otursolga

Hahahaha alltså jag har sådan fruktansvärd otur när det gäller datorer så det finns inte. Två gånger tidigare har min dator gått sönder men då har allt gått att reparera. Jag har lyckats göra sönder två tangentbord (ena gången spillde jag saft, andra gången drog jag sönder sladden till den på något vänster) och en skärm och en och annan datormus har jag också haft ihjäl.
Och nu har alltså hårddisken kraschat och det går inte att fixa. Alls. Tredje gången gillt, eller hur är det man säger? Alltså det här med att min skoldator jag fick i augusti fortfarande är hel är rena rama miraklet, men den som väntar på något gott (ont?) väntar aldrig för länge.
 
Jag är fruktansvärt glad och oerhört tacksam mot mig själv för att jag har den bloggen där jag lagt upp alla mina simsbilder, hus och simmar. Ska ta en runda genom hela arkivet någon dag och spara ner alla bilder jag lagt upp och sedan ladda upp dem på dropbox eller liknande. Lite värre är det ju dock med alla tusentals privata bilder som fanns. Det är som att någon tagit ett extremt stort fotoalbum ifrån mig och bränt upp det. Hade alla möjliga bilder från 2007 och framåt på datorn, bilder som jag nu aldrig kommer få tillbaka.
 
Jag funderar på om jag ska lägga bloggen på is fram till hösten. För det första så måste jag köpa en ny hårddisk till datorn, mamma sa att de kostar runt 600 kr. Det är ju inte alls dyrt egentligen men jag måste betala den själv och för tillfället har jag andra prioriteringar. Sedan så är det ju faktiskt maj nu, om någon månad är det sommarlov. Då ska jag sommarjobba som dansare i fyra veckor och sedan vill jag liksom ta det lugnt och ta vara på sommaren. 
 
Så ja, även om jag kan spela sims på vår gemensamma dator tror jag faktiskt att jag tar en längre bloggpaus här och kommer tillbaka i höst. Då kommer ju sims 4 ut dessutom. Så då kanske jag kan komma tillbaka med ny design och köra igång rejält. Kanske ha någon tävling eller så. Vi får se helt enkelt.
 
Oj, vad långt det här blev nu haha. Lång historia kort: Min hårddisk går inte att laga, jag har en förfärlig otur när det gäller datorer, här på bloggen kommer det förmodligen stå still fram till hösten. Hoppas vi ses då igen!
 

Jag blir gaaaaaalen

Alltså arrggh, jag får abstinens helt ärligt. Datorn funkar fortfarande inte och mamma fortsätter att lova att en av hennes vänner ska kolla på den, men det är mycket snack och fruktansvärt lite verkstad från hennes sida. Jag kan spela sims på familjens gemensamma dator, men då min lillebror har på tok för mycket fritid vill han mest ha den hela tiden och det är så fruktansvärt tråkigt att spela när man inte har någonting. Jag har laddat ner lite saker men den nya downlaodsmappen är lååååångt ifrån de typ 25 gb med downloads jag hade innan. Jag saknar mina simmar, jag saknar mina kvarter, jag saknar mina downloads och jag saknar att bygga stora feta hus och sitta och inreda en hel dag. Lite inspiration saknar jag också men en runda på massa inredningsbloggar borde bota det. 
 
Vet inte ens varför jag gör det här inlägget. Behöver väl skriva av mig. Jag blir alldeles tokig!! Vill spela sims. jämt. Ska man se det från den positiva sidan dock så har jag i avsaknaden av min älskade dator fått tillbaka mitt intresse för att teckna och en jävligt snygg solbränna.. okej nej så snygg är den inte men brun är jag i alla fall! Ni ska se min bikinilinje. hahahaha. Okej. Ska sluta babbla på om allt och inget. Tror jag raderar det här sen men just nu känns det attans bra att skriva av sig faktiskt.
 
Förlåt för att jag är typ urkass på att svara på era kommentarer också :|