Dagens download (+ lite tjat från min sida)

Oj vad längesedan det var man lade ut en dagens download haha.. idag tänkte jag i alla fall tipsa om en skitsnygg accessoar gjord av misstiikeri, en knyten skjorta kring höften. Finns att ladda ner här!
 
Bild: misstiiker.tumblr.com
 
 

Sedan bara måste jag berätta om en himla rolig grej IRL (tycker jag i alla fall haha)! Ni som följt min blogg ett tag vet nog om att jag älskar att inreda och när jag flyttade för några månader sedan fick jag nytt rum, ett rum som jag nu ska få inreda helt själv. Ska för första gången få välja tapeter och helt nya möbler och hela köret, är så himla taggad på detta haha. Har redan tittat ut i princip allt jag ska ha och om några veckor är det klart! Tänkte mig väldigt industriellt och skandinaviskt, lite i stil med inredningen i den här lägenheten jag gjorde i våras:
 
 
Så himla peppad! När min dator är lagad och jag äntligen kan börja inreda igen ska jag försöka göra rummet i sims också, längtar. Okej nu ska jag sluta tjata om det (ni ska höra mig irl, har tjatat om inredning och plöjt igenom 46563 inredningsbloggar och hemsidor oavbrutet de senaste 48 timmarna) haha..

Ladda ner Leigh

 
Det var någon som ville att jag skulle ladda upp simmen i det här inlägget, så här är hon!
 
CC-lista:
Hår: Puccamichisims
Ögon: Mouseyblue
Hudton: Pooklet
Smink: Mouseyblue, Lilith, Zakaritz på MyBsims
Kläder: Itsfemmefatale
 
Terms Of Use (detta gäller alla mina simmar/hus!):
- Ladda inte upp simmen någon annanstans
- Använd henne inte som bas till andra simmar
- Säg inte att det är du som gjort henne
- Om ni tar bilder på henne och visar upp på en blogg/tumblr/etc, säg då att det är jag som gjort henne och länka till mig. Om ni använder henne i erat spel får ni jättegärna meddela mig, det vore jätteroligt att se! :)
 
 

The sims 4 demon

En av er frågade om jag hade provat ts4-demon och javisst, det har jag! Blev positivt överraskad av den faktiskt. Synd bara att resten av spelet inte riktigt verkar mäta upp till mina förväntningar.
 
Här är några av simmarna jag har knåpat ihop, vet dock inte om jag är särskilt nöjd med dem eller inte.. CAS är otroligt kul i alla fall. Jag gillar kläderna, mycket snyggare än de som fanns i grundspelet till the sims 3. Synd bara att håren ser ut som stora degklumpar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Försökte mig även på att göra en simself. Hur pass likt det blev vet jag dock inte haha.. den blev nog bättre än de simselfs jag försökt mig på tidigare i alla fall!
 
 
 
 
 

Flowersss

 
 
 
 
 
 Nä. Jag kunde inte hålla mig. Var tvungen att ladda ner i alla fall liiiiiiite saker så jag kunde ta lite bilder, resultatet ser ni ovanför. Vad tycker ni?? 

Hej!

Hej på er! Nu är sommaren snart slut och jag sa ju att jag skulle komma tillbaka från min bloggpaus då. Tyvärr så har min stationära dator fortfarande inte lagats utan är fortfarande sönder. Jag har däremot varit lite ful och laddat ner the sims 2 ultimate collection som ju var gratis att ladda ner för ett tag sedan på min skoldator (jag vet inte om vi får ha spel på våra skoldatorer nämligen), så jag kan spela sims! Dock har jag inga nedladdningar (vill inte riskera att förstöra datorn), så något värst bloggmaterial blir det ju inte direkt. Därför vet jag inte riktigt när jag kan komma igång och blogga ordentligt igen.
 
Tills dess tänkte jag dock ta och göra ett inlägg där jag svarar på frågor från er, har fått en hel del kommentarer med frågor som legat och skräpat ett bra tag (vissa har legat ända sen mars..) så om ni har fler frågor ni vill ha svar på vore det bra om ni kunde ställa dem i en kommentar till det här inlägget så ska jag ta och svara på dem någon dag :)