Familjen Hagtorn/Hierta

När jag snackade om den här familjen senast såg den ut såhär, och det har hänt lite sen dess kan man säga. Jag tänkte därför köra en liten snabb update om familjen och sedan fortsätta berätta om den i berättelse-form i inlägg på bloggen, om det är något ni är intresserade av? Ungefär som simsdeluxe gör med några av sina familjer.
 
Här är i alla fall en del av familjen som den såg ut för ett tag sedan. Med på bilden är Ira (generation 3), hennes döttrar Natalie och Ines (generation 4), Ines make Mattias och deras son Hektor (generation 5). Hur Hektor blev så otroligt ful är ett stort mysterium eftersom Ines är typ den finaste simmen som någonsin har fötts i mitt spel och Mattias ser ju också rätt bra ut.. nåväl.
 
 
Ira dog såsmåningom, hon blev 82 dagar gammal om jag minns rätt. Ira och Ines är/var mina favoritsimmar så lite sorgligt var det allt när hon gick bort i köket i deras nybyggda hus. Hon uppfyllde i alla fall sin livsdröm om att ha fem företag i toppklass.
 
 
Här är två bilder på Ines, den senare även med hennes make Mattias. 
 
 
 
Även Natalie och Ines (som är äldst) har blivit gamla. Natalie har till och med hunnit dö en gång ("någon" stängde in henne i ett 1x1 rum utan dörr), men då blev Ines så utom sig av hjärtesorg att hon bad Liemannen om nåd och Natalie fick livet tillbaka, pigg och glad.
 
 
Här har vi Hektor som vuxen på sitt lilla trädgårdsbröllop med sin Edith som han träffade på en nattklubb. Hektor har som livsdröm att bli magiker förresten och Edith vill nå toppen inom militären. I förgrunden på bilderna syns Ines och Natalie. Som ni kanske ser på bilderna blev Hektor något snyggare när han växte upp.
 
 
 
 
 
Efter bröllopet flyttade hela familjen till ett annat hus i Bergdalen, en stad utanför Skönköping där de tidigare bodde. Där föddes Hektor och Ediths dotter Saga, har tyvärr inga bilder på henne som liten men hon var lika ful som far sin kan jag säga. Riktigt dåliga gener jag har lyckats få in i familjen alltså.. I alla fall, även Ines och Natalie hängde med i flytten och efter att ha levt i 80 dagar var det Ines tur att följa med Liemannen och alla hula hula-tjejer, vilket såklart gjorde barnbarnet Saga riktigt ledsen.
 
 
 
En väldigt snabb recap blev det, men jag har inte tagit så mycket bilder på familjen och har dessutom glömt av en del haha.. Det finns en till gren av släkten jag tänkte berätta om i ett annat inlägg som syns i släktträdet nedanför. Här är i alla fall familjen som den ser ut just nu:
 
 
Familjen Cumlin/Hagtorn/Hierta
 
 
Från vänster. † = Simmen är avliden.
Generation 1: Startsimmen Elaine Cumlin † och Sinjin Cumlin †
Generation 2: Elaine och Sinjins barn Maya Cumlin †, Leon Cumlin †, Hedvig Hagtorn † och hennes make Manuel Hagtorn †
Generation 3: Karolina Hagtorn † och hennes make Zac Hagtorn †, Ira Hagtorn † och hennes make Mattias Hagtorn †
Generation 4: Karolina och Zacs dotter Lea Hagtorn † och hennes make Lennart Hagtorn, Ira och Mattias döttrar Natalie Hagtorn och Ines Hierta † samt hennes make Mattias Hierta †
Generation 5: Lea och Lennarts son Elias Hagtorn och hans fru Tessan Hagtorn, Ines och Mattias son Hektor Hierta och hans fru Edith Hierta
Generation 6: Elias och Tessans son Levis Hagtorn, Hektor och Ediths dotter Saga Hierta
 
Ber hemskt mycket om ursäkt för det ootroooooligt fula släktträdet. Jag skäms på riktigt haha men orkar inte göra om. Ber även om ursäkt för att det inte är särskilt uppdaterad, vissa som syns som levande har nu dött och andra simmar har växt upp.


» Julia

Att du orkar spela på en och samma familj jätte läge. Som högst har jag nog bara kommit till generation 4. Tröttnar så lätt på mina familjer ;) Blir typ inspirerad av dig när du kommer så långt nu vill jag också det.

2015-06-10 // 15:00:48
» Marie

Tänkte tipsa om en sida med snygga kläder
http://trinityfashionshop.blogspot.se/
Och fortsätt gärna berätta om familjen. Själv har jag kommit till generation 9 och väntar på bebis 10.

2015-06-10 // 19:26:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo