När jag försöker starta mitt spel

Gjorde en liten "videoblogg" där jag visar när jag försöker starta mitt sims på den stationära datorn. Vet inte riktigt om ni hör mig, var sjukt nervös av någon anledning haha.. aja. Om ni undrar varför bilden är lite skakig så är det för att jag filmar med kameran på min laptop.
 
 

Fräscht

Hittade dessa två mysiga bilder idag. Ååååh vad jag saknar familjen Pank på den här datorn. Vet verkligen inte hur jag ska få simset att fungera igen.
Förlåt förresten för att jag knappt uppdaterar. Jag har tyvärr tappat blogglusten något, sen så är det mycket med inlämningar, läxor och snart är det dags för nationella prov också. Det är inte särskilt ofta jag har tid/lust till att spela sims.

Ringar av cindysims

Hittade dessa ringar nyss och är helt kär i dem! Sidan de finns att ladda ner på, cindysims, är förövrigt helt underbar. En ny favorit!
Ni kan ladda ner ringarna här.
bild: cindysimsdownloads
 

Jag inreder ett rum

Här är en liten video som jag gjorde när jag byggde detta hus! Det är några som undrat över hur jag kan få flera saker på bänkar osv. med bara en "plats", och här ser ni hur jag gör. 
 

Ladda ner makeoverhuset

Det var några som undrade om jag kunde ladda upp det här huset på mediafire, så nu är det fixat!
Ni kan ladda ner det här.
Och Alicia! Du ville ladda ner simmen du spelade med på min dator, så här har du henne. 

Before & after

Nu är jag klar med huset jag gjort en makeover på! Huset är från typ arbetsliv egentligen tror jag. 
Blev mycket nöjd med inredningen!
Inann:
Efter:

Söta klänningar för tonåringar

Hittade dessa söta klänningar för några dagar sen genom tumblr! Det är fyra styckan och alla har cowboyboots. Du kan ladda ner dem här.
 
bildkälla

4

Förlåt för att jag inte bloggat något den senaste veckan, men jag har helt enkelt inte haft någon lust.
Här är i alla fall fyra bilder på huset jag gör en makeover på:

Ikea add-ons av Mutske

Förlåt för att jag inte har uppdaterat något idag, men jag har varit på ikea halva dagen och dessutom strykit på ett sista lager med färg på min vägg. 
På tal om ikea så hittade jag dessa snygga möbler gjorda av Mutske på thesimsresource! De tillhör setet "lack" och ser ungefär ut som de lackmöbler som redan finns när man installerat ikea-prylpaketet. Man måste vara medlem för att ladda ner men det går jättefort!
Ni kan ladda ner det här.
Bild: Mutske @ thesimsresource
 

Queenofsims fotoskola - del 2

Något som mååånga använder sig av när de fotograferar sina simmar är poseringshack, eller poseringsboxar (posebox). Det finns hur många olika poseringshack som helst där ute, men i den här guiden använder jag mig av just detta. Annars så är det här alla mina poseringsboxar:
Poseringsboxarna brukar befinna sig i köpläget under hobbys -> övrigt eller övrigt -> övrigt. De brukar, som ni ser på bilden, se ut som stora boxar. I vissa fall ser de ut som tavlor eller andra föremål också.
I alla fall, för att få dina simmar att börja posa så klickar du bara på en poseringsbox, väljer något utav alternativet och start eller start pose, det kan stå lite olika.
Nu posar din sim! Men för att inte den andra simmen ska stå där som en stel fiskpinne så får vi henne att börja posa också.
Men det blir ju ett väldigt tråkigt gruppfoto om de står så himla långt isär, eller hur?
Lösningen på det är att knappa in fusket boolprop snapobjectstogrid false. Det gör så att sakerna "glider" på golvet och inte anpassar sig efter rutnätet. Väldigt användbart när man ska inreda rum kan tilläggas. 
Detta fusk funkar bäst tillsammans med fusket moveobjects on som gör att du kan ställa saker vart som helst. För att stänga av fusken byter du bara ut false mot true och on mot off.
För att få simmarna att sluta posa går du in på samma posebox, samma pose och klickar på stop istället.
Andra användbara fusk är plumbbobtoggle (tar bort plumboben, diamanten, ovanför simmarnas huvuden) och showheadlines off (tar bort alla prat- och tankebubblor). Dessa använder jag alltid när jag fotograferar mina simmar.
 
Det finns hundratals olika poseboxar där ute med massvis av olika poser. Vissa gör även så att simmarna rör sig, ändrar ansiktsuttryck eller så att de får något i handen, som på bilden nedan:
Där har jag använt mig av den här poseboxen.
Jag använder alltid poseringsboxar osv när jag tar bilder till mina berättelser. Det är mycket roligare, tycker jag i alla fall, när simmarna står med armarna i kors eller har en ledsen min när de ska vara ledsna, istället för att de bara står med armarna hängandes nerför kroppen och har lika mycket "expression" i fejset som en förstenad köttbulle. Men det är ju jag det.
 
 
 

Makeover

Har tagit en liten paus från målandet av min vägg (ska måla en gång till sen, orkar inteeee) och tänkte visa en liten makeover jag gjort på ett maxishus. Såhär såg det ut innan:
 
Tråkigt och tomt, nästan inga växter i den stora trädgården och väldigt.. enkelt.
Såhär blev det efteråt:
Är riktigt nöjd med det faktiskt! Det jag gjort är att ändra fasad, takplattor, ändrat färg på dörrar och fönster och satt dit staket och växter. Genast mycket snyggare! Har även lagt dit ett extra fönster.

Jag gör en sim

Fick för mig att göra ett videoklipp där jag gör en sim, och sagt och gjort.. så jag laddade ner hypercam, spelade in och nu kan ni se videoklippet! Jag har snabbspolat det ganska mycket eftersom det hade varit väldigt långtråkigt att titta på annars (speciellt delarna där jag letar hår och kläder..), men hoppas ni hänger med ändå!
 
Och förresten, så vet jag inte riktigt hur det blir med uppdateringen imorgon.. jag ska nämligen måla om en vägg i mitt rum och vet inte riktigt hur lång tid det tar. Men jag hinner säkert med att uppdatera fram emot kvällskvisten.

Jason & Candice

Nu kan ni ladda ner mina två senaste simmar (som ni förresten såg i förra inlägget): Jason och Candice!
 

Camera

 Ett par bilder jag tog nyss. Blev ganska så nöjd med dem faktiskt!

Barnrum från buggybooz

Alltså hur gulligt är inte det här barnrummet?! Gulligt men ändå modernt och i väldigt bra kvalité. Älskar den här sidan, ny favorit när det gäller möbler! Barnrummet hittar ni här.
 
bilder: buggybooz.blogspot.se

Tröjor från koti

 
bild: koticoutoure.blogspot.hu

Censurhacket

Jag fick en kommentar häromdagen där en undrade vart man kunde få tag på hacket som gör att censuren ("blurret" som dyker upp när simmarna badar/duschar/går på toaletten) försvinner. Jag har tidigare inte velat riktigt säga vart man kan få tag på det, då sidan är gjord för vuxna och kan innehålla stötande bilder (den innehåller alltså nakenhet, sex osv).
Så ni går alltså in där helt på egen risk, nu har jag varnat er. Sidan finns här. Själv tycker jag inte att sidan är särskilt farlig men den är rätt snuskig, och vissa kanske är känsliga, vad vet jag. 
Om ni nu bestämt er för att gå in där så måste ni bli medlemmar. Det gör ni genom att klicka på register uppe i hörnet. När ni blivit medlemmar och dessutom fyllt i någon slags box om att ni är över 18 (ja, man kan ju alltid ljuga. Vill man inte ljuga så behöver ni inte, men då kan ni inte ladda ner hacket), så gå in på downloads och sök på see them 2.
Gå in på downloaden och skrolla ner, och klicka på seethem2.zip. Klicka på .zipfilen, nu dyker detta upp:
Dubbelklicka på den översta och klicka på kör tills du ser detta:
Det första alternativet gör så att censuren försvinner, det andra så att du alltid kan ställa saker på snedden, det tredje så att du kan sätta flera saker på samma ställen och det fjärde så att du slipper använda fusket boolprop testingcheatsenabled. För att bocka i att du vill "använda" något utav dessa så klickar du bara på krysset, så blir det en bock. När du är klar kryssar du bara ner rutan.
 
Hoppas detta var till hjälp!