Dagens download

Dagens download är det här söta lilla huset till the sims 2 gjort av ohbehave007. Tyckte det var jättegulligt verkligen! Ni kan ladda ner det här. Rekommenderar er som vanligt till att använda er av sims 2 pack clean installer när ni laddar ner hus.
Bilder: ohbehave007.blogspot.se

Ny sim

En ny, namnlös sim jag gjorde idag. Kommer aldrig på några bra namn nuförtiden så förslag är alltid välkomna haha. Det blev inte så många bilder, tänkte ta fler men så kraschade mitt the sims 2, något det gör nästan varje gång jag spelar nu för tiden. Tror min kära gamla dator börjat sjunga på sista versen också då den stänger av sig lite hipp som happ och har sig. Får hålla tummarna att den klarar sig ett bra tag till. Anyways, här är simmen:
 
 
 

Graphic

Inredde den här lägenheten åt en av mina simmar idag och igår. Vad tycker ni? Själv är jag väldigt förtjust i "the diningroom" vad man nu än kallar det på svenska. Så får det gärna se ut i mitt hus/lägenhet i framtiden!
Känner också att jag lämnat shabby chic-stilen på inredning helt nu och gått över till skandinavisk, industriell och grafisk design men det är ju bara så jädrans snyggt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

670

Jag som är ungefär unviersums sämsta simblrägare har varken gjort en 500+ follower's gift eller en 600+ follower's gift till mina följare på tumblr. Men idag så gjorde jag sex recolours på en kudde av MysticRain och nådde dessutom 670 följare så då tänkte jag att jag lika gärna kunde ladda upp dem som follower's gift! Och ni brukar ju gilla när jag laddar upp saker så jag tänkte att jag kunde länka till nedladdningen här med. Så ja, här kan ni ladda ner dem om ni vill!
 
Jag hoppas verkligen att allt funkar med nedladdningen, det är första gången någonsin som jag laddar upp möbelrecolours och första gången jag zippar något så om ni märker av något fel får ni gärna meddela mig.
 
Vad tycker ni om kuddarna? Skulle ni vilja att jag gör fler recolours på möbler och laddar upp? :)
 
 

Dagens download

Dagens download är det här superdupermegaskitsnygga håret till the sims 3 av darko! Jag typ dör vad snyggt det är. Ni kan ladda ner här.
 
Bilder: darkosims3.tumblr.com

Dagens download

 
Förlåt för att uppdateringen här är som den är, men jag har haft ett stort prov idag som jag har varit tvungen att plugga järnet till och då hamnar simset åt sidan. Ska försöka spela lite ikväll tänkte jag. I alla fall så är dagens download de här snygga ytterkläderna till barn på the sims 2! Jag har inga snygga ytterkläder till barn alls så det här dök upp som en trevlig överraskning på tumblr. Ni kan ladda ner dem här!
 
Puffy Long CoatsHey guys, I guess I kinda missed sharing a Valentines Day gift didn’t I?  Oh well, I don’t need a silly holiday to justify gift giving.  I love my followers everyday of the year!  So here’s a little “Day-After Valentines” Followers Gift for you guys!  I don’t know about you, but it’s still pushing -23 Degrees Celsius where I am, so warm clothing and fluffy coats are still an absolute must.  This outfit kind of reflects my own usual winter ensemble: Long coat, mittens, jeans and of course some snug little booties. These are fat morphed and enabled for outerwear.  Available for CF only, then come in the four colours previewed.DOWNLOAD PUFFY LONGCOATSCredits:  Fakepeeps7 for the coat base and mitten pattern, Trapping/Amaryll for the jeans, EA/Maxis for the boots.
Bild: eltainz.tumblr.com

Nedladdningssidor

Lite för ofta får jag frågan var jag laddar ner saker till mitt spel, och ja.. den frågan är rätt svår och svara på då jag har nedladdningar från över 100 olika sidor/bloggar. Därför har jag nu gjort en lista på de flesta sidor jag laddar ner ifrån! Sidorna listade nedanför är långt ifrån alla ställen jag laddat ner på så jag kommer uppdatera den varje gång jag kommer på en sida eller hittar en ny och jag kommer länka till det här inlägget i menyn så att ni lätt kan hitta det.
 
Som ni kanske märker är det en hel del tumblrbloggar. Förstår inte hur jag har kunnat överleva utan tumblr, en helt ny värld har öppnat sig sedan jag skaffade det haha. Hoppas ni tycker att inlägget är användbart i alla fall :)
 
 Forum (här hittar jag alla möjliga saker till både tvåan och trean)
 
Blackpearlsims
Cherryblossomsims
Modthesims
Thesimsresource
Gardenofshadows
Affinitysims
 
 
The sims 2
 
Möbler
 
Simplystyling
4eversimfantasy
Ohbehave007
Limelove
*n-a-n-u*
Queen's decor
HolySimoly
Adele
Sims2palette
Simscraftsman
Paisleyavenueredux
Fresh-princecreations
Aroundthesims2
M0xxa
Pistxl-sims
Reflexsims
Veranka
Salixsims
Domicile-interior
Clutter-a-holic
Tarasims2creations
Mustluvcatz
Marilu
Casalindas
Peaceandunrest
Parsiminious
Simcredibledesigns
Steffor
Mangosims
Maron
-Maylin-
 
 
Bild: m0xxa.tumblr.com
 
Byggläge
 
Sims2palette
HolySimoly
Flotteur (deras sida verkar ha lagts ner tyvärr)
Curiousb
Lalabubus
 
Bild: sims2palette.blogspot.se
 
Hår
 
Trapping
Coolsims
Hypnotizedsims
Emiliasim
Txprincessshan
Puccamichi
Reinesdelorient
Iosiren
Nabila
Nouk
 
Bild: hypnotizedsims.blogspot.se
 
Smink/ögon/hudtoner
 
Lilith
Mouseyblue
Bruno
Trapping
Nabila
Blackfairy
ZombieJill
 
 Bild: lilith-sims.tumblr.com
 
Kläder
 
Itsfemmefatale
Wolfpakblak
Alexmanuel-sims
Veranka
Lianasims2
Annamariasims2
Milano
All-about-style
Misstiikeri
Trapping
Koticoutore
Txprincessshan
Bell
Adorasims
Sanneke94
Zodapop
Kristina-sims
Bruno
Iosiren
Yuxi
Strawberrikhunnie
Lilisims
Bobosims
Sentate
Fanseelamb
Fakepeeps7
migamoo
as2creations
 
 
 
Bild: misstiikeri.tumblr.com
 
Accessoarer
 
Itsfemmefatale
Trapping
Alexmanuel-sims
Zodapop
All-about-style
Lianasims2
 
Bild: alexmanuel-sims.tumblr.com
 
The sims 3
 
Hår
 
Paintstroke
Anubis
Simmoa
Shockshame
Coolsims
Momosims
Beaverhausen
 
Bild: shockshame.tumblr.com
 
Kläder
 
Modishkitten
Liegt
Jinglestartk
Pradasims
Icia23
Darko
Irida-sims
Anubis
Cleotopia
I-like-teh-sims
Sentate
Ilikeyourfacesims
Jocker
Roorasims
Sumiei
Sink0rsim
All-about-style
Pixicat
Rayne
Augusto
 
 Bild: ilikeyourfacesims.tumblr.com
 
Skor/accessoarer
 
Pixicat
Modishkitten
Lorandiasims3
Masims3
Sims3wonderland
Artpopsims
S-club
 
Bild: pixicat.se
 
Poser
 
Elexis
Imho
Blakc
Rayne
Skylar
Koolhira
 
Bild: blakc-creativity.blogspot.se
 

Adelaide

Jag är ledsen för att det här har dröjt men jag har varit upptagen på annat håll. I alla fall så var det många av er som ville ha den här simmen i erat spel och här är hon! Hon fick namnet Adelaide som Karin tipsade om (tack!).
 
CC-lista:
Hår: Shockshame
Vardagskläder: Blomkrans - pixicat, ögonfransar - s-club, tröja - ingen aning, någonstans på tumblr, kjol - pixicat, strumpor - , skor - pixicat (ja jag gillar pixicat)
Finkläder: Blomkrans - pixicat, klänning - ilikeyourfacesims, tights - ilikemusic640 på tsr, ringar - lorandiasims3, skor - pixicat
Sovkläder: Linne - förlåt men jag har ingen aning här heller haha (om någon vet, hojta!), shorts - simplystyling troooooor jag
Idrottskläder: Linne - icia23, shorts - grundspelet, skor - pixicat
Badkläder: Leigt
 
TOU (terms of use) (detta gäller alla mina simmar/hus!)
- Ladda inte upp simmen någon annanstans
- Använd henne inte som bas till andra simmar
- Säg inte att det är du som gjort henne
- Om ni tar bilder på henne och visar upp på en blogg/tumblr/etc, säg då att det är jag som gjort henne och länka till mig. Om ni använder henne i erat spel får ni jättegärna meddela mig, det vore jätteroligt att se! :)
 

Dagens download

Dagens download är de här apsnygga tavlorna till the sims 2 gjorda av m0xxa! Ni kan ladda ner dem här.
 
Maryannsims2 asked if I could make a TS2 version of these paintings by FraniJo - I recolored the Curio wood frame for her. 
Swatch of all 15 recolors:

Meshes by Billyjean and Shastakiss are included. 
Credit:
Frani Jo for the original idea (and execution)
Kristina Krogh for the art
Download:
BOX
Mediafire
Bild: m0xxa.tumblr.com
 

Photoshoplek

Innan:
 
Efter:
 
 
Har man sportlov och tråkigt så har man. Nu ska jag sova!
 

Namnlös tös

 
 
 
Ännu en ts3-sim. Namnförslag? 
 

Black and yellow

 
 
 
Köket i mina två simmars hus. Blev väldigt nöjd med det! Vad tycker ni?

Green

 
Två bilder ur ett hus jag håller på med till två av mina simmar. Tavlan ni ser är en recolour jag gjort själv faktiskt! Har varit hemma i två dagar nu (studiedag igår, sjuk idag) så har haft väldigt mycket tid över och då har jag lärt mig göra egna recolours på möbler. Om ni vill kan jag göra fler tavlor och ladda upp? 

Dagens download

Som de flesta ts2-spelare kanske är bekanta med lider det brist på snygga NPCs i spelet, något jag stör mig på något enormt haha. Därför blev jag typ jätteglad när jag såg den här "moden"! Den ersätter alla face templates (jag vet inte hur man översätter det till svenska), alla "färdiga" ansikten som finns i CAS och på NPCs man inte mött än mot de ni ser på bilden nedanför. Jag tycker den är hur bra som helst! Den är gjord av pooklet och går att ladda ner här.
 

Bilder: pooklet 

Få bort EAs ögonfransar

Jag fick en fråga i en kommentar om hur man tar bort EAs ögonfransar på the sims 3, men tänkte att jag lika gärna kunde ta det i ett inlägg!
 
Det du behöver är den här moden från S-Club. Den tar alltså bort EAs ögonfransar helt på alla simmar.
 
 
Men sedan kanske man vill ha ögonfransar på sina simmar ändå, och därför har S-Club gjort massvis med olika 3D-ögonfransar som jag själv använder på mina simmar. Meshen kan ni ladda ner här och seten med ögonfransarna finns här! Ni hittar ögonfransarna på två ställen under accessoarer och under smink - eyeliner i CAS.
 
Bilder: sclub.mktm.co.uk