Hej

Ojdå.. det var ett himla bra tag som bloggen stod still, utan att det var meningen. Att ni fortfarande är några som tittar in här varje dag är helt otroligt haha. Jag var inne på min queenofsims-mejl för första gången på evigheter och såg att jag fått ett mejl om jag mår bra, och ja jag mår bra.
 
Det var verkligen inte meningen att det skulle stå still här i flera månader, det bara.. blev så. Haha. Jag har drunknat i plugg de här månaderna och när jag har spelat sims har jag bara spelat på mina familjer, och inte riktigt haft något ordentligt att uppdatera om. Och ska jag vara ärlig så tror jag att det kommer fortsätta stå still här, av nedanstående anledningar:
- Jag kan fortfarande bara spela the sims 2, utan nedladdningar.. hur kul är det när alla andra spelar the sims 4?
- Jag har heller inte råd att fixa ny dator, möjligtvis när jag får lön från mitt sommarjobb men jag har andra prioriteringar också.
- Jag har inte tid. Jag går i samhällstvåan och har höga ambitioner när det gäller mina studier, så jag pluggar mer eller mindre varje dag. Jag ska jobba hela sommaren och till hösten börjar jag trean, med gymnasiearbete och allt vad det innebär.
 
Skulle jag börja uppdatera här igen skulle jag alltså möjligtvis kunna berätta om familjerna jag spelar i, hus jag bygger och kanske hitta på någon historia eller ha lite samma koncept som simshistorier har, att jag spelar i flera familjer i samma kvarter och gör en slags berättelse av det. Men då vet jag inte riktigt hur ofta jag skulle kunna uppdatera, kanske en gång i veckan/en gång varannan vecka. Skulle det ens vara roligt för er? Vad tycker ni?