Gott nytt år!

 Gott nytt år på er! Hoppas ni får en trevlig och rolig kväll :)

New Year's Eve

Eftersom jag aldrig tog särksilt många julbilder tänkte jag att jag kör på ett nyårsphotoshoot istället, och här är resultatet! Det har nog varit det jobbigaste men också roligaste photoshootet jag gjort. De 16 simmarna på tomten vägrade inte bara göra som jag ville (trots avstängd fri vilja!) utan de fick tomten att lagga rejält också. Men sedan var det väldigt kul att redigera bilderna också, provade på en del nya saker. Overall är jag väldigt nöjd, förutom att jag kanske hade kunnat ta lite fler bilder men är man lat så är man. Hehe. Vad tycker ni?

Ny header

Nu har jag varit i farten ännu en gång och bytt header igen. Vad tycker ni? :) 
Nya:
Gamla:
 
 

Sneak peek

Här är tre bilder från en "fotoserie" jag arbetat på typ hela dagen. Hade planerat att lägga upp den nu ikväll men det är inte lätt att få det som man vill med 16 simmar på tomten haha. Sedan ska jag ju såklart hålla på och överredigera ett tag också.. ja, här får ni en smygtitt i alla fall. Ska försöka lägga upp resten av bilderna i helgen :)

Dagens download

Dagens download är de här fina klänningarna, solglasögonen och smyckena gjorda av alexmanuelsims. Ni kan ladda ner dem här!

Bilder: alexmanuel-sims.tumblr.com

God jul!

God jul på er! Hoppas ni får en bra dag :) ♥
 
 

Dagens download

Förlåt för att det här är det tredje dagens download-inlägget på raken men jag har haft fullt upp den senaste veckan haha. Ska försöka att blogga lite roligare nu på lovet!
I alla fall så ville jag tipsa om de här snygga kläderna till ts2 gjorda av Yuxi (en sjujäkla duktig inredare också!), som ni kan ladda ner här (ni måste scrolla ner lite dock).
Bild: Yuxi @ gardenofshadows

Dagens download

Dagens download är dessa stiliga outfits till vuxna och tonårskillar på ts2 gjorda av veranka! Ni kan ladda ner dem här.
Bild: veranka-downloads.tumblr.com

Dagens download

Dagens download är de här snygga underkläderna till kvinnor gjorda av bruno! Han är sjukt duktig och är definitivt en av mina favoritcreators, använder hans smink och underkläder flitigt i mitt spel. Setet kan ni ladda ner här!
Ni måste vara medlemmar för att kunna ladda ner, men det är helt gratis och virusfritt.
Bild: bruno @ modthesims2

400

För någon vecka sedan eller så nådde jag 400 followers på tumblr. I skrivande stund har jag 441.
!!!! Kan ni fatta?? Vet inte hur det är med er men jag tycker det här är helt galet haha. Min lilla simblr har 441 följare liksom. Det är helt SJUKT! Det är typ lika många som gick på min förra skola. Jösses!!
I alla fall så är det här min 400+ follower's gift! Några av bilderna har ni ju sett förut, för ett bra tag sedan men det var inte förrän idag som jag gjorde klart huset. 
 
För er som vill ladda ner huset kan ni göra det här! 

Ice

Nej, den pausen blev då inte särskilt långvarig haha. Fick tillbaka simslusten bara någon dag efter att jag skrivit mitt inlägg har om min paus, konstigt nog. Och med simslusten brukar ju blogglusten också komma tillbaka. Hoppas ni inte misstycker!
I alla fall så tog jag de här bilderna i förrgår, blev väldigt nöjd med dem! Gillar klänningen, den är sjukt fin. 
 
Gjort en ny header har jag också, en lite annorlunda jämfört med tidigare headers. Vad tycker ni?
 

Paus

När alla andra simsbloggar kommer tillbaka från sina pauser så tar jag en istället, haha. Men det står ändå still här, jag har noll blogglust och har mycket skolarbete för tillfället. Vet inte riktigt hur lång pausen blir men jag är väl tillbaka någon gång igen efter jul som senast, förhoppningsvis blir det tidigare än så! 
Vi ses :)

Dagens download

Dagens download är de luciakläderna och kronan till tjejer på the sims 2 i åldrarna barn till vuxen! Sakerna går att ladda ner här.
Ska själv försöka ha en liten lucia-photoshoot lagom tills den trettonde :)
Bild: solfal på thesimsresource.com

Dagens download

Ber så hemskt mycket om ursäkt för den riktigt kassa uppdaterinen här, jag vet att det inte blir bättre av att jag ursäktar mig hela tiden men ja. Jag har ingen särskilt stor blogglust för tillfället och det känns påtvingat att bara göra en dagens download, faktiskt. Förhoppningsvis kommer lusten tillbaka ganska snart.
Så länge tänkte jag i alla fall tipsa er om den här snygga outfiten av flowermisty som är konverterad från ts3 till ts2. Ni kan ladda ner den här!
Bild: flowermisty.tumblr.com