Julpynt

Jag vet inte om det är för tidigt för att göra ett inlägg om det här haha, men butikerna julskyltar ju för fullt och det är första advent på söndag så jag kör ändå. Ja, jag tänkte helt enkelt tipsa om snyggt julpynt till era simmar! Länkar hittar ni under varje bild och bilderna är som vanligt lånade av skaparna.
Några av sakerna kommer från modthesims och blackpearlsims där ni behöver inloggning, men det är helt gratis att bli medlem!
Allt är till the sims 2.
 
Ladda ner
 
 
 
(jättefina recolours på setet finns också här!)
 
Ladda ner
 
Ladda ner
 
 
 
 
 
 
 
 
Hos aroundthesims finns det jättemånga julsaker också, och dem hittar ni här!

Mina favoritfamiljer

Anledningen till att uppdateringen här nu är rätt kass är inte för att jag inte spelar så mycket, snarare tvärtom! Jag har aldrig varit någon "generationsspelare" och har aldrig brukat spela särskilt mycket med mina simmar (att bygga hus har väl typ alltid varit mitt favoritgöra) men nu har jag spelat på den här familjen väldigt mycket faktiskt. Jag skrev en snutt om dem i det här inlägget i somras, och i det inlägget skrev jag om familjen Richards som bestod av Irina, Costas och deras två söner Tate och Toby och det är nu på deras egna familjer jag spelar. Eftersom ni brukar gilla när jag skriver om mina familjer tänkte jag därför visa upp dem.
 
Här har vi då Tobys familj, som består av honom, hans fru Maud och deras två barn Aileen och Anthony och hunden Soja. De hade en till dotter innan men hon dog i en tragisk poololycka efter att någon "råkat" ta bort poolstegen..
På deras tomt finns tre gravstenar. Den gråa i sten tillhör dottern Ariana, och de två andra Tobys föräldrar Irina och Costas. Överväger dock att bygga en kyrkogård och flytta gravstenarna dit för det är seriöst skitjobbigt när spökena går runt och skrämmer skiten ur alla hela tiden.
Ja, ni ser ju :(
I alla fall! Toby arbetar som generell inom militärkarriärsakenmojsen. Det var hans livsdröm så han lär bli väldigt gammal. Frugan Maud jobbar som polis.
Familjeambitionssimmen Aileen har som livsdröm att föda upp 20 hundar eller katter, så det var därför hon fick Soja i födelsedagspresent så hon har någonstans att börja. Eftersom hon är vuxen så ska hon snart flytta till ett eget ställe och skapa en kennel av något slag, men hon får bo hemma ett litet tag till.
Sonen Anthony är en riktig nöjessim och rena charmören. Hans livsdröm är att gå på 50 drömdejter så det lär finnas många krossade hjärtan i Skönköping när han är klar haha
 
..och här har vi då Tates familj. Den består av honom, hans väldigt mycket yngre fru Katja och deras tre barn Oliver, Hailey och Nathan.
Kusinerna Oliver och Anthony är väldigt bra kompisar faktiskt. 
Annars brukar Oliver hänga med flickvännen Carola. Fast han ska dumpa henne snart hehehe
Även fast Hailey är mycket äldre än lillebrorsan Nathan brukar de ha kul ihop ändå. Här sitter de i Nathans rum och ritar. (gud vad tråkigt jag skriver förresten)
Här har vi päronen! Katja har inget jobb så hon brukar läsa om alla möjliga saker. Tate jobbar som mediemogul inom journalistyrket så han gillar och läsa när han har tid över han med.
 
Här har vi det ständigt växande släktträdet lite sådär halvfult ihopslängt i photoshop. Så fort Aileen hittar någon att skaffa barn med är jag inne på generation fyra och slår mitt rekord, tjoho!

Dagens download

Själv tycker jag att jag har på tok för lite snygga ögonbryn i mitt spel, så när jag hittade dessa på tumblr blev jag jätteglad och tänkte att jag lika gärna kunde dela med mig av dem. De är till the sims 2 och går att ladda ner här!
 I’ve had these lying around for a while so I thought I’d package them up for anyone else who might like them!
DOWNLOAD: K.K Eyebrows 2 | Gua Natural Brow F | Gua Natural Brow M | Vivi Eyebrow 2 N1 | Zoej Eyebrow 5 | Galaxy Brows
Bild: sim-strangers.tumblr.com

Bath

Hade lust att dekorera i en stil jag inte brukar göra, så jag inredde det här badrummet idag! Vad tycker ni?

Dollhouse

Tänkte tipsa om min fina vän Felicias blogg dollhouse som nu är igång igen! Hon bloggade ett litet tag i vintras och är nu tillbaka igen. Precis som jag spelar hon typ bara the sims 2 och älskar att inreda. Så jag tycker definitivt att ni ska ta och kika in på hennes blogg som ni hittar hääär!
 
Här har ni lite finfina bilder jag snodde från henne också:

Dagens download

Dagens download är de här sjukt snygga överdelarna till manliga simmar i the sims 2. Ni kan ladda ner dem här!
Bilder: uranium-z.tumblr.com

Orange

Kollade runt lite på gardenofshadows (som varit nere aplänge men nu kommit upp igen) och hittade ett slags zickzack-mönster-smink och blev helt galet inspirerad, så jag tog dessa foton och överredigerade dem utav bara fanken. Nöjd är jag dock! Fast den sista bilden är lite snyggare än de andra för då hade jag nyss kommit på att jag hade en mycket bättre bakgrundstapet än den jag använt innan. Nåväl. Vad tycker ni??

Dagens download

Dagens download är de här olika seten med ikea-möbler till the sims 3 gjorda av aroundthesims! Blir faktiskt väldigt sugen på att bygga hus i ts3 när jag ser de här fina nedladdningarna haha. Kanske laddar ner lite och kollar om mitt spel inte blir allt för segt av det.
Ladda ner
 
 
 
 
 
 
Bilder: aroundthesims3.com

The sims 2 default database

Tänkte tipsa idag om en väldigt bra sida för oss som inte är något vidare större fan av kläderna som följer med grundspelet/expansionspaketen: The sims 2 default database!
Sidan innehåller helt enkelt en slags lista med olika defaults till kläder, hår, hudtoner, ögon osv som ersätter de som finns i grundspelet eller följer med prylpaket/expansionspaket. 
Jag tänkte även visa hur man laddar ner därifrån :)
 
När du gått in på sidan som jag länkade nästan högst upp ser det ut såhär. Jag vill ersätta lite fula maxiskläder så jag går in på adults: female.
Nu dyker det upp en herrans massa kläder. Som ni ser så är det en liten ikon uppe i hörnet av vissa rutor och det betyder att det krävs ett pryl- eller expansionspaket för att den saken ska finnas i era spel. Jag klickar på en av sakerna jag vill ersätta.
 
Nu dyker det upp några alternativ till det här klädesplagget. 
Jag vill ha den som är på andra raden längst till vänster, så då klickar jag på den rutan och hamnar på en helt ny sida. Nu klickar jag helt enkelt på download och installerar downloaden som vanligt. När jag sedan startar spelet så kommer den gamla fula klänningen helt att ersättas av den här istället.
Likadant funkar det med allt annat på sidan.
 
Att tänka på innan ni laddar ner massa defaults är att de ersätter den gamla versionen helt och hållet. Alla dina simmar som har på sig saken och alla NPCs kommer nu bära den nya versionen istället.
Därför kan det vara bra att lägga filerna i en enskild fil i downloadsmappen, som du förslagsvis döper till "defaults". Då kan du enkelt hitta filen om du vill radera den och få tillbaka den gamla versionen igen.

Lana del Rey

Försökte mig på att göra Lana del Rey som sim igen (gjorde ett extremt misslyckat försök förra året också). Vad tycker ni? Blev det likt?

Haunted

Lite bilder på ett "hemsökt" hus jag gjorde förra helgen. Har inte kunnat ladda upp bilderna förrän nu på grund av segt internet (och det är också därför uppdateringen har varit ganska kass), men nu är det ny månad så nu är mitt internet snabbt igen!

Dagens download

Dagens download idag är de här snygga tröjorna till era manliga simmar på the sims 2. Ni kan ladda ner dem här!
Bild: iosiren.dreamwidth.org