Mina favoritfamiljer

Anledningen till att uppdateringen här nu är rätt kass är inte för att jag inte spelar så mycket, snarare tvärtom! Jag har aldrig varit någon "generationsspelare" och har aldrig brukat spela särskilt mycket med mina simmar (att bygga hus har väl typ alltid varit mitt favoritgöra) men nu har jag spelat på den här familjen väldigt mycket faktiskt. Jag skrev en snutt om dem i det här inlägget i somras, och i det inlägget skrev jag om familjen Richards som bestod av Irina, Costas och deras två söner Tate och Toby och det är nu på deras egna familjer jag spelar. Eftersom ni brukar gilla när jag skriver om mina familjer tänkte jag därför visa upp dem.
 
Här har vi då Tobys familj, som består av honom, hans fru Maud och deras två barn Aileen och Anthony och hunden Soja. De hade en till dotter innan men hon dog i en tragisk poololycka efter att någon "råkat" ta bort poolstegen..
På deras tomt finns tre gravstenar. Den gråa i sten tillhör dottern Ariana, och de två andra Tobys föräldrar Irina och Costas. Överväger dock att bygga en kyrkogård och flytta gravstenarna dit för det är seriöst skitjobbigt när spökena går runt och skrämmer skiten ur alla hela tiden.
Ja, ni ser ju :(
I alla fall! Toby arbetar som generell inom militärkarriärsakenmojsen. Det var hans livsdröm så han lär bli väldigt gammal. Frugan Maud jobbar som polis.
Familjeambitionssimmen Aileen har som livsdröm att föda upp 20 hundar eller katter, så det var därför hon fick Soja i födelsedagspresent så hon har någonstans att börja. Eftersom hon är vuxen så ska hon snart flytta till ett eget ställe och skapa en kennel av något slag, men hon får bo hemma ett litet tag till.
Sonen Anthony är en riktig nöjessim och rena charmören. Hans livsdröm är att gå på 50 drömdejter så det lär finnas många krossade hjärtan i Skönköping när han är klar haha
 
..och här har vi då Tates familj. Den består av honom, hans väldigt mycket yngre fru Katja och deras tre barn Oliver, Hailey och Nathan.
Kusinerna Oliver och Anthony är väldigt bra kompisar faktiskt. 
Annars brukar Oliver hänga med flickvännen Carola. Fast han ska dumpa henne snart hehehe
Även fast Hailey är mycket äldre än lillebrorsan Nathan brukar de ha kul ihop ändå. Här sitter de i Nathans rum och ritar. (gud vad tråkigt jag skriver förresten)
Här har vi päronen! Katja har inget jobb så hon brukar läsa om alla möjliga saker. Tate jobbar som mediemogul inom journalistyrket så han gillar och läsa när han har tid över han med.
 
Här har vi det ständigt växande släktträdet lite sådär halvfult ihopslängt i photoshop. Så fort Aileen hittar någon att skaffa barn med är jag inne på generation fyra och slår mitt rekord, tjoho!


Haha, jag är hopplös på att spela i generationer, har typ kommit till... 2.

Ett litet önskemål bara, skulle du kunna leta upp saker till gamlingar/äldre (hår, kläder m.m.) till ts3?

Tack på förhand (:

Svar: Visst :)
queenofsims

2013-11-19 // 11:18:53

Jag undrar en sak: Hur fick du gravarna med guld runt och t.ex. familjeambitionens logga på? :)
Och en fråga till:
Jag har Sims 2 H&M och jag har gjort en sim som startat ett eget företag, jag köper en allmän tomt som hon ska ha butiken på men när jag ska bygga butiken finns inte H&M sakerna. Jag har inga provhytter, inga kläder att sälja m.m det man behöver för att ha en butik. Så Hur gör jag nu?
Ska man ta simmens datorn och välja "Öppna företagsinformation --> allmän tomt ???
Tack för svar! Hoppas du förstår fråga 2 :)

Svar: Simmarna får det om de dör med platinahumör :)Oj, ingen aning faktiskt! Prova det :)
queenofsims

2013-11-20 // 16:43:53

kan du göra en ny guide till hur man gör så att en sim poserar för jag försöker göra din förra men det blir bara konstigt :/

Svar: Kanske :)
queenofsims

2013-11-25 // 18:21:45

Alltså till the Sims 3

2013-11-25 // 20:54:15
» Jonna

Omg så snygga skinssss <3
Länka till downloaden??? :3

Svar: De är gjorda av trapping, har ingen länk tyvärr :(
queenofsims

2013-12-14 // 09:14:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo