Datorn trasig

Ja, nu har min gamla dator lagt av igen och den här gången är det förmodligen hårddisken som kraschat. Jag kanske har nämnt att min dator sedan ett tag har stängt av sig varje gång jag haft sims uppe? Om inte så har den det i alla fall. Jag har inte tänkt så mycket mer på det när det hänt och har bara startat om datorn igen och tänkt att jag bara har lite för mycket downloads kanske, men i torsdags när den stängde av sig när jag höll på att inreda ett hus ville den inte starta igen när jag försökte. Det kom upp en svart skärm där det stod "DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER". Jag googlade på detta och tydligen är det något som brukar hända när hårddisken är trasig, och funkar inte hårddisken startar ju såklart inte datorn.
 
Än har jag nog inte riktigt fattat att min kära dator har gått i graven om man säger så. Kan nog inte riktigt greppa att alla mina tusentals bilder, alla mina simmar och allting jag gjort är borta. Min morbror kanske kan fixa datorn, jag ska höra med honom, men om han inte kan det så har jag inte råd att lämna in den på lagning på något fancy ställe och jag har definitivt inte råd att köpa en ny dator, Vi har en annan dator här hemma som funkar att spela sims på men den är ockuperad ca hela tiden av min lillebror, och jag vet inte om jag orkar ladda ner massvis med saker på nytt och starta om ännu en gång.
 
Vi får se vad som händer.

Dagens download

Hittade de här kläderna + snapback till manliga simmar på ts2 genom en länk på tumblr och måste säga att jag är dökär i dem! Sjukt snygga. De är gjorda av gsuniii som har en hel del annat fint på sin blogg också, bara att kolla in! Kläderna kan ni ladda ner här.
 
Bilder: blog.naver.com/gsuniii
 
Nu är det ju förresten snart påsklov också vilket förhoppningsvis kommer innebära lite mer liv här på bloggen. Däremot så stänger min dator av sig varje gång jag har sims igång vilket är riktigt irriterande. Det brukar ta ett tag så jag hinner spela lite, men sedan helt plötsligt kommer det upp en stor blå skärm och datorn låter helknasigt. Rätt läskigt faktiskt. Ska försöka hitta en lösning på detta för jag vill verkligen kunna spela sims :(
 

Makeover

 
 
 
 
 
 
 
Adelaide fick sig en liten makeover. Vad tycker ni?