Nemi

Ville bara visa min sim Sheilas dotter Nemi. Så söt!
 

Park

Jag håller på att bygga upp mitt alldeles egna kvarter just nu, Green Hills (döpt efter ett kvarter jag hade innan allt försvann), och här är parken! Ganska fin blev den om jag får säga det själv, en trevlig mötesplats för mina simmar!

Home sweet home

 
Har suttit uppe nu hela natten och inrett resten av det här huset haha. Arkitekturen är inte särskilt avancerad som ni ser, men jag har satsat mer på inredningen. Blev väldigt nöjd! Vad tycker ni?
 

Paris

Var lite inspirerad av paris när jag gjorde detta sovrum! Oh my, jag älskar det. Bilder på hela huset får ni när det är klart!

Pyjamasar

Dessa söta pyjamasar till barn från lilisims fick bli dagens download idag! Likadana pyjamasar finns till tonåringar och vuxna,  och du kan ladda ner dem här.
Bild: lilisims.com

Ronnie, Rhianna och Hillary

Som en liten kompensation för att jag varit så dålig på att blogga den senaste tiden kan ni nu ladda ner mina tre senaste simmar, Ronnie, Rhianna och Hillary!
Hoppas ni tycker om dem!
 

Dagens download

Förlåt för att jag inte har uppdaterat på några dagar, men jag har varit borta så har inte kunnat spela sims. I alla fall så hittade jag denna lilla kollektion hos laskys fashion! Kläderna är lite extravaganta men jag gillar dem, särskilt klänningen längst till höger. Den kommer få agera finklänning till många av mina simmar! Ni kan ladda ner kläderna här.
Bild: lasky-sims.blogspot.se

African

Okej. Jag har får bita i det sura äpplet och se det här som en nystart. Man ska inte gråta över spilld mjölk, sägs det. Så jag ska inte älta att alla mina simmar är borta, även fast jag kommit så långt på vissa familjer. Jag får helt enkelt acceptera att de är borta nu.
 
Jag har i alla fall gjort en sim, Rhianna (bilder på henne får ni sen!), och det här är hennes lägenhet i Skönköping! Den är väldigt afrikansk-inspirerad, har börjat älska sådan inredning av någon anledning.
Och ja, jag är tillbaka nu. Pausen är över!

Bra och dåliga nyheter

De bra nyheterna: Mitt sims funkar igen.
 
De dåliga nyheterna: Alla mina simmar är borta. Alla hus. Alla egna kvarter. Mina älskade Blue Pearl och Green Hills är försvunna. Min barnhemsutmaningsfamilj. Min kära familjen Pank. Mina berättelsefamiljer. Allt.
Helvete.
 
 


Paus

Jag tar en paus från bloggen nu. Jag uppdaterar ändå aldrig och ja.. det känns så onödigt att ge er falska förhoppningar.
Jag säger som det är. Jag spelar knappt sims längre, även fast det funkar på min laptop. Jag har väl tappat lusten eller något och jag förstår att ni är sura på mig.
Jag kommer börja blogga igen, när simslusten kommit tillbaka. Tills dess så tar jag en paus.