Work in progress

Håller just nu på med ett köpcentrum inspirerat av den här gallerian jag byggde för två (!) år sedan. Trots att jag inte har några downloads att tillgå tycker jag att det går hyfsat bra faktiskt, haha. Här ett litet café på andra våningen. Vad tycker ni?
 
 
 
 
 

Familjen Hagtorns hus

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Om det är jobbigt att som clutter-a-holic bygga hus utan varken nedladdade möbler eller OMSPs? Ja, det är det verkligen. Men jag tycker ändå jag har lyckats hyfsat bra med att få huset att se beboeligt ut, haha. Vad tycker ni om det? :)
 

Min favoritfamilj

 Från vänster. † = simmen är död
Generation 1: Min startsim Elaine Cumlin † och hennes make Sinjin Cumlin †
Generation 2: Elaine och Sinjins barn Maya Cumlin , Leon Cumlin † och Hedvig Hagtorn (+ make Manuel Hagtorn)
Generation 3: Leons barn Joanna Cumlin och Calle Cumlin, Hedvig och Manuels barn Ira Hagtorn (+ make Mattias Hagtorn) och Zac Hagtorn (+ fru Karolina Hagtorn)
Generation 4: Ira och Mattias barn Ines Hagtorn och Natalie Hagtorn, Zac och Karolinas barn Lea Hagtorn
 
Inget litet släktträd va? (vissa bilder är lite konstiga/syns inte eftersom min dator egentligen inte tål sims så mycket). Det här är familjen jag spelar på allra mest just nu, familjen Cumlin/Hagtorn. Såhär långt har jag aldrig kommit med en familj förut så det är jättekul! Familjen består av tre olika hushåll och jag tänkte börja med att visa det ena. 
 
Familjen består av Hedvig och Manuel Hagtorn, deras dotter Ira och hennes man Mattias och deras barn Ines och Natalie (som är minst) och katten Heidi. 
 
 
Hedvig är dotter till min startsim Elaine och dör även hon snart. Kommer vara första gången jag har en sim som har fötts i spelet som dör av ålder, kommer faktiskt sakna henne hahaha. Hon träffade Manuel precis efter att ha gått ut universitetet, de gifte sig och eftersom Manuel tjänade storkovan som proffesionell festgäst köpte de sig huset hela familjen nu bor i. Sedan fick de barnen Ira och Zac, Manuel bytte jobb till rymdpirat och Hedvig är en numera pensionerad stadsplanerare, så båda har uppfyllt sina livsdrömmar.
 
 
Om dagarna brukar det väldigt konstnärliga och musikaliska paret måla/rita eller hjälpa till ta hand om sina väldigt bortskämda barnbarn.
 
 
 
Ira och hennes man Mattias har som livsdrömmar att ha fem företag i toppklass respektive tjäna 100 000 simdollar. De driver fyra företag i nuläget varav två är toppklassiga.
 
 
 
Deras döttrar Ines och Natalie är som sagt ganska bortskämda. De får uppmärksamhet hela tiden och nästan allt de pekar på, vilket kanske inte är så jättebra egentligen haha. Men båda är väldigt begåvade och Ines fick efter bara två dagar i skolan redan toppbetyg. Måste ju också säga att båda två är huur gulliga som helst, typ de sötaste in-game födda simmarna jag någonsin haft. Fruktansvärt lika varandra är de också, Ines såg precis likadan ut som Natalie när hon var småbarn.
 
 
 
 
 
 
Här är två lite bättre bilder på dem, haha. 
 
 
 
Som ni ser är de enda nedladdningarna jag har default-hudtoner, ögon och ögonbryn. Det är för att min skoldator typ kollapsar annars, det buggar redan rejält på grund av de få nedladdningar jag har. Väldigt irriterande emellanåt faktiskt då det inte finns så mycket saker som jag är van vid trots att alla expansionspaket + prylpaket är installerade, men thank lord för IKEA- och HM-prylpaketen säger jag bara haha.
 
Men ja, det var lite om ena familjen Hagtorn! Jag tänkte visa upp Manuel och Hedvigs andra barn Zacs familj i ett annat inlägg, och båda familjernas hus. Hoppas ni tyckte om att läsa om familjen.

Hejhej!

Liten update här nu då med glada nyheter: Min morbror har fixat en dator till mig! Men jag behöver nytt grafikkort vilket går på ungefär 800 kr, pengar som jag inte har just nu. Därför ska han köpa ett till mig som jag sedan betalar av, men när detta blir har jag ingen aning. Kanske nu i slutet av november, annars efter jul. Alltså så kommer jag, efter nästan ett helt år av bloggpaus, förhoppnigsvis vara tillbaka i slutet av december/början av januari!
Längtar så jag spricker tills dess att jag kan börja inreda hus igen, alltså det typ kliar i fingrarna. Så nu får vi hoppas att allt går bra med datorn och grafikkortet och att allt inte skiter sig som vanligt haha..
 
Tills dess tänkte jag dock faktiskt försöka blogga lite. Jag har en familj jag spelar på på min skoldator som jag tänkte visa upp, sedan tänkte jag kanske ladda ner liitelite downloads och ta lite foton annars vet jag inte riktigt. Vad vill ni se på bloggen? Ska jag ladda upp simmar? Tipsa om nedladdningar? Vore jättekul om ni kunde lägga en kommentar :) 
 
Kul förresten att ganska många ändå fortfarande tittar in här, tack så mycket!
 
 
Nu är det över ett år sedan jag inredde det här huset (hur sjukt?!). Kommer ni ihåg?