fler medeltidenbilder

ja, blir typ bara uppdatering om the sims medeltiden nu. förlåt.
men Isadora och Lysander är ju bara för söta. Isadora är gravid också, tycker det är lite kul att bara hennes rumpa blev stor och inte magen när hon blev gravid. man väntar ju inte barn i rumpan heller.
Isadora går och blir rånad HELA tiden. säkert bara för att jag fuskade till mig massa pengar förut. Men det är seriöst skitirriterande.
och så en bild på min "besvärjeska" Rexona:

aaaw

är inte bilden för gullig?
Isadora och vakten Lysander har förlovat sig(blev inte killen jag först tänkte att hon skulle gifta sig med). har dock inte byggt några kyrkor än så dom får gifta sig i tronrummet.
Lysanders ben typ drunknar i Isadoras klänning.. fint

Ny header!

Nu är nya headern uppe!
Vad tycker ni?
Själv blev jag mycket nöjd, den förra kändes så himla mörk såhär på sommaren.
Förra:
Nya:
(om du inte ser nya headern, tryck f5)

Helgen

ful rubrik btw </3
men iaf, i helgen kommer det inte bli någon uppdatering just so you know. Ska iväg till min sommarstuga/ruckel och fixa osv, kommer antingen tillbaka på söndag kväll eller måndag kväll om det blir fint väder.
Iallafall, nu vet ni! Nu ska jag fixa en header då jag laddat ner photoshop elements 10.
hatar inlägg utan bilder så:
VILLHATHESIMS2!!!!

The sims 1

Sitter och installerar the sims 1 nu haha!
Grafiken ser ut att vara gjord av en treåring typ men det är ju värsta klassikern, ettan går inte att hata. Får jättemycket minnen från när jag var 8-9 år och var hos pappa varannan helg, då spelade jag ettan hela tiden eftersom han inte hade tvåan. nostalgi!

bilder från medeltiden

Blir mycket bloggande idag, haha.
Iallafall, här kommer lite bilder från the sims medeltiden som jag köpte idag.
Isadora och hennes framtida man(alla andra manliga simmar såg typ ut som träsktroll). I've got big plans.
Min handelsman/kvinna Essie af Depend. fina namn jag kommer med va?

medeltiden

ojojoj vad jag älskar grafiken i the sims medeltiden! SÅ mycket bättre än vanliga trean! Hoppas det är såhär sims 4 ser ut!
Började aif alldeles nyss och min sim heter Isadora von Belline (hade tänk ha maybelline först men det fick bli belline istället, det lät bättre..)

google

haha såg att mina bilder finns på google om man googlar på typ "queenofsims"(vilket fan inte gör att det är mer okej att kopiera), och där ser man liksom vilka knäppa saker jag döper mina bilder till?! HAHAHA omg, ska börja döpa mina bilder till lite mer normala namn..
och angående nya headern, det var så ovant att använda photoshop cs5 eftersoma ltl var på engelska, så headern blev inte så bra.. men tänkte ladda ner photoshop elements 10-trial igen och göra en header där istället senare :)

The sims medeltiden

Köpte the sims 3 medeltiden idag som jag ska installera nu.
Har inte läst så mycket om spelet men jag älskar medeltiden så det borde vara kul(hur många gånger har jag inte gjort medeltidsbyar på ts2 liksom..)!
btw, varför finns inte sims 2 att köpa någonstans längre?! ja okej sista spelet kom 2008 men det är bättre än trean och borde säljas på typ media markt och siba :(
iallafall, lägger upp lite bilder sen.

Hur du laddar ner från MTS

Tänkte visa hur man laddar ner hus från modthesims tills the sims 2 eftersom jag har simsmapparna kvar(alltså kommer alla simmar jag ahde på ts2 finnas kvar när jag installerar det igen).
Iallafall, för att ladda ner tills the sims 2 överhuvudtaget måste man ha 7-zip. Det är virusfritt och går att ladda ner här.
.
Hur du laddar ner hus
För att ladda ner på modtheisms måste man vara medlem, det går jättefort och modthesims är helt virusfritt. Knapp finns i ena hörnet.
Sök på typ "house", "apartment", "mall"(det måste vara på engelska) eller vad du nu vill ladda ner.
Söker gör du genoma tt föra muspekaren på "downloads", längst ner finns det en sök-ruta.

Klicka sedan på "go".

Gå nu in på en tomt du vill ladda ner.

I varje "ruta" står det vilka expansionspaket som krävs för att ladda ner. Tomten jag tänker ladda ner kräver studentliv, nattliv och arbetsliv. Klicka på tomtens namn, där det står t.ex "'inspiration' - living modern"
Gå nu in på "download"-fliken.
Där det står "download files" finsn det antingen en eller flera alternativ, när det gäller hus oftast en. Antingen så ska det stå .rar eller .zip i filens namn. Om det är .zip så kommer filerna upp direkt, omd et är .rar måste man hämta dem i hämatde filer. Iallafall, klicka på filnamnet, där det står t.ex "living modern.rar".
Om du har google chrome som jag ser det nu ut såhär:
Klicka på krysset längst bort och gå sedan in på "start". Gå nu in på ditt windows-användarnamn, i mitt fall "simone"(jaja bryr mig inte om att ni får veta mitt irl-namn). Gå sedan in på "hämtade filer".
Dubbelklicka. Leta upp filen, högerklicka och välj "kopiera".

Gå in på start igen, och sedan "dokument". Leta upp mappen "EA games", sedan "the sims 2" och till sist "teleport". När du är i teleport-mappen, högerklicka och välj "klistra in". Leta nu upp filen och högerklcika igen, och välj "7-zip.." och sedan "extract here".


Klicka på "yes to all" om en sådan ruta kommer upp. När det är klart ska det finnas en Blå sims-ikon, dubbelklicka på den och installera.

klart!


Gör ny header

Japp, sitter och gör en ny header nu i photoshop cs5.
Min morbror installerade aldrig några sims 2 och jag har inte grundspelet hemma(smart,smart) så har inte kunnat spela det :( men ska fixa det imorgon! (spelade sims 3 förut, min morbror fixade ALLA sims 3 till mig! woho!)
så jag sitter och tar bilder ur min sims 2-mapp, för självklart ska headern vara i sims 2!
iallafall, jag är så fantastiskt sjukt otroligt megaglad vöer att min dator är tilblaka!! skuttade runt, gjrod epiruetter och höll på i köket förut. HAR NOG ALDRIG VARIT SÅHÄR GLAD! :D
åh vad jag saknar mitt sims tvåååå

OMG

Nu jävlar ska jag spela sims!!

Update

Vi hade visst drivrutinerna till datorn hemma, så var hos min morbror(som förövrigt var den som lärde mig och spela sims..) som ska laga datorn och lämnade dem nyss! Så datorn blir förmodligen klar tills på tisdag-onsdag, har jag tur kanske måndag. Woho!!
Han ska även installera lite fler sims 3 spel, herrgård och trädgård till tvåan och the sims: livets historier till mig, så jag är superglad! Lär ta upp lite plats men han ska fixa en till hårddisk och mer minne till datorn också så det gör inget :D

Omg, jag är sååå glad just nu asså. Fy fasen vad jag ska spela sen. Tänkte även börja med någon historia på bloggen, vad sägs om det? Några ideer?
Sen ska jag sätta igång med lite guider, filma när jag gör en sim i body shop, göra ny header och design, filma när jag gör kläder och göra en guide i bilder om hur jag gör kläder också.. har stora planer som ni förhoppningsvis gillar!


     
      Sims 3 bild ur arkivet

Svar på kommentarer!

Tog mig lite tid till att svara på några av era kommentarer :)

Om man ska ladda ner en sim eller ett hus, lägger man dem i Download filen som allt annat, eller lägger man det i någon annan? //Jack
Svar: Simmarna lägger man i downloadsmappen, men husen ska du lägga i mappen "teleport"(ea games -> the sims 2 -> teleport). Där extraherar du filen/filerna till huset, när det är klart ska det komma upp en blå ikon i teleport-mappen. Dubbelklicka på den och installera!
.
Håller med Elin om att göra en video när du gör kläder, det skulle vara kul!
Kan du också tipsa om sidor att ladda ner saker ifrån? Är inne på all-about-style, FemmeFatale och 4eversimsfantasy.
( Kan nt ladda ner från modthesims ) :( //alva
Svar: Ska försöka göra det när datorn är igång igen, försökte göra det en gång men det var så segt att ladda upp på youtube.. någon som vet något annat ställe där man kan lägga upp videos?
Om du går in på kategorin "nedladdning" så finns det massor av tips! :)
.
hej jag har några frågor...
Hur gör du när du rensar dina downloads?
kan man börja om på historier på en öde ö? asså börja om äventyrssaken.//Matilda
Svar: Jag delar upp de mesta av mina downloads i undermappar i själva downloadsmappen, som jag döper till t.ex "hår", "kläder", "fantasy" osv. Om jag sedan har massa saker jag vet att jag inte behöver går jag in i de mapparna och tar bort de downloadsen (man känner igen de på filernas namn). Om det är hår och kläder man ska rensa finns det en knapp till för det i CAS(create-a-sim), men det är segare.
Och ja, man kan börja om på historier från en öde ö! Man kan ha flera olika profiler med olika sparade spel, knappen ska finnas i huvudmenyn.

                                    

Update om datorn: Min morbror måste ha drivrutinerna för att kunna fixa datorn, men de har min pappa. Som har dolt nummer, alltså får jag inte tag på honom. så ja, vem vet hur lång tid det dröjer tills jag får tag på honom? :(






Vattenpark

Hittade denna snygga vattenpark på modthesims! Blev väldigt inspirerad till att göra en ny vattenpark(gjorde den här i typ november) när min dator funkar igen.
Går att ladda ner här (för att ladda ner måste du vara medlem)

Bilder: joandsarah777 @ mts
(bidlerna blev lite konstiga men jag var tvungen att förminska dem för att de skulle få plats)


Arkivbilder

Har suttit och tittat igenom hela mitt arkiv, och gud vad sugen jag blir på att spela sims nu asså! Bara någon vecka kvar, sen ska jag ta en heldag till att bara spela, vädret får vara hur fint det vill! Jag tänker bara spela!
Lägger ut några av de bilder jag tycker mest om ur arkivet.








Ni som läst min blogg ett tag har nog sett bilder på denna sim jäkligt ofta. Men hallå, kan inte låta bli att älska henne.




Jättegammal och suddig bild från den tiden då jag inte visste vad print screening var. Men den är söt!



Min första header, gjord i picnik och allt. aaaaaaw.

.
Kan nu i samma veva passa på och tala om att jag har stark copyright på alla mina bilder på bloggen, dom är ju liksom tagna av mig. Kopiera och dö, typ. Ni får gärna visa upp dem någonstans sålänge ni säger att det är mina bilder. Påstår nu inte att någon gjort det men om ni ser någon som gjort det, säg till mig. Mina bilder ska bara vara mina!


Sims next top model

Ville bara tipsa om denna fantastiska version av "top model" i the sims. Den är fruktansvärt välgjord, nästan likadan som det vanliga top model - fast i sims! (titta bara på hur likt introt i simsversionen är introt i säsong 17 som går på tv nu!) 



Femmefatale

Har bloggat om denna sida tidigare flera gånger och bara måste göra det igen.
De har uppdaterat med bland annat detta klädset som är helt underbart! Längtar tills datorn funkar igen så jag kan ladda ner dessa kläder!




Bilder: itsfemmefatale.blogspot.com

Ladda ner HÄR
Om du inte vet hur man laddar ner saker till ditt spel, ta en titt här.


Birthday

Lite random nu men det är min födelsedag idag. 15 år fyller jag och nu är det ca 8 år sedan jag började spela sims.
Kan tilläggas att min morbror som är värsta pro på datorer ska laga min dator på torsdag! Så den blir förhoppningsvis klar till helgen så jag kan börja spela sims som fan!! :D
Ska be min morbror installera photoshop också (bara haft demo tidigare) så jag kan göra en ny header och design också!
.
Tills dess tänkte jag tipsa om lite olika simsvideos på youtube och olika downloads så att bloggen kommer igång lite tills jag fått tillbaka mitt sims(har varit utan sims nu i två månader så kommer spela så datorn ryker = mycket uppdatering!)


Lilla Anya på mitt the sims castaway fyller år. Saknar min castaway-familj som satan!!


Goda nyheter

Min dator kanske går att fixa!!
Vet dock inte om alla simmar osv kommer "tillbaka" då, bara att alla mina bilder jag hade på datorn kommer göra det OM nu datorn går att fixa.
.

Jag är skitglad. Fatta hur mycket jag har saknat mitt sims! Och bloggen också för den delen.
.
Men iallafall. Om nu datorn går att fixa kommer jag såklart börja blogga igen för då lär jag spela sims som en galning. Så ja.
Förhoppningsvis är jag back on track om runt tre veckor!