Inteenimater

Många av er har nog hört talas om inteenimater (jag har också tipsat om det några gånger), moden till ts2 som gör det möjligt för tonåringar att ha myspys, skaffa barn och gifta sig. Men det hänger med så himla mycket mer saker än så att jag tycker att moden förtjänar ett eget inlägg!
 
Inteenimater går att ladda ner på den här sidan, som ser ut såhär:
 
 
Vilken installation ni ska välja beror nu helt på vilka spel ni har. Ni ska välja det alternativ som stämmer överens med det spelet ni startar med. Startar ni med t.ex arbetsliv ska ni välja nedladdningen som heter "inteenimater_final14b_OFB.zip". Har ni som jag livet i lägenhet sa ni välja det som heter "ApartmentLife", och så vidare.
Som ni ser finns det även alternativ där det står "flavorpak". Dessa innehåller massa extrasaker ni kan läsa om i word-dokumentet som hänger med.
 
När ni laddat ner och öppnat zip-filen kommer det se ut ungefär såhär (det ser lite olika ut beroende på vilket alternativ ni valt). Det är väldigt viktigt att ni läser igenom installationsguiden och de som heter "important"! Beroende på vilket spel du har ska filerna installeras olika. Guiderna är på engelska och om ni inte kan engelska så bra får ni använda google translate. Om ni inte har följt installationsguiden eller struntat i att läsa igenom read me-filen kan det uppstå problem i era spel, så snälla gör detta!
 
 
Funktioner
 
- Tonårssimmar kan nu ha myspys med andra tonåringar, vuxna och åldringar.
- Gravidkläder till tonåringar och ungdomar. Ett par vardagskläder, finkläder, pyjamas, underkläder, idrottskläder och ytterkläder hänger med.
- Tonåringarna kan ha myspys på alla ställen vuxna simmar kan (sängen, omklädningsrummet, hängmatta, bil osv osv)
- Simmarna kan även bli gravida genom vanligt myspys. Detta kan dock förhindras genom att använda "birth control" genom den biologiska klockan, mer om den senare.
- Gravida tonårssimmar får ledigt från skola och jobb.
- Simmar över 18 (ungefär halvvägs genom tonårsfasen) slutar att gå i skolan, kan skaffa heltidsjobb och flytta hemifrån. 
- Tonåringar som växer upp till vuxna slutar inte längre att vara kära i sin tonårspartner.
- Gravida simmar kan få missfall, om simmen t.ex mår väldigt dåligt eller är på slutet av vuxenstadiet.
- Kvinnliga simmar som är mot slutet av vuxenstadiet har också svårare för att bli gravida.
 
Den biologiska klockan
 
Den biologiska klockan är alltså en av funktionerna som hänger med. Genom den kan du bland annat få dina simmar att få missfall och andra saker jag tänkte visa tillsammans med mina tonårssimmar Tanya och Brent.
För att få fram klockan klickar du helt enkelt på en kvinnlig sim, väljer inteenimater och sedan My biological clock.
 
 
Nu dyker det upp en liten lila klocka i närheten av din sim.
 
 
Om du nu klickar på den kommer det fram lite olika, halvtaskigt översatta alternativ. Genom Jag vill ha barn/tvillingar med.. gör du helt din sim gravid automatiskt med en annan sim. Genom starta hormonbehandling gör du helt enkelt så att din sim har lättare för att bli gravid, och genom starta födelsekontroll gör du så att din sim inte kan bli gravid alls tills du avslutat den. Genom lägg undan lägger du klockan i din sims katalog och genom släng slänger du den helt enkelt.
 
 
Nu har Tanya blivit gravid med Brent och andra alternativ dyker upp när jag klickat på klockan. Genom express förlossning kan du snabba på din sims graviditet, antingen 1,5 timmar, en dag eller så att din sim föder på direkten. Eller så kan du stanna graviditeten, vilket jag antar menas med att simmen typ går runt och är gravid för alltid.
Genom avsluta min graviditet kan du helt enkelt avsluta simmens graviditet bara sådär. Om du väljer missfall, däremot, kommer din sim få värkar och må extremt dåligt. Det dyker dessutom upp en liten notis om att din sim fått missfall och simmen får ett dåligt minne.
Graviditetsmätaren har jag tyvärr ingen aning om vad den gör. Jag provade att klicka på den men det hände inget haha :(
 
 
Mer info finns i worddokumenten som hänger med nedladdningen. Om ni har några frågor är det bara att ställa dem i kommentarsfältet så ska jag försöka svara så gott jag kan! :)
 


» Annis

Jag älskar den moden.Har den till sims 2.Ångrar inte en sekund att jag laddade ner den!:)

Svar: Visst är den bra! Man får mycket mer frihet tycker jag :)
queenofsims

2014-01-08 // 15:44:44

Det är synd att den inte finns till Sims3:3

Svar: Japp :(
queenofsims

2014-01-08 // 19:38:11

finns det inte till ts3? Jag har woohoer men det funkar inte för mig..

Svar: Inteenimater finns inte till the sims 3, tyvärr.
queenofsims

2014-01-08 // 19:55:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo