Love is in the air

 
 
Wow. Okej, jag vet att mina ursäkter förmodligen inte hjälper men JÖSSES vad ledsen jag är för att jag inte uppdaterar. Verkligen. Ni som ändå klickar er in hit varje dag förtjänar massvis med kakor. Men jag spelar inte sims så ofta längre, hinner inte. Har äckligt mycket plugg i skolan just nu. Okej att de sa att det var mycket plugg på samhäll men hahaha just nu är det extremt.. förhoppningsvis blir det bättre efter påsk.
 
I alla fall. Jag fick för mig att lära mig hur man gör gifs från videoklipp och tänkt och gjort. Lyckades dock inte lista ut hur man redigerar ljus och så på gifs så fick ta en vanlig bild och redigera den istället. Japp. Vi ses snart igen!

In fair Verona, where we lay our scene..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
For never was a story of more woe
Than this of Juliet, and her Romeo
 
Vi har nyss läst Romeo och Juliet i svenskan och jag fick för mig att ta lite bilder till sista scenen. Blev inte särskilt nöjd dock, önskar att jag hade vetat hur man gör egna poser för då hade det kunnat bli himla mycket bättre. Menmen.

700

Ber om ursäkt för att uppdateringen här är urkass, men jag har inte särskilt stor simslust för tillfället och har haft inlämningar upp till knäna i skolan den här veckan och då blir det som blir med uppdateringen. Har fortfarande lite inlämningar kvar men tog mig friheten att göra lite recolours på tavlor idag då jag nådde 700 följare idag på tumblr!!
SJUHUNDRA! Så himla sjukt verkligen haha. Vill ni ladda ner tavlorna kan ni göra det här!