller i en annan nedladdning.
Så är fallet på lianasims. Precis nedanför "download" så står det "download mesh", så jag trycker på båda.
Eftersom jag har google chrome (bästa webbläsaren!!) så dyker det nu upp en liten remsa längst ner med de två nedladdningarna. Jag väntar på att de ska laddas klart och eftersom de är .zip-filer så trycker jag sedan på ena så att en ruta dyker upp.
Sedan markerar jag PACKAGE-filen och högerklickar, och väljer kopiera.
Sedan går jag till dokument, EA games, the sims 2 och sedan downloads. Om ni inte har någon downloadsmapp är det bara att skapa en (kom ihåg att du måste ha stort D!). Sedan högerklickar jag och klistrar in filen.
Likadant gör jag sedan med den andra .zip-filen jag laddat ner. Öppnar mappen, kopierar och klistrar in i downloadsmappen.
Det är såhär man gör med .zip-filer, men jag ska visa er hur man gör med .rar-filer och .7z-filer också, så jag går in på den här sidan med jättesnygga hår. Jag väljer ett hår jag vill ha och klickar på download.
Nu kommer jag in på en mediafire-sida, och klickar återigen på download.
Nu dyker remsan längst ner upp igen och jag får vänta tills filen har laddats klart.
Men eftersom det är en 7z-fil kan jag inte klicka upp den, utan måste hämta den i Hämtade Filer, precis som med .rar-filer. När jag väl är där högerklickar jag på filen och väljer kopiera.
Sedan går jag in i downloadsmappen igen och klistrar in.
När jag har laddat ner allt jag vill ladda ner så är det dags att packa upp filerna, vilket jag gör med 7-zip. Så jag markerar alla filer, högerklickar och väljer 7-zip och sedan extract here/packa upp här.
Nu kommer det komma upp en liten ruta som laddar, och ibland kommer det dyka upp en ruta där det kommer stå typ "yes to all/ja till alla", "no to all/nej till alla" osv. och då ska ni alltid trycka på "ja till alla".
När 7-zip har packat upp alla filer så ska den här rutan dyka upp:
..och då vet ni att allt ni laddat ner numera finns i erat spel (förutsatt att alla mesher osv. har hängt med).
 
Så, jag tror det var allt, har jag missat något är det bara att säga till och om ni har några frågor är det bara att ställa dem i en kommentar!


» saga

7zip kommer inte upp som alternativ så jag kan inte packa upp saker osv? Måste gå in på själva 7zip programmet och öppna filen med det osv men det är jättejobbigt att hitta filen man ska packa upp och allt.
Har du någon idé hur jag ska göra? :(

Svar: Ojdå, vad jobbigt :( Ingen aning tyvärr!
queenofsims

2013-09-21 // 17:28:14
» jonna

funkar detta på sims 3??

Svar: Nej :)
queenofsims

2013-10-04 // 21:22:35
» Julia

Hej, när jag öppnar filen som jag laddat ned så kommer jag till "de där böckerna" Vet inte vad det heter men de är typ böcker som ligger på varandra och sen när jag klickar på filen så har de blivigt nå konstigt så de går inte att öppna... :/ Måste jag ominstalera cleaninstaller men försvinner allt på sims då?

Svar: Om det är så "böcker" som ligger så är det för att du har winRAR. Du får googla på en guide som visar hur du gör med winrar. :)
queenofsims

2013-11-28 // 15:20:40
» Hanna

Hejhej! Jag har laddat ner ett par grejer med hjälp av 7-zip, men när jag har tryckt på Extract here/packa upp här, så laddar det bara i några sekunder, sedan händer det inget! Och inget av det kommer in i spelet.
Vet du om jag gör något fel?
(jag har Windows XP på datorn jag använder)

Svar: Har du kryssat i "aktivera" på rutan som dyker upp när the sims 2 laddat klart? :)
queenofsims

2014-03-01 // 14:30:24
» Hanna

Ja, det har jag. :/

Svar: Hmm, vad konstigt!
queenofsims

2014-03-01 // 18:07:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo