Kläder till tonåringar

Något jag själv tycker är ganska svårt att hitta är snygga kläder till tonåringar (speciellt killar!),och simmarna är ju faktiskt tonåringar ganska länge. Därför har jag nu satt ihop en lista med snygga kläder till tonåringar till både the sims 2 och the sims 3!
Dessutom så har några frågat om jag kan tipsa om mer saker på modthesims, så därför kommer alla dessa kläder därifrån. Du måste vara inloggad, men det är gratis att bli medlem, virusfritt och så vidare.
Alla bilder är lånade av skaparna till kläderna.
 
Till the sims 2
 

Teen male fashion set
av ShojoAngel (klicka på den feta texten för att ladda ner!)
 
Untucked Mania av vivian.
 
Teen boys untucked av kalynn06
 
Teen Collection av krehata
 
V neck shirt av vivian13
 
Teen flower rompers av sevenhills
 
 
 
 
Till the sims 3
 
 
Lolita tea party av Anubis360 
 
 
 
 
Teenfashion av Kiara24
 
Det blev inte lika mycket till the sims 3 då det helt enkelt inte fanns lika mycket.
 
 
 
 
 
 

Frågestund!

Fråga på så svarar jag på frågorna i ett inlägg på torsdag/fredag!

Glad påsk!

Glad påsk på er! Hoppas ni får en trevlig dag!
Bild från förra året

Olika bra modar

En mod eller ett hack (samma sak, två olika namn) är något som förändrar ditt spel. Två kända modar t.ex är seethem (som tar bort censuren) och inteenimater (gör så att tonåringar kan bli gravida). Nu tänkte jag lista lite olika bra och användbara modar till både the sims 2 och the sims 3, och även förklara lite vad de gör. De flesta är från modthesims.info där ni behöver inloggning, men det går snabbt att bli medlem och det är gratis.
Viktigt att tänka på om ni laddar ner flera modar är att vissa kanske "krockar" med andra. Kolla vad skaparen har skrivit om moden innan ni laddar ner den.
När ni placerar en av modarna i downloadsmappen, gör då en undermapp som heter något med z, t.ex "zzz". Då  laddas moden efter alla andra objekt vilket är nödvändigt om allt ska fungera som det ska.
 
Modar till the sims 2!
 
 More decorative slots av Lord Darcy (klicka på den feta texten för att komma till nedladdningssidan!)
Det här är en av mina favoriter! Moden gör så att man kan ställa saker ovanpå garderober och andra ställen där man tidigare inte har kunnat ställa saker. Väldigt användbar om man gillar att dekorera sina simmars hem! Denna mod gör detta möjligt på de flesta av grundspelets möbler, du behöver alltså bara grundspelet för att detta ska fungera. 
Bilder: Lord Darcy @ modthesims
No zzZZ while sleeping av Numenor
Den här moden tar helt enkelt bort alla zzz som kommer när dina simmar sover. Bra för den som gör berättelser/filmer och vill ha det mer verkligetstroget! Du behöver bara grundspelet för att kunna ha denna mod och den funkar till alla expansioner. 
 
Apartments and shopping on the same lot av MogHughson
En annan av mina favoriter. Genom att göra på ett speciellt sätt när du bygger efter att ha laddat ner den här moden (kolla beskrivningen!) kan du ha affärer på samma tomt som du har lägenheter. Väldigt bra om man har en storstad eller liknande! Simmarna som inte bor på tomten kan dock inte besöka den. Du måste ha livet i lägenhet för att kunna ladda ner moden.
 
Deadly neck bite av [Black_Spirit] 
Denna mod gör så att dina vampyrsimmar faktiskt kan döda andra simmar, genom att bita dem! Du kan dock inte döda dina vänner/familj eller andra vampyrer. Hungerbehovet tillfredställs även när din vampyr biter en annan! 
 
Let kids be kids av Phaenoh
Det här är en relativt stor mod som påverkar ditt spel ganska mycket. Först och främst så ändras simmarnas ålder, så att dina simmar är bebisar i tre dagar, småbarn i sex dagar, barn i tolv dagar, tonåringar i tolv dagar, vuxna i 35 till 40 dagar och åldringar från tio till 30 dagar. Väldigt användbart om du tycker att simmarna lever för korta liv. 
Men, det är inte det enda. Med denna mod så får dina simmar även sommarlov och ledigt den sista dagen på vintern (om du har årstider, det vill säga)! För att förstå exakt hur detta fungerar råder jag er att läsa beskrivningen, kan ni inte engelska så bra, be en vuxen att översätta eller använd translate. 
Du behöver grundspelet för åldersdelen och årstider för sommarlovsdelen.
 
Television placement mod av An_dz
Denna mod gör helt enkelt så att du kan ändra höjden på alla tv-apparater, genom att klicka på tangenterna Å och ´, precis som när du ändrar tavelhöjden (en funktion som följer med livet i lägenhet). För att kunna ställa en tv ovanpå ett soffbord t.ex så behöver även moveobjects on vara aktiverat. Du måste ha livet i lägenhet för att denna mod ska fungera.
 
Shop at home av MaryLou och Numenor 
När du laddar ner denna mod så får du med en slags klädhängare, som du sedan kan handla kläder igenom! Har du nedladdade gravidkläder så kan din gravida sim köpa dem och välja vilka gravidkläder hon vill. Väldigt användbar mod!
Bild: MaryLou och Numenor @ modthesims

Inteenimater av simbology.com
Detta är förmodligen det mest kända hacket till the sims 2, och låter dina tonåringar bli gravida och ha relationer med vuxna simmar. Hacket är känt för att "krocka" med andra hack, så lägg det i en egen mapp i downloadsmappen. När du har kommit till nedladdningssidan, kommer det stå "inteenimater_19c_apartmentlife" osv. Välj den version som stämmer överens med ditt senast installerade expansionspaket (om du har något). Är din senaste expansion livet i lägenhet, välj apartmentlife, är din senaste expansion djurliv, ta pets osv. 
När du laddat ner och öppnat -zip-filen, läs då instruktionerna! Det är viktigt för att inte skapa konflikter i ditt spel.
 
Modar till the sims 3
 
Hospital Overhaul av Sims MX
Denna mod gör så att dina simmar, genom att gå till sjukhuset, kan göra abort, donera blod och sperma, göra ultraljud och dina kvinnliga simmar kan bli gravida genom insemination (tror det heter så). 
Dina simmar kan göra abort på både sjukhuset och "the hideout" (vet inte vad det heter på svenska, kaninhålet där dina simmar i brottskarriären jobbar). Går din sim till det senare alternativet är chansen dock hög att din sim föder ett dött barn, och får en spökbebis. Mer information hittar ni i beskrivningen. 
Moden finns översatt till svenska och du behöver bara grundspelet för att den ska funka.
Obs! Har du den senaste patchen (1.50) eller årstider funkar inte den här moden. En uppdatering på den är på väg. Tack till Sara på simsdeluxe som informerade mig om detta!

Bild: Sims MX @ modthesims
 
 No more social worker av rightguy
Den här moden gör helt enkelt så att inga socialarbetare kommer och tar dina barn eller djur. Endast grundspelet behövs.
 
10 new CAS sliders av jonha
Med den här moden så får du 10 nya "sliders", som gör att du kan ändra storlek/form på dina simmars bröst, midja, höfter, rumpa, huvud, axlar, nacke, bröstkorg (antar jag, det står chest), längd på ben och vader. Väldigt bra för att skapa unika simmar! Du behöver bara grundspelet för att moden ska funka.
Bilder: jonha @ modthesims
Toddler interactions av Cherry92
Med denna mod så kan dina småbarn prata med varandra! När de pratar med varandra så lär de sig dessutom att prata, utan att behöva någon vuxen som lär dem. Dina småbarn kan också äta ur djurmatskålar, hämta flaskor själva och gå på upptäcktsfärd i huset. Endast grundspelet behövs, men småbarnen kan bara äta ur djurmatskålarna om du har husdjursexpansionen (säger sig självt)
 
Gardener service av douglasveiga 
Gör så att dina simmar kan beställa hem en trädgårdsmästare som tar hand om deras trädgård! Trädgårsmästaren bland annat vattnar, skördar och tar bort döda plantor. För att beställa trädgårdsmästaren klickar du på en telefon (inte mobil) och väljer "call gardener". Precis som hembiträdet kommer trädgårdsmästaren varje dag. Du behöver endast grundspelet.
 
No mosaic av velocitygrass
Tar helt enkelt bort censuren när dina simmar duschar, badar eller går på toaletten. Du behöver inget expansionspaket för att ladda ner.
 
Gör så att dina simmar som är ungdomar och äldre kan öppna vissa fönster i spelet genom att klicka på dem!
 
Pose player av cmomoney 
Ett hack som gör att dina simmar kan posera om du har laddat ner posepacks. Exakt hur man gör ska jag förklara i ett inlägg framöver!
 
Förresten, skulle ni tycka det vore kul med en frågestund snart? Var ju ett tag sedan nu!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Red riding hood

En bild jag tog för ett tag sedan men som jag inte har visat er.
I alla fall, tänkte bara säga att jag inte vet riktigt hur det blir med uppdateringen nu i helgen. Jag är nämligen hos mamma och har med mig datorn, men självklart så glömde jag skivan hemma. Så tills söndag kväll får ni nöja er med lite nedladdningsinlägg, hoppas det är okej! 

Barnhemsutmaning - del 4

Hösten har kommit till Green Hills (kvarteret de bor i), så Michael beger sig ut på tomten för att kratta löv till stora högar..
..som Colin sedan glatt leker i medan han tänker på sig själv och hur tuff han är som förstör sin låtsaspappas lövhögar.
Samtidigt så fyller Celine år! Mycket födelsedagar här i huset.
LDSIH (läxornas dagliga stapling i hallen) har möte.
Colin har blivit toppelev!
När ungarna har gått och lagt sig passar Michael och Caroline på att mysa lite. Gulligt.
Cassie och Colin, äldstingarna i huset, har blivit riktigt bra polare. De är till och med BFE, bästisar för evigt.
Dessutom så har Caroline börjat må lite illa om morgnarna. Vad ska detta betyda, tro? 
Eftersom de andra barnen går i skolan om dagarna så ägnar Caroline all sin tid åt Celine. Förutom när hon äter då, vilket hon gör väldigt ofta nu för tiden..
Söt!
Caroline blir högst chockad när hon en dag helt plötsligt får på sig ett par helt andra kläder och magen ploppar ut..
Hon verkar dock inte sörja för det.
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens download

Dagens download är detta snygga badrum från reflexsims, perfekt att ha i ett lite lyxigare hus! Ni hittar det häroch sedan downloads, bathroom och page 2.
Bild: Reflexsims
 
Förresten så ska jag försöka ta lite bilder till en ny header ikväll, har börjat tröttna lite på den nuvarande.. aja, vi får se!
 
 

Barnhemsutmaning - del 3

Mitt spel kraschade ett litet tag efter att Christopher anlänt till barnhemmet, och min senaste sparning var precis efter att Cassie hade fyllt år. Därför så fick jag spela om den lilla biten, och Christopher finns nu alltså inte.
Istället så anlände en liten flicka som fick heta Celine.
Både Colin och Casper har nu lärt sig att gå på pottan!
Dessutom så har Colin kommit både Caroline och Michael väldigt nära. Han och Michael är numera bästa vänner till och med.
Lite senare samma dag som Colin kommit på hur det här med pottor funkar så fyllde han år och blev barn! 
Sedan så tog maten slut, så Caroline fick ta en tripp till den lokala mataffären en bit bort.
Eftersom det låg en klädaffär precis intill passade Caroline på att köpa lite kläder också.
Colin är väldigt musikalisk av sig, och är duktig på att spela piano!
Annars så är hans favoritsysselsättning att leka i badkaret, till och med när hans syster argt står utanför och bankar på dörren. Vadå, liksom. Colin tycker att det tillhör mänskliga rättigheter att få leka pirat i badkaret när, hur och var han vill. 
Colins första dag i skolan. Bäst att inte missa bussen!
Hemma så är det rätt lugnt. Celine är en lugn liten flicka och Casper roar sig med att gå på pottan nu när han lärt sig att göra det själv.
Cassie kommer hem med toppbetyg efter bara två dagar i skolan! Duktigt, Cassie!
Colin är inte bara bra på att spela piano, han är bra på att rita också!
Både Cassie och Colin är mycket duktiga barn. Cassie lägger ner mycket tid på att plugga och Colin hjälper gärna till med städandet.
Nu är det dags för Casper att fylla år! Utan tårta, men det verkar han inte direkt sörja över. Han är sjukt glad över att ha fått lite hår på huvudet också, så han klipper till en snygg frisyr.
 
 
 
 
 
 

Fler bilder på Juliana

Bara för att hon är typ den snyggaste ts3-simmen jag gjort

Juliana Griffin

Spelade lite the sims 3 idag (det stör mig något oerhört att simmarna är snyggare i CAS än i själva spelet, men men) och gjorde då denna sim, Juliana! Blev väldigt nöjd med henne, inte ofta jag blir såhär nöjd med en ts3-sim haha. I alla fall så tänkte jag dela med mig av henne till er och jag hoppas ni också tycker om henne!
I princip alla hennes kläder är nedladdade från lite olika sidor, bara idrottskorna är från grundspelet. Har tyvärr inte länkar till de sidor jag laddat ner kläderna ifrån. Då jag inte har årstider så får ni välja ytterkläder själva om ni nu har det.
Aja, här har ni henne!
 

Peplum


Det var längesedan som jag gjorde kläder till sims nu, men eftersom peplum är så attans snyggt så satte jag mig ner och gjorde dessa tre toppar idag! De finns i rosa, vitt och lila, hoppas ni tycker om dem! ♥
 

Dagens download

Eftersom det snart är påsk så tänkte jag tipsa om lite påsksaker! Så dagens download idag är denna söta påskdekoration, som går att ladda ner här. Ni måste vara medlemmar men det är gratis och virusfritt!
 
Bild: Mutske @ tsr

Poolvägg

Börja med att ta markhöjningsverktyget och klicka 12 gånger med det. Använd sedan markutjämningsverktyget (eller vad det nu heter) och gör en ganska stor ruta.
Gör en pool som går några rutor "utanför" rutan du nyss gjorde.
Skriv nu in fusket boolprop constrainfloorelevation false (fuskrutan får du upp genom ctrl, alt och c)och använd utjämnaren igen på en del av poolen.
Ta bort det lilla som är över.
Stäng av fusket genom att skriva in boolprop constrainfloorelevation true och sätt sedan dit husgrund och en vägg.
Sedan är det bara att sätta dit fönster och bygga klart huset!
 
Två hus jag gjort som har poolvägg:
 
 

Dagens download

Dagens download är denna söta klänning för barn! Den finns till vuxna också (dock inte i denna nedladdning) och själv använder jag den flitigt på mina simmar, så jag lär ju använda den här med haha. Den finns i sju olika färger och går att ladda ner här.
Bilder: sanneke94.tumblr.com

Barnhemsutmaning - del 2

Direkt efter att Cassie växt upp väntade potträning och så fick hon lära sig att prata av Michael.
Och redan dagen efter är det dags för Colin att fylla år!
Caroline var dock inte helt nöjd med Colins hårfärg, så han fick bli brunett istället. Hårfärgningen måste ha varit väldigt uttröttande, för när de är klara ser båda ut att vara på vippen till att somna..
Samma dag som Colin blivit småbarn anländer lille Casper till barnhemmet.
Att ha hand om tre krävande små barn är självklart jobbigt, inte minst för Caroline och Michael som inte är vana vid det.. än. Uppstingingar mitt i natten för att ta hand om någons smutsiga blöja/mätta någons vrålhunger händer allt oftare. 
 Men de är rätt söta ändå ♥
Mycket tid till småbarnen betyder desto mindre tid till städning. Det dröjer inte länge förrän huset går från skinande rent till fullt med nappflaskor, blöjor och smutsiga tallrikar.
Dessutom så har trädgården tagit stryk. Ogräs växter överallt och dessutom så har familjen fått ohyra!
Men detta löser sig såklart.
Även mellanbarnet Colin får lära sig att gå på pottan och att gå.
Så småningom växer även Casper upp och nu har huset hela tre stycken skrikande småbarn! Både Caroline och Michael är nog rätt glada över att Cassie snart växer upp.
..och det gör hon också, bara någon dag efteråt! Detta innebär också att Cassie får flytta upp till ett av rummen på övervåningen.
När Cassie nu kan ta hand om sig själv lite mer innebär det att Caroline och Michael kan ta hand om pojkarna mer istället.
Efter någon dag kommer en till pojke, Christopher!
Det var då värst. I min förra barnhemsutmaning kom det nästan bara tjejer, och nu kanske det bara kommer killar istället?
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens download

Dagens download är denna snygga bil från freshprincecreations! De har sjukt snygga bilar där, så om ni någonsin känner att era spel behöver fler bilar är den sidan ett hett tips. Ni hittar den här.
Förresten så kommer jag inte kunna blogga i helgen då jag ska bort, men jag ska se om jag kan tidsinställa något inlägg!
Bild: Freshprincecreations

Odelia

Här har ni min senaste sim, Odelia! Har inga bättre bilder på henne för tillfället så ni får nöja er med denna så länge. Det kan hända att accessoarerna inte hänger med så ni kan ladda ner dem här.

Dagens download

Förlåt för att jag inte uppdaterat de två senaste dagarna, men jag har nationellt prov i fysik imorgon och fysik är inte mitt starkaste ämne direkt.. så ja. Men nästa vecka är det påsklov så då kommer jag nog kunna uppdatera bra.
I alla fall, här har ni dagens download: Massvis med accesoarer från xeniarose.tumblr.com! Ni hittar dem här.
Bild: xeniarose.tumblr.com
 
 

King and Queen

Två bilder på kungaparet i min medeltidsstad. Jag är väldigt bra på det här med att bara ta just två bra bilder, måste lära mig att kunna ta fler haha.

Roliga grejer för barn och småbarn

Tänkte tipsa om massa roliga grejer för barn/småbarn, alla gjorda utav rebecah på modthesims2! 
 
Gunghäst (klicka för att komma till sidan där du kan ladda ner)
 
Vattenspridare
 
Cykel
 
Trehjuling
 
Rum för småbarn
Bilder: rebecah @ modthesims2
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens download

Dagens download är detta väldigt fina hår till kvinnor från bluedolphinsims! Ni kan ladda ner det här.
Förresten! Tycker ni om när jag tipsar om downloads ofta, eller ska jag dra ner på det?
Och vad vill ni att jag ska tipsa mer om? 

Bathroom

Det blir väldigt många bilder här nu på bloggen, men ja ja. Jag älskar ju att fotografera i the sims.
I alla fall, tänkte visa upp två bilder på ett badrum jag gjorde för några månader sedan. När jag lade ut dem på tumblr fick jag typ 70 notes och blev asglad haha!

Dagens download

Dagens download är en osynlig uppfart för era simmars bilar! Använder mig av den ganska ofta när jag bygger hus men har tidigare inte kommit ihåg vart jag laddat ner den, men när jag sökte runt lite på modthesims idag så hittade jag den! Väldigt smidigt med en osynlig uppfart då maxis är så fula (tycker jag i alla fall), då är det bara att ta vilket golv som helst och ha under sen. Ni kan ladda ner den här (ni måste vara medlemmar men det är helt gratis).
Bild: Sophie-David @ mts2

Love is in the air

Har tagit väldigt många bilder idag, haha.

Just some pics

Tog dessa två bilder alldeles nyss och redigerade dem lite. Hade tänkt göra värsta bildserien, så blev det bara två haha, men det brukar vara så när jag ska fotografera simmar haha.

Dagens download

Dagens download är dessa snygga kläder som passar bra nu när våren (förhoppningsvis) snart är på väg! Ni kan ladda ner dem här.

Barnhemsutmaning - del 1

(Kvalitén på bilderna är inte särskilt bra då jag tar dem i spelet. Orkar inte hålla på och print screena hela tiden, så ja)
Det första Caroline gör efter att ha flyttat in i sitt nya hus i Green Hills är såklart att ringa adoptionsbyrån så att barn nummer ett kan anlända så fort som möjligt.
I väntan på barnets ankomst så sätter Caroline igång med att förbereda massa mat och Michael läser en bok om föräldraskap.
När de sedan sitter och kvällsmyser framför teven så kan Michael bara inte låta bli att prata om hur bra han själv är..
Dagen efter kommer äntligen barn nummer ett, en liten tös som fick namnet Cassie!
Och kort efteråt så ringer Michael efter nästa barn.
När det ändå är så pass lugnt i huset med en sovande liten Cassie så passar Michael och Caroline på att bygga upp blöjbytarmusklerna.
Men lugnet blir inte långvarigt, och Cassie och Caroline får inviga skötrummet.
Senare samma dag blir Caroline helt förskräckt när hon får syn på sin man i badkaret. Ja, gud vad hemskt alltså..
Dagen efter så anländer en liten pojk som får namnet Colin. Hur söt som helst!
Caroline verkar gilla Colin väldigt mycket. 
Fräscht, Michael. Fräscht.
Ännu en dag går i huset och en liten kille som får heta Casper anländer, samtidigt som Cassie firar födelsedag!
..och hon fick lila hår?! Nej, så kan vi inte ha det. Makeoverdags!
Så där ja, mycket bättre!
 
 
 
 

Ny barnhemsutmaning

Blev så sugen på att göra en ny barnhemsutmaning när jag läste igenom min gamla, så det här med ny berättelse får läggas på is ett tag då jag kommer göra en ny barnhemsutmaning istället!
Paret som ska ha hand om barnhemmet denna gång heter Michael och Caroline (bådas namn uttalas med engelskt uttal) och här har ni dem och deras hus! Första delen av utmaningen kommer förhoppningsvis upp ikväll, beror på hur mycket jag hinner spela.
 
 
Det var några som ville att jag skulle ladda upp hsuet på mediafire, så här har ni det! Men bara så ni vet så följer även Caroline och Michael med, hoppas det inte gör något.

Förtydligande

Ibland så får jag kommentarer där folk undrar om jag kan visa hur man laddar ner någon gång, men det har jag faktiskt redan gjort.
För mer än ett år sedan.
Länken till det inlägget finns under "Länkar" i menyn till vänster och har funnits där sen jag gjorde inlägget. Där finns också en länk till ett inlägg där jag visar hur man gör egna kläder och ett till hur man anv'nder poseringshack. Riktigt smidigt faktiskt.
 

Dagens download

Dagens download är denna underbara säng från limelove. Går att ladda ner här!
Photobucket

Nedladdningssidor

 
Jag har flera gånger lovat er att göra ett långt inlägg med bra nedladdningssidor, så ja, här har ni! Vissa sidor har bara saker till the sims 2, andra har till både ts2 och ts3.
Jag vet att bara några sidor är länkade, men det är för att blogg.se suger och vägrar publicera inlägget om det är för många länkar. Ni får googla efter sidorna istället tyvärr.
Update: Nu är alla länkar fixade!
 
 
Coolsims
Hypnotizedsims
Txprincessshan
Emiliasim
Bluedolphinsims
Skysims
 
 
 

Castaway

Ååååååh vad jag saknar mitt the sims: historier från en öde ö. Ett helt år sedan jag spelade det sist (innan min dator gick sönder). Vill installera det igen men min fosterpappa har aldrig tid till att logga in på cdon så jag kan göra det. Tur att jag har mina downloads att leka med tills dess.

Dagens download

Förlåt för att uppdateringen är tråkig just nu, men jag håller på för fullt med att förbereda för min nya berättelse genom att skriva, ladda ner saker osv. Det kommer tyvärr inte bli något hunger games liknande som många av er önskat, men jag hoppas ni kommer gilla min berättelse ändå. Ett hungerspel kanske kommer i framtiden!
I alla fall, när jag kollade efter saker att ha med i min berättelse så hittade jag detta snygga set med utomhusmöbler, växter osv. Riktigt användbart om man gillar att göra snygga trädgårdar! Ni hittar setet här, men ni måste vara medlemmar för att kunna ladda ner, men det går fort och sidan är gratis och virusfri och hela köret.
Bilder: Honeywell @ mts

Dagens download

Dagens download får bli dessa snygga fönster! Ska ladda ner de på direkten då jag lider av brist på fönster, har typ inga alls. Ni hittar dem här.
Bildkälla

Ny berättelse..?

Först och främst: FÖRLÅT för att jag är världens sämsta bloggare för tillfället. Men jag har fruktansvärt mycket i skolan just nu med prov, läxor och inlämningar, och för att nå de högre betygen som jag satsar på krävs det mycket plugg. Detta varvat med dansträningar och dansuppvisningar gör så att jag knappt har tid att spela sims över huvud taget.
 
I alla fall, efter veckan som kommer så är det relativt lugnt ett tag och då tänkte jag börja med en ny berättelse (mina gamla går ju inte att fortsätta på då familjer osv är borta..)! Det enda problemet är att jag inte inte riktigt vet vad den ska handla om. Jag har några få ideér, men jag är inte riktigt säker och därför vänder jag mig till er. Vad för sorts berättelse skulle ni vilja läsa om? Några ideér?
Bild från min förra berättelse.