Hur du bygger två staket ovanpå varandra

Det blir ett väldigt enkelt byggtips nu igen men jag har verkligen inga mer avancerade byggtips på lager haha. I alla fall så tänkte jag visa hur man på ett enkelt sätt kan göra lite roligare staket.
 
Börja med att sätta ut ett halvhögt, vanligt staket runt tomten. Jag tog en slags stenmur som följer med grundspelet.
Sätt nu ut en husgrund runt hela insidan av staketet.
Ta nu ett annat staket och sätt ovanpå husgrunden. Jag tog ett järnstaket som också följer med grundspelet.
Nu ska du ta bort husgrunden. Ta husgrundsverktyget och markera husgrunden samtidigt som du håller inne ctrl-tangenten. Annars kan ni alltid ta släggverktyget och ta bort hsugrunden bit för bit men det är bara jobbigt och tar lång tid.
Sätt ut en grind och sedan är det klart! Jättenkelt, eller hur? Experimentera lite med olika staket så får ni fram olika roliga resultat.

Thesimsresource är nu gratis!

Thesimsresource har länge varit en av de största sims-communityna och har funnits i snart 14 år. Man har alltid behövt vara en registrerad medlem för att kunna ladda ner saker därifrån och typ hälften av alla saker har man behövt betala för att ladda ner.. ända tills nu. Ingen vet varför men de som äger siten har nu bestämt sig för att alla nedladdningar ska vara helt gratis och att man inte ska behöva vara inloggad för att kunna ladda ner! Upptäckte detta på tumblr häromdagen där det för övrigt varit en del uppståndelse och tänkte dela med mig av det här till er som inte sett det än. Så ja, nu ska jag in där och ladda ner en himla massa saker haha. Kanske gör ett inlägg med massa fina saker också!

Dagens download

Dagens download är de här helt galet snygga håren till tjejer på ts2, gjorda av Puccamichi! Hen är en av mina favoriter när det gäller hår faktiskt och hen gör sjukt snygga simmar också! Fler bilder och nedladdningslänkar hittar ni här.
Bilder: Puccamichi

Industrial

Googlade runt lite igår och hittade ett hus som gjorde mig helt galet inspirerad, så jag byggde detta hus! Trots att jag satt typ hela gårdagen är det långt ifrån färdigt dock, har hela övervåningen kvar men orkar verkligen inte bygga mer nu haha. Vad tycker ni?

Tumblr

Ja, som ni märker så är ju uppdateringen inte här något vidare bra alls. Desto bättre är den däremot på min lilla simblr, så om ni har tumblr får ni jättegärna följa mig där! Thesimsqueen heter jag :)
 
A new, nameless sim in a very, very edited photo

2

Jag och min fantastiska förmåga att bara lyckas ta två bra bilder har varit i farten igen ja
 
 

bajs

Mitt sims har slutat fungera. IGEN.
Alltså jag orkar inte det här. Det är precis samma problem som förra gången. Jag klickar på ikonen, det laddar lite och sen händer det inget mer. När jag försöker starta body shop står det att det har kraschat.
Ska googla runt lite och fråga på tumblr efter felet FÖR JAG ORKAR SERIÖST INTE OMINSTALLERA HELA SKITEN OCH FÖRLORA ALLT IGEN
 
Spelet funkar igen! Fick hjälp av en snäll användare på tumblr. Behövde bara radera några cache-filer i the sims 2-mappen tydligen.

 
 
 

Apartments

Byggde det här fina lägenhetshuset i ett nytt kvarter jag håller på att bygga upp, och eftersom det var ett tag sedan jag laddade upp ett hus tänkte jag att jag lika gärna kunde ladda upp det här! :)
Huset innehåller fyra lägenheter, och ni behöver givetvis the sims 2 livet i lägenhet för att det ska fungera. Sedan har jag använt saker från kök & badrum-prylpaketet men om ni inte har det är det bara att använda clean installer.
Aja, här är huset!

Laddar upp inför halloween

Just made my first GIF ever! Not sure if i like it though, so i’m going to experiment some more. :D
Filade lite på photoshopskillsen igårkväll och ja, resultatet ser ni ovanför. Mina första GIF-bilder någonsin faktiskt! Blev ganska nöjd, fick fram ungefär det resultat jag ville ha. Vad tycker ni? 
 

Bathroom

Lite bilder på ett badrum jag byggde för några veckor sen. Hoppas ni inte tycker det är tråkigt när jag lägger ut massa inredningsbilder haha, men det är ju trots allt det jag sysslar med mest när jag spelar sims.
 

Dagens download

Ber om ursäkt för att det nästan bara är nedladdningstips på bloggen nu, men jag har så galet mycket i skolan just nu men jag vill ju ändå inte att bloggen ska stå still, och då blir det något snabbt inlägg. Dagens download i alla fall är det här setet med hår till the sims 3, gjort av i-like-teh-sims. Ni kan ladda ner det här!
Bilder: i-like-teh-sims.tumblr.com

Dagens download

Dagens download idag är de här sjukt söta kläderna till småbarn på the sims 2 gjorda av fakepeeps7, som är en galet bra creator när det gäller kläder till barn och småbarn! Ni kan ladda ner kläderna här.
Bild: fakepeeps7 @ modthesims

Frågor

Tänkte att jag lika gärna kunde svara på frågorna i ett inlägg då det kanske finns fler som undrar.
Jag använder mig av default replacements-hudtoner och ögon i mitt spel, vilket helt enkelt är nedladdade hudtoner och ögon som ersätter maxis versioner helt och hållet. Hudtonerna jag använder finns att ladda ner här och ögonen jag använder kan ni ladda ner här.
Samma sak är det med kläderna jag använder på mina bebisar. Jag har helt enkelt laddat ner ett klädesplagg som helt och hållet ersätter blöjan de har på sig i spelet, och nedladdningen hittar ni här! (kom ihåg att när ni laddat ner .zip-filen kan ni bara välja EN av färgerna att använda er av. Jag har den som heter "redwhite")
Sedan har jag ingen aning om hur det här med gravidkläder till ts2 fungerar. Har varit inne på att ladda ner nya men det ska tydligen vara en hel del krångel, så du får googla lite på det :)

Dagens download

Dagens download är det här ursnygga håret till killsimmar på the sims 2, som ni kan ladda ner här!
Bild: lapizrazuli
 
Har en liten fråga till er angående dagens download också: Vad vill ni att jag tipsar mer om för saker? Hår? Kläder? Möbler?
Det vore jättetrevligt om ni kunde lämna en liten kommentar för det hjälper jättemycket om jag vet vilka saker ni vill ha mer tips om! :)

Barnhemsutmaning - del 14

Ber så HEMSKT mycket om ursäkt för att den här delen har dröjt så pass mycket, och jag har faktiskt ingen vidare bra bortförklaring till varför heller haha.. men nu är den här i alla fall och jag ska försöka uppdatera om den bättre.
Det som hände senast var väl att barn nummer åtta och nio, Cameron och Candice anlände. Cassie och Colin har båda flyttat ut för längesedan. Typ det ja.
____
 
Nu är det dags för Casper att bli vuxen och flytta ut han också! Men av någon anledning är det inte Casper som står i fokus utan Cheryl..?
Lite tårtätande och två avskedskramar till Caroline och Michael blir det innan taxin kommer och hämtar upp Casper.
Celine har en väldigt intressant och händelserik konversation med sig själv.. glad är hon i alla fall.
Sedan fyller Cameron år och blir småbarn!
En söt liten blondin blev det. Gullplutt.
Dagen efter är det Candice tur att fylla år!
Och hon blev.. flintis?! Ehh. Hmm..
Sådärja!
Bara för att Cory är typ den smartaste grabben i gänget får han göra alla andras läxor. Hehe.
Sedan lyckas Michael tända eld på halva köket när han ska laga spaghetti. Duktig Michael, verkligen..
Tur att en har brandlarm, eller hur? Brandmannen kom snabbt och fixade till Michaels lilla misstag.
Alltså hur söta är inte de här två? Lär sig snabbt gör det också. Candice kan redan (på dag 1 av småbarnsstadiet) prata!
Somsagt så går det väldigt sällan en dag utan att någon fyller år och nu är det Chris tur att blåsa ut ljusen och bli tonåring.
Ojdå, han ser ju faktiskt inte så dum ut!
Skjorta kavaj och röda byxor, röda byxor.. som egentligen är mörkblåa. En riktigt stilig pojk blev han ju i alla fall!
Självklart var det ju inte bara utseéndet som fick en helomvändning utan också Chris rum. Det går ju bara liksom inte att ha ljusblått överkast med traktorer på om man går runt i skjorta och kavaj om dagarna. Leksaksbilar på golvet funkar inte heller även om det är jättekul. Nä, så han fick en lite mer tuff inredning. Älskar tapeten.

House

Ett litet mysigt hus jag har byggt på till och från sedan förra veckan. Det verkar aldrig bli klart, men när det är det ska jag försöka ladda upp det åt er! Första bilden har fått hela 224 (!!!) notes på tumblr, helt galet haha. Vad tycker ni?

Dagens download

Dagens download är de här söta sovrumsmöblerna till the sims 2 från pinkboxdesign! Ni kan ladda ner dem här.
Bild: pinkboxdesign

Café

Ett gulligt litet café jag byggde igår! Dekoreringen tog evigheter men jag är sjuk och har inget bättre för mig haha. Vad tycker ni? ♥