Dagens download (+ lite tjat från min sida)

Oj vad längesedan det var man lade ut en dagens download haha.. idag tänkte jag i alla fall tipsa om en skitsnygg accessoar gjord av misstiikeri, en knyten skjorta kring höften. Finns att ladda ner här!
 
Bild: misstiiker.tumblr.com
 
 

Sedan bara måste jag berätta om en himla rolig grej IRL (tycker jag i alla fall haha)! Ni som följt min blogg ett tag vet nog om att jag älskar att inreda och när jag flyttade för några månader sedan fick jag nytt rum, ett rum som jag nu ska få inreda helt själv. Ska för första gången få välja tapeter och helt nya möbler och hela köret, är så himla taggad på detta haha. Har redan tittat ut i princip allt jag ska ha och om några veckor är det klart! Tänkte mig väldigt industriellt och skandinaviskt, lite i stil med inredningen i den här lägenheten jag gjorde i våras:
 
 
Så himla peppad! När min dator är lagad och jag äntligen kan börja inreda igen ska jag försöka göra rummet i sims också, längtar. Okej nu ska jag sluta tjata om det (ni ska höra mig irl, har tjatat om inredning och plöjt igenom 46563 inredningsbloggar och hemsidor oavbrutet de senaste 48 timmarna) haha..


» ida

Hej, vet du vad fusket som gör att man kan ladda ner hus och sånt utan något speciellt expansionspaket? Som typ ersätter sakerna man inte kan ha. Jag tror du skrev om det nån gång men jag kan inte hitta det inlägget?

2014-08-24 // 15:51:43

Har du köpt Sims 4? :)

2014-09-07 // 17:27:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo