Hej

Ojdå.. det var ett himla bra tag som bloggen stod still, utan att det var meningen. Att ni fortfarande är några som tittar in här varje dag är helt otroligt haha. Jag var inne på min queenofsims-mejl för första gången på evigheter och såg att jag fått ett mejl om jag mår bra, och ja jag mår bra.
 
Det var verkligen inte meningen att det skulle stå still här i flera månader, det bara.. blev så. Haha. Jag har drunknat i plugg de här månaderna och när jag har spelat sims har jag bara spelat på mina familjer, och inte riktigt haft något ordentligt att uppdatera om. Och ska jag vara ärlig så tror jag att det kommer fortsätta stå still här, av nedanstående anledningar:
- Jag kan fortfarande bara spela the sims 2, utan nedladdningar.. hur kul är det när alla andra spelar the sims 4?
- Jag har heller inte råd att fixa ny dator, möjligtvis när jag får lön från mitt sommarjobb men jag har andra prioriteringar också.
- Jag har inte tid. Jag går i samhällstvåan och har höga ambitioner när det gäller mina studier, så jag pluggar mer eller mindre varje dag. Jag ska jobba hela sommaren och till hösten börjar jag trean, med gymnasiearbete och allt vad det innebär.
 
Skulle jag börja uppdatera här igen skulle jag alltså möjligtvis kunna berätta om familjerna jag spelar i, hus jag bygger och kanske hitta på någon historia eller ha lite samma koncept som simshistorier har, att jag spelar i flera familjer i samma kvarter och gör en slags berättelse av det. Men då vet jag inte riktigt hur ofta jag skulle kunna uppdatera, kanske en gång i veckan/en gång varannan vecka. Skulle det ens vara roligt för er? Vad tycker ni?


I alla fall jag läser denna bloggen för att du bloggar om just 2:an, vad du bloggar om spelar ingen större roll. Det skulle bara vara roligt om det kom någon uppdatering någon gång istället för att det står still, annars tar inspirationen snabbt slut..

2015-04-15 // 17:47:42

Gör det som känns bäst för dig, jag vet själv hur det är att plugga och blogga samtidigt. Går på universitetet och har just nu examensarbete och är hemma iprincip varje dag så jag kan sätta undan ca 1 timme till bloggen varje dag. Men annars står min blogg också stilla när jag har massor att göra i skolan.
Jag ser gärna lite uppdatering när du har tid :)

2015-04-15 // 17:48:29
» Linn

Jag älskar dina hus och hittar ofta inspiration till mina egna husbyggen. Du får gärna visa flera hus om du har tid och lust.

2015-04-21 // 09:01:49

Skulle vara jätte kul om du fortsatte fast bara en gång i veckan eller nåt sånt. Gillar verkligen att läsa din blogg vad än inläggen handlar om. Men i så fall kan du väl ha en speciell dag så man inte behöver gå in och kola varje dag för att se om inlägg har kommit ;)

2015-04-22 // 16:55:32

Det beror självklart på om du har tid och ork att fortsätta blogga. Jag bryr mig inte om vad du skriver. Själv har jag följt den här bloggen i kanske 1,5 - 2 år. Den har gjort mig väldigt intresserad av just Sims 2 så jag tittar gärna på vad du än skriver. Sålänge det inte är om fyran *host*

2015-05-03 // 09:18:24
» Butti

Ja,mer simshistorier :)

2015-05-15 // 19:34:29
» Karin

Få uppdateringar är bättre än inga alls :)

2015-05-21 // 09:08:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo