Garden

Hej hörrni! Jag håller på att flytta till egen lägenhet (!!!!) så jag har fullt upp och vet inte riktigt när jag får internet i lägenheten, så jag vet inte riktigt när jag kan uppdatera nästa gång. Dessutom jobbar jag nästan hela tiden. Men så länge tänkte jag slänga in ett par bilder på ett hus jag byggt! Insidan är inte klar än men när den är det tänkte jag ladda upp huset här så ni kan ladda ner det. Huset är nästan helt utan downloads, har enbart använt mig av enstaka recolours (min skoldator pajar om jag laddar ner mer saker). Vad tycker ni?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Familjen Hagtorn forts.

Här är den andra delen av mitt lilla släkte Hagtorn/Hierta som jag berättade om i det här inlägget! 
 
Här har vi Lea Hagtorn och hennes livskärlek Lennart. Lea är kusin med Ines och Natalie som det står om i förra inlägget, de gick till och med på universitetet tillsammans och har haft väldigt bra kontakt.
 
 
Här syns de båda tillsammans med Leas pappa Zac (tredje generationen). Leas mamma Karolina dog i ganska tidig ålder efter ett våldsamt uppdrag som den superspion hon var. 
 
 
När Lea och Lennarts enda barn Elias föddes hjälpte självklart Zac till hemma i huset (typ det enda simsgamlingar är bra för..).
 
 
Lea jobbade upp sig till toppen inom politiken och var borgmästare i Skönköping. På andra bilden ser vi henne tillsammans med sin familj, med en lite äldre Elias. Detta foto togs efter att Zac avlidit.
 
 
 
Hela familjen samlad.
 
 
Elias var en riktig hjärtekrossare och elaking i sina tonår/tidig ungdom. Han dejtade flera tjejer samtidigt, smög ut om nätterna och extraknäckte som brottsling. Trots det lyckades han faktiskt undvika att bli tagen av polisen.
 
 
Elias gifte sig såsmåningom med en väldigt mystisk, blåhudad brud som hette Grevinna Tora. Hon var inte alls populär hos Lea och Lennart som inte alls förstod varför hon sov hela dagarna, var ute hela nätterna eller varför det stod en kista i hennes och Elias sovrum..
 
 
En dag blev Elias biten av Tora och blev även han Vampyr. Efter att Tora dött i en tragisk olycka som inkluderade lite för mycket solljus bestämde sig dock Elias för att köpa ett motgift och bli människa igen, till Leas stora glädje.
 
 
 
 
 
Efter Toras död började Elias dejta hejvilt igen. Efter ett tag förlovade han sig dock med den mycket yngre bartendern Tessan han mött en blöt utekväll på en nattklubb.
 
 
De gifte sig och inte långt därefter kom första barnet Levis. 
 
 
Lea höll kontakten med kusinen Ines ända in i det sista. Här är en bild tagen en kort tid innan Leas död.
 
 
Elias pappa Lennart lever än och har gift om sig med en ny fru, Marie. Längre än såhär har jag inte kommit i mitt spelande men nu ska jag simsa!
 
 
 

Midnight city

 
 
 
Hejsan!! Har haft fullt upp senaste veckan med två olika jobb men nu är jag ledig några dagar och tänkte passa på att uppdatera lite. Här är några bilder jag tog i höstas, vad tycker ni? Själv är jag egentligen bara nöjd med den första men nåväl. 
 
Vad vill ni se i bloggen förresten? Vet att jag ställt denna fråga huuundra gånger  men att veta vad ni vill läsa just för stunden är alltid bra. Jag tänkte ju uppdatera om mina simsfamiljer och vad som händer med dem, men annars då? Är det kul att se bilder på mina simmar? Vill ni ha någon berättelse? Nedladdningstips? Skulle frågestund vara kul? Ska jag skriva om nyheter i simsvärlden? Tipsa gärna!

Familjen Hagtorn/Hierta

När jag snackade om den här familjen senast såg den ut såhär, och det har hänt lite sen dess kan man säga. Jag tänkte därför köra en liten snabb update om familjen och sedan fortsätta berätta om den i berättelse-form i inlägg på bloggen, om det är något ni är intresserade av? Ungefär som simsdeluxe gör med några av sina familjer.
 
Här är i alla fall en del av familjen som den såg ut för ett tag sedan. Med på bilden är Ira (generation 3), hennes döttrar Natalie och Ines (generation 4), Ines make Mattias och deras son Hektor (generation 5). Hur Hektor blev så otroligt ful är ett stort mysterium eftersom Ines är typ den finaste simmen som någonsin har fötts i mitt spel och Mattias ser ju också rätt bra ut.. nåväl.
 
 
Ira dog såsmåningom, hon blev 82 dagar gammal om jag minns rätt. Ira och Ines är/var mina favoritsimmar så lite sorgligt var det allt när hon gick bort i köket i deras nybyggda hus. Hon uppfyllde i alla fall sin livsdröm om att ha fem företag i toppklass.
 
 
Här är två bilder på Ines, den senare även med hennes make Mattias. 
 
 
 
Även Natalie och Ines (som är äldst) har blivit gamla. Natalie har till och med hunnit dö en gång ("någon" stängde in henne i ett 1x1 rum utan dörr), men då blev Ines så utom sig av hjärtesorg att hon bad Liemannen om nåd och Natalie fick livet tillbaka, pigg och glad.
 
 
Här har vi Hektor som vuxen på sitt lilla trädgårdsbröllop med sin Edith som han träffade på en nattklubb. Hektor har som livsdröm att bli magiker förresten och Edith vill nå toppen inom militären. I förgrunden på bilderna syns Ines och Natalie. Som ni kanske ser på bilderna blev Hektor något snyggare när han växte upp.
 
 
 
 
 
Efter bröllopet flyttade hela familjen till ett annat hus i Bergdalen, en stad utanför Skönköping där de tidigare bodde. Där föddes Hektor och Ediths dotter Saga, har tyvärr inga bilder på henne som liten men hon var lika ful som far sin kan jag säga. Riktigt dåliga gener jag har lyckats få in i familjen alltså.. I alla fall, även Ines och Natalie hängde med i flytten och efter att ha levt i 80 dagar var det Ines tur att följa med Liemannen och alla hula hula-tjejer, vilket såklart gjorde barnbarnet Saga riktigt ledsen.
 
 
 
En väldigt snabb recap blev det, men jag har inte tagit så mycket bilder på familjen och har dessutom glömt av en del haha.. Det finns en till gren av släkten jag tänkte berätta om i ett annat inlägg som syns i släktträdet nedanför. Här är i alla fall familjen som den ser ut just nu:
 
 
Familjen Cumlin/Hagtorn/Hierta
 
 
Från vänster. † = Simmen är avliden.
Generation 1: Startsimmen Elaine Cumlin † och Sinjin Cumlin †
Generation 2: Elaine och Sinjins barn Maya Cumlin †, Leon Cumlin †, Hedvig Hagtorn † och hennes make Manuel Hagtorn †
Generation 3: Karolina Hagtorn † och hennes make Zac Hagtorn †, Ira Hagtorn † och hennes make Mattias Hagtorn †
Generation 4: Karolina och Zacs dotter Lea Hagtorn † och hennes make Lennart Hagtorn, Ira och Mattias döttrar Natalie Hagtorn och Ines Hierta † samt hennes make Mattias Hierta †
Generation 5: Lea och Lennarts son Elias Hagtorn och hans fru Tessan Hagtorn, Ines och Mattias son Hektor Hierta och hans fru Edith Hierta
Generation 6: Elias och Tessans son Levis Hagtorn, Hektor och Ediths dotter Saga Hierta
 
Ber hemskt mycket om ursäkt för det ootroooooligt fula släktträdet. Jag skäms på riktigt haha men orkar inte göra om. Ber även om ursäkt för att det inte är särskilt uppdaterad, vissa som syns som levande har nu dött och andra simmar har växt upp.

Peach

 
 
 
 
Hade en del inspiration på lager och behövde få utlopp för lite kreativitet, och här är resultatet - en ny sim sönderredigerad i photoshop. Vad tycker ni? 

Roses

 
Okej, så jag har bestämt mig för att börja uppdatera igen. Ibland. När jag har lust. Så det kanske inte blir så mycket aktivitet här, men när jag känner att jag har något simsrelaterat att visa upp så slänger jag in ett inlägg. Som nu till exempel när jag har trixat lite i ps. 
 
Har några inlägg i utkasten som jag tänkte lägga in i veckan, annars hoppas jag att jag kan börja uppdatera ordentligt här igen i höst. Förhoppningsvis kan jag köpa en ny dator i augusti och då ska det minsann simsas så det bara ryker om det!! Saknar att kunna inreda och bygga hus och ha snygga simmar med rediga downloads såååå så så så mycket. Hoppas det är bra med er annars, vi hörs snart!