Förlåt!

Oj, här står det still! Ber hemskt mycket om ursäkt för det, jag som skulle försöka blogga på tills min dator blivit fixad, vilket den alltså inte har än. Men min morbror ska ta en titt på den snart och förhoppningsvis kan han fixa den ganska fort.
 
Jag fick en fråga om jag har köpt the sims 4, och nej det har jag inte. Jag skulle jättegärna vilja prova på det men som det ser ut just nu kommer jag inte att ha råd att köpa det än på ett bra tag heller. Jag ska nämligen iväg som utbytesstudent till Spanien i december och även om det bara är för en vecka så måste jag spara rätt mycket av mina pengar tills dess. 
 
Därför vet jag inte riktigt hur jag ska göra med bloggen heller. När min dator blivit fixad kommer jag fortsätta spela sims 2 (och kanske lite sims 3, en aning tveksamt dock) och kommer i så fall blogga om det, men vill folk verkligen läsa om ett tio år gammalt spel när alla andra simsbloggar bloggar på om ett nytt, roligare och lite fräschare spel? Vad tycker ni? Är ni några som fortfarande spelar sims 2 och vill läsa om det?
 
Update: Som det ser ut just för tillfället kommer jag inte kunna spela sims förrän om minst ett halvår. Både hårddisken och grafikkortet är totalt paj och jag måste köpa nya.. vilket jag definitivt inte har råd med just nu och inte inom en överskådlig framtid heller. Vi får se vad som händer med bloggen.