Hej!

Hallå på er! Det var ett himla bra tag sedan jag kikade in här och jag blev faktiskt förvånad över att se att det är några stycken som fortfarande kikar in här varje dag. 
 
Jag är ledsen över att det gått så lång tid sen jag senast uppdaterade och att jag inte gett er något hejdå, så jag tänkte väl att det kanske är dags nu. Det har snart gått tre (3!!) år sedan min dator gick sönder och jag började uppdatera väldigt sporadiskt, vilket är helt otroligt. Jag har knappt spelat sims ordentligt sedan dess. Min skoldator lämnade jag in i maj en vecka innan jag tog studenten så i nuläget har jag ingen dator och vet inte ens när jag spelade sims senast. Trots att jag hade kommit till generation 7 på en familj sparade jag inte filerna, för jag tror faktiskt inte att jag kommer spela sims någon gång igen i framtiden. Tyvärr. 
 
Sims var en väldigt stor, nästan löjligt stor del av min uppväxt. Jag spelade liksom nästan dagligen från sju års ålder tills jag fyllde sjutton ungefär. Den här bloggen startade jag 2011 när jag gick i åttan på högstadiet, och nu sitter jag här fem år senare och har tagit studenten och jobbar heltid. Det är helt sjukt när jag tänker på det haha, för den Simone som skriver nu är verkligen en helt annan människa än den lilla Simone som bestämde sig för att börja blogga om sitt simsspel. I alla fall, the sims är ett otroligt roligt spel och jag älskar simscommunityt men det är liksom en del i mitt liv som jag nu lämnat bakom mig. Det är en fin och mysig period som jag kommer tänka tillbaka på med värme. :) 
 
Så ja. Det här är officiellt mitt sista inlägg, om än lite väl sent. Jag ber om ursäkt för det! Jag vill tacka er som har fortsatt titta in här ibland och ni som läser detta. Bloggen kommer ligga kvar, så ni får fortsätta kika in här ibland om ni vill. Återigen stort tack till er som följt mig genom åren och som har uppskattat det jag gjort i mitt spel! Det betyder. Hoppas ni alla har det bra och ännu en gång, tack ❤️